Panda Hippis Napisano Styczeń 16, 2013 Share Napisano Styczeń 16, 2013 Ja jednak też na Emronna. Niech świętuje, a co tam. Tylko boję się reakcji Wielkiego i Wszechmocnego Pana Światła i Ciemności - Tarreth'a. Link do komentarza
Jake Napisano Styczeń 16, 2013 Share Napisano Styczeń 16, 2013 No cóż pokonali lud więc niech ja zagłosuje Emronna. A mi nie znajdziecie? Link do komentarza
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Styczeń 17, 2013 Share Napisano Styczeń 17, 2013 Trudno się mówi, łap Emronn Link do komentarza
Panda Hippis Napisano Styczeń 24, 2013 Share Napisano Styczeń 24, 2013 Hej, hej, hej! Siema... ... siemanko... Hippis.. Śpiący jesteś? A nie widać...? Nie wyspałem się... Aaa.. Dasz radę pisać? Taaa.. A wiesz kto dostanie najdroższy szampan na świecie? Tarreth? Co Ty? Nie widzisz? Przecie widać, że miażdżącą przewagą wygrywa Emronn! Aaaa.. Brawo.. Tiaa.. Gratulacje! HIPPIS! OBUDŹ SIĘ! JUTRO SZKOŁA! Co? co? jak? Ferie mam! Super. Widzę, że się obudziłeś. Mhm... Powiedz Ty mi, coś tym razem przygotował? Aaa.. No słuchaj. Ty, ja sobie idę drogą.. I tak idę, idę, idę, idę, id... HIPPIS! No i idę, idę, idę.. A tu nagle dom mi wyrasta! Taa? No i wchodzę do niego i tam centralnie na podłodze... Mhm.. No co na podłodze? TADAM! A co to? A ja wiem? Jakieś.. B&G... Pewnie francuskie.. Przechowasz? Pewnie! A Ty niczego nie ruszaj! Okej... <15 minut później> Schowałam... Emm.. Hippis? Hippis, gdzie jesteś? Tu.. *hyc* ... taj! Piłeś? Od Big Maca? Nieee? To było na zamówienie! Do Canterlotu! Na bal! Ups... *hyc* Yhh... Wyjdź. Wyjdź... Nieee.. No dobra... To daj swój tekścior... Ok.. *hyc*..ej.. Ekhem.. No to mówię.. Czy jeee.. ktoś z Wassss.., kto ce te wódkie? To jest wino, Hippis.. No mówię, że wódkie! *hyc* Ehh... Czy jest ktoś z Was na tyle szalony i pozytywnie nienormalny, że może dostać ten wykwintny trunek? .. Zamieniam się w Rarity... NIEEEE! Dobra... Pokaż, gdzie masz listę z tymi, którzy mają swoje alkohole.. Tuuu.. *hyc* Już, już.. Zaczekaj chwile. Kopiuj... Wklej! Osoby ze swoimi alkoholami: 1. Wino - Kirara 2. Whiskey - El Martinez 3. Piwo - Legion990 4. Cydr - Braeburn 5. Rum - Xyz 6. Wódka - Avanidius 7. Gin - Applejuice 8. Koniak - FreeFraQ 9. Sake - Vanadiss 10. Szampan - Tarreth 11. Koktajl - Sliver 12. Tequila - El Martinez 13. Sherry - EmoTacoZ 14. Bimber - Ziomisz 15. Calvados - Applejuce 16. Piccolo - Kuoth 17. Frugo - Flutteryay 18. Komandos - Warmen 19. Absynt - Skysplit 20. Spirytus - DantePD 21. Applejack - Applejuice 22. Kociołek Panoramixa - JasnyGwintCoToZaŻul?! = Wszyscy! 23. Miód pitny - Avanidius 24. Porter/Stout - Porter 25. Kozel - K0ziol 26. Herbatka - Adisso/Elizabetta 27. Martini - El Martinez 28. Śliwowica - Sliver 29. Grog - Matjas 30. Dog In The Fog - Cuddly Doggy 31. Somersby - aziz 32. BE POWER! - Kuba Dmode Coke 33. Jack Daniels - Kuoth 34. Grzane Wino - wiej007 35. Woda - Sowa 36. Pina Colada - Trum 37. Amaretto - Replin 38. Brandy - Magenta 39. Rakija - Bobule 40. Kahlúa - Moonlight 41. Malibu - Pesgenu, Tarreth 42. Sambuca - Syrenka Arjen 43. Vermouth - Magenta 44. Triple Sec - Hippis 45. Creme de Menthe - solaris 46. Bols x4 - Applejuice/Skysplit/Keola/Flutteryay 47. Tolon Tolon (what?!) - Cartoon Tiger 48. Pijane miśki - Niklas 49. Shipwrecked 1907 Heidsieck & Co. Monopole Champagne - Emronn 50. B&G Shiraz Rose - ??? A teraz idziemy na izbę wytrzeźwień. Znowu... Link do komentarza
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Styczeń 25, 2013 Share Napisano Styczeń 25, 2013 Będę pierwszy, powiem że niech ma osoba zwana Smok Stachul Link do komentarza
Arjen Napisano Styczeń 30, 2013 Share Napisano Styczeń 30, 2013 Ta czerwień kojarzy mi się z RedSky'em. Link do komentarza
Emronn Marvelous Napisano Styczeń 30, 2013 Share Napisano Styczeń 30, 2013 ... To miało moc, dzięki! Czerwień mi się kojarzy... A Siper ostatnio był jakiś smutny, może tenże wspaniały trunek powinien przypaść jemu? Z pewnością by się ucieszył! Ma mój głos Link do komentarza
MacTavish Napisano Luty 17, 2013 Share Napisano Luty 17, 2013 Dajcie to Stachulowi bo co szalone to do niego Link do komentarza
KreeoLe Napisano Marzec 1, 2013 Share Napisano Marzec 1, 2013 Też głosowałabym na Stachula, szaleńca naszego forumowego. c: Link do komentarza
Future Pony Napisano Marzec 2, 2013 Share Napisano Marzec 2, 2013 Dla Stachula bo przynajmniej się podzieli :> Link do komentarza
Phinbella Flynn Napisano Marzec 2, 2013 Share Napisano Marzec 2, 2013 Sądzę że Stachul. Link do komentarza
Yebać to gunwo DORoŚnijcie Napisano Marzec 4, 2013 Share Napisano Marzec 4, 2013 niech będzie Stachul Link do komentarza
Moonlight Napisano Marzec 4, 2013 Share Napisano Marzec 4, 2013 Em...Dzisiaj ja będę rozlewać alkohol, a przyznam, że znam się na tym tak, jak AJ na szyciu. Ej! Ta kiecka wcale nie była zła.... brakowało jej tylko subtelnych dodatków. Ona cała była bardzo subtelna A skoro już rozmawiamy o subtelności, kto według naszych cukiereczków zasłużył na tamtego wniacza? Nie kto inny jak Stachul! Gul, gul, gul... Musiałaś!? Skoro Moon mamy z głowy, mogę dać wam kolejny alkohol. Ona chciała truć was jakąś herbatką z ziółek i innych takich... EJ! Ale one są bardzo smaczne i zdrowe. Bul, bul, bul... Zemszczę się! Ja mam zamiar dać wam dziś...Tamtarataaaaaam! Kawę z prądem! Tylko się nie poparzcie! Mówił Ci ktoś kiedyś, że nie masz poczucia humoru? Em....Tak, kilka razy. Trzeba uczyć się na błędach, a teraz zapodaj typową gadkę Hippisa. Źle się czuję, daj mi pospać jeszcze 5 min? Nie te, to zdanie specjalnie do alko. Aaaa to... Czy wśród was jest ktoś tak wykwitnie niepoprawny i pozytywnie nabuzowany, by popijać tą naelektryzowaną kawę przy boku szalonego kapelusznika? Czy mi się zdaje, czy trochę je pozmieniałaś? Nie, zdaję Ci się pewnie. To teraz wkleić listę i iść poszukać beczki z winem. Osoby ze swoimi alkoholami: 1. Wino - Kirara 2. Whiskey - El Martinez 3. Piwo - Legion990 4. Cydr - Braeburn 5. Rum - Xyz 6. Wódka - Avanidius 7. Gin - Applejuice 8. Koniak - FreeFraQ 9. Sake - Vanadiss 10. Szampan - Tarreth 11. Koktajl - Sliver 12. Tequila - El Martinez 13. Sherry - EmoTacoZ 14. Bimber - Ziomisz 15. Calvados - Applejuce 16. Piccolo - Kuoth 17. Frugo - Flutteryay 18. Komandos - Warmen 19. Absynt - Skysplit 20. Spirytus - DantePD 21. Applejack - Applejuice 22. Kociołek Panoramixa - JasnyGwintCoToZaŻul?! = Wszyscy! 23. Miód pitny - Avanidius 24. Porter/Stout - Porter 25. Kozel - K0ziol 26. Herbatka - Adisso/Elizabetta 27. Martini - El Martinez 28. Śliwowica - Sliver 29. Grog - Matjas 30. Dog In The Fog - Cuddly Doggy 31. Somersby - aziz 32. BE POWER! - Kuba Dmode Coke 33. Jack Daniels - Kuoth 34. Grzane Wino - wiej007 35. Woda - Sowa 36. Pina Colada - Trum 37. Amaretto - Replin 38. Brandy - Magenta 39. Rakija - Bobule 40. Kahlúa - Moonlight 41. Malibu - Pesgenu, Tarreth 42. Sambuca - Syrenka Arjen 43. Vermouth - Magenta 44. Triple Sec - Hippis 45. Creme de Menthe - solaris 46. Bols x4 - Applejuice/Skysplit/Keola/Flutteryay 47. Tolon Tolon (what?!) - Cartoon Tiger 48. Pijane miśki - Niklas 49. Shipwrecked 1907 Heidsieck & Co. Monopole Champagne - Emronn 50. B&G Shiraz Rose - Stachul 51. Kawa z prądem - ??? Wkleić listę- check! To może po drodze po beczkę wstąpimy do baru na frytki? Jestem za! Uwielbiam rozpychać sobie żołądek pod wieczór. Link do komentarza
KreeoLe Napisano Marzec 7, 2013 Share Napisano Marzec 7, 2013 Hmm... Matalos. Nadpobudliwy jak nikt, to pasuje do niego doskonale! Link do komentarza
Arjen Napisano Marzec 8, 2013 Share Napisano Marzec 8, 2013 Tak, Matalos to dobry wybór. Link do komentarza
Black Hayate Napisano Marzec 8, 2013 Share Napisano Marzec 8, 2013 Okay, to Matalosowi! Gdzie mój trunek?! ;_; A czy Hayate zasłużyła na napój? ^^ śmiesz wątpić? xD Link do komentarza
Jake Napisano Marzec 8, 2013 Share Napisano Marzec 8, 2013 Niech stanie się Matalos chociaż go nigdy nie widziałem... Link do komentarza
trebuhpl Napisano Marzec 11, 2013 Share Napisano Marzec 11, 2013 Dobra skoro tyle osób twierdzi że Matalosowi się należy to pewnie macie racje ^^ Link do komentarza
Panda Hippis Napisano Marzec 20, 2013 Share Napisano Marzec 20, 2013 Wiiiiitajcie, kochani! Hippis ma dziś karę za to, że w poniedziałek nie obudził mnie do Quizu. Hmphgjf! Cicho tam! Masz karę! Przepraszam za niego.. Wierci się w szafie z Moon. Ona go torturuje dowcipami. MMHMPHFEHM! No dobra, dobra... Później zwiąże Ci też nogi, jak tak bardzo chcesz. .... Wiedziałam. A więc poprzedni napój dostanie... ..... Matalos! Hurrah! HRRRH! Widzisz? Hippis też się cieszy.. Albo brakuje mu powietrza... No nic, wypuszczę go na chwilę jak skończymy. To dziś coś, hmmm.... Bardzo, bardzo ciekawego... Pokażę zdjęcie, a Wy się domyślcie co to... .... Cisza? Nikt nie wie? No dobra... Nie mam serca, żeby trzymać to w tajemnicy... To Metanol! Hmpghth! Tak, tak... To Hippisa pomysł. Dlatego on dostanie go jako pierwszy! HHHMPPGFHDG! No dobra, pomyślimy... A teraz... Kto chce poczęstować kogoś tym... Jakże wyśmienitym trunkiem? Kto z Was lubi kogoś tak bardzo, że podaruje mu ten Metanol? Uwaga - powoduje śmierć Noo... To ja wypuszczę Hippisa na kilka minut i idę szukać tej kawy z prądem dla Matalosa... Osoby ze swoimi alkoholami: 1. Wino - Kirara 2. Whiskey - El Martinez 3. Piwo - Legion990 4. Cydr - Braeburn 5. Rum - Xyz 6. Wódka - Avanidius 7. Gin - Applejuice 8. Koniak - FreeFraQ 9. Sake - Vanadiss 10. Szampan - Tarreth 11. Koktajl - Sliver 12. Tequila - El Martinez 13. Sherry - EmoTacoZ 14. Bimber - Ziomisz 15. Calvados - Applejuce 16. Piccolo - Kuoth 17. Frugo - Flutteryay 18. Komandos - Warmen 19. Absynt - Skysplit 20. Spirytus - DantePD 21. Applejack - Applejuice 22. Kociołek Panoramixa - JasnyGwintCoToZaŻul?! = Wszyscy! 23. Miód pitny - Avanidius 24. Porter/Stout - Porter 25. Kozel - K0ziol 26. Herbatka - Adisso/Elizabetta 27. Martini - El Martinez 28. Śliwowica - Sliver 29. Grog - Matjas 30. Dog In The Fog - Cuddly Doggy 31. Somersby - aziz 32. BE POWER! - Kuba Dmode Coke 33. Jack Daniels - Kuoth 34. Grzane Wino - wiej007 35. Woda - Sowa 36. Pina Colada - Trum 37. Amaretto - Replin 38. Brandy - Magenta 39. Rakija - Bobule 40. Kahlúa - Moonlight 41. Malibu - Pesgenu, Tarreth 42. Sambuca - Syrenka Arjen 43. Vermouth - Magenta 44. Triple Sec - Hippis 45. Creme de Menthe - solaris 46. Bols x4 - Applejuice/Skysplit/Keola/Flutteryay 47. Tolon Tolon (what?!) - Cartoon Tiger 48. Pijane miśki - Niklas 49. Shipwrecked 1907 Heidsieck & Co. Monopole Champagne - Emronn 50. B&G Shiraz Rose - Stachul 51. Kawa z prądem - ??? Link do komentarza
Future Pony Napisano Marzec 20, 2013 Share Napisano Marzec 20, 2013 A niech Alexsuz się otruje napije Link do komentarza
Panda Hippis Napisano Marzec 21, 2013 Share Napisano Marzec 21, 2013 Hayate bardzo chciała swój alkohol ^^ Chyba bym jej dał. Link do komentarza
trebuhpl Napisano Marzec 21, 2013 Share Napisano Marzec 21, 2013 Jest to jakaś propozycja.... Hayate masz! Na zdrowie! Link do komentarza
KreeoLe Napisano Marzec 21, 2013 Share Napisano Marzec 21, 2013 Też jestem za Hayate! Link do komentarza
Black Hayate Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 Dziękuję, my little ponies! Głosuję na Discorda... znaczy siebie... a w zasadzie to jednak Discosia! Wesołych Dni Discorda! Link do komentarza
Arjen Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 Metanol otrzymuje... Black Hayate! Teraz mam dla was coś specjalnego. To... Piwo o smaku pizzy! Niestety Księżniczka Luna jest dziś wyjątkowa milcząca. Chyba musi spróbować wyżej podanego trunku Komu należy się ten specjał? 1. Wino - Kirara 2. Whiskey - El Martinez 3. Piwo - Legion990 4. Cydr - Braeburn 5. Rum - Xyz 6. Wódka - Avanidius 7. Gin - Applejuice 8. Koniak - FreeFraQ 9. Sake - Vanadiss 10. Szampan - Tarreth 11. Koktajl - Sliver 12. Tequila - El Martinez 13. Sherry - EmoTacoZ 14. Bimber - Ziomisz 15. Calvados - Applejuce 16. Piccolo - Kuoth 17. Frugo - Flutteryay 18. Komandos - Warmen 19. Absynt - Skysplit 20. Spirytus - DantePD 21. Applejack - Applejuice 22. Kociołek Panoramixa - JasnyGwintCoToZaŻul?! = Wszyscy! 23. Miód pitny - Avanidius 24. Porter/Stout - Porter 25. Kozel - K0ziol 26. Herbatka - Adisso/Elizabetta 27. Martini - El Martinez 28. Śliwowica - Sliver 29. Grog - Matjas 30. Dog In The Fog - Cuddly Doggy 31. Somersby - aziz 32. BE POWER! - Kuba Dmode Coke 33. Jack Daniels - Kuoth 34. Grzane Wino - wiej007 35. Woda - Sowa 36. Pina Colada - Trum 37. Amaretto - Replin 38. Brandy - Magenta 39. Rakija - Bobule 40. Kahlúa - Moonlight 41. Malibu - Pesgenu, Tarreth 42. Sambuca - Syrenka Arjen 43. Vermouth - Magenta 44. Triple Sec - Hippis 45. Creme de Menthe - solaris 46. Bols x4 - Applejuice/Skysplit/Keola/Flutteryay 47. Tolon Tolon (what?!) - Cartoon Tiger 48. Pijane miśki - Niklas 49. Shipwrecked 1907 Heidsieck & Co. Monopole Champagne - Emronn 50. B&G Shiraz Rose - Stachul 51. Kawa z prądem - ??? Link do komentarza
Recommended Posts