Porter Napisano Marzec 23, 2012 Share Napisano Marzec 23, 2012 A teraz ja zmartwię wszystkich z okolic Skarżyska (świętokrzyskie). Byłem dzisiaj na zwiadzie i w ŻADNYM sklepie (Kauflan, jakiś Chiński, Hermes, SDH i okolice każdego z tych sklepów) nie widziałem Blind Bagów. Jedynie chyba pozostają tylko Kielce :( Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eeyore Napisano Marzec 24, 2012 Autor Share Napisano Marzec 24, 2012 Chyba jeszcze raz pojadę do tego Zabrza i kupię z 10 blind'ów , nie możemy pozwolić aby 6-10 letnie dziewczynki podbierały nam figurki! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
unkindangel Napisano Kwiecień 12, 2012 Share Napisano Kwiecień 12, 2012 W Gdańsku normalnie pustynia blindbagowa, w Tesco ani widu, ani słychu, w Smyku wzruszają ramionami, w Carrefourze nie ma, tragedia po prostu... A ja tylko chciałam kupić Fluttershy! Ktoś wie, gdzie w okolicach Trójmiasta są blindabgi? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McKeyPL Napisano Kwiecień 14, 2012 Share Napisano Kwiecień 14, 2012 Najczęściej BB są w realu ja tak kupiłem z lubinie bo w ZGORZE nie ma tak samo a w lubinie mam rodzine polecam chodzić po realach i do ZWYKŁEGO tesco a nie tesco Extra bo tam niema Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eeyore Napisano Kwiecień 21, 2012 Autor Share Napisano Kwiecień 21, 2012 Jednak dostawa była! DRODZY ŚLĄZACY przyjmuję zamówienia na Blind Bag'i TRZECIEJ fali , PM'a proszę i podać numery kucyków które chcecie. odbiór na następnym ponymecie w katowicach. cena rynkowa 13zł , ja na tym nie zarabiam , właściwie to tracę na biletach. Ale czego się nie robi żeby dzieciom odebrać zabawki? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
solaris Napisano Kwiecień 21, 2012 Share Napisano Kwiecień 21, 2012 Zamówienie wysłane, jakby ktoś inny by się dogadał, mogę odebrać i wysłać figurki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eeyore Napisano Kwiecień 22, 2012 Autor Share Napisano Kwiecień 22, 2012 żeby nie było ze jestem gołosłowny. niestety zapomniałem co Solar chciał wiec wziąłem co uznałem za warte brania mam po 2 sztuki: 12 11 5 6 22 8 17 18 13zl sztuka , tylko odbior osobisty na meecie. ps. nikt tu nie umie mi dac dobrego programu do moich kamerek , moje domyślne nie lubią Windows 7 , zresztą ja tez Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
solaris Napisano Kwiecień 22, 2012 Share Napisano Kwiecień 22, 2012 22, 11, 17 i 5 SĄ MOJE!!! A zwłaszcza 22!!! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
unkindangel Napisano Kwiecień 22, 2012 Share Napisano Kwiecień 22, 2012 Mhmmm, Wave 3.... So much want. Ale jeżeli ktoś poszukuje Wave 2, to w Gdańskim Realu są cztery. Pełne. Pudła. Blindbagów. Dzięki nim moja kolekcja powiększyłą się o Fluttershy oraz Glitter Rarity. <3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moonracer Napisano Kwiecień 23, 2012 Share Napisano Kwiecień 23, 2012 Dobra kochani, dzisiaj wybieram się na zwiad do kilku sklepów zabawkowych i papierniczych w Poznaniu - dokładny raport postaram się zdać jeszcze dziś jak tylko wrócę do chaty. Trzymajcie kciuki. EDIT: No więc byłam w czterech zwykłych sklepach zabawkowych i dwóch Smykach. W trzech sklepach - bieda straszna, w czwartym było chyba z pięć blind bagów, ale nie udało mi się obczaić numerków... w Smykach natomiast - całkiem sporo tych blind bagów było. Najwięcej w Smyku w Poznań Plaza - zaopatrzyłam się tam w świecące Rarity i Pinkie. Niestety (czy też może dla niektórych stety) tam mają tylko blind bagi z wave'u trzeciego. Za chwilę jadę obczaić jak sytuacja wygląda w Macro... Tak przy okazji, unkindangel - dałoby radę coś zamówić u ciebie? :] Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
unkindangel Napisano Kwiecień 23, 2012 Share Napisano Kwiecień 23, 2012 U mnie... Widzę, że już byłyby dwie osoby chętne... Ale niestety nijak nie wyjdzie, przykro mi. :c Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eeyore Napisano Maj 6, 2012 Autor Share Napisano Maj 6, 2012 Oto co mi zostało z meet'a chcę się ostatnich figurek pozbyć: Mam jeszcze 3 świecące z wave 3 , Rarity , Twilight oraz Pinkie Pie , oprócz tego żółtego Ogiera Golden Grape , wszystkie z wave 3. zaakceptuje przelew , jednakże muszę mieć popyt na wszystkie 4 figurki , jakby co to PW. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Moonracer Napisano Maj 8, 2012 Share Napisano Maj 8, 2012 Nie jestem pewna czy to już było, ale postanowiłam to zamieścić tak "just in case". No więc, na forum kolekcjonerskim My Little Pony Arena, ktoś zapodał zdjęcia figurek, które wyglądają na prototypy figurek mających się pojawić w najnowszym wave'ie blind bagów: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xyz Napisano Maj 8, 2012 Share Napisano Maj 8, 2012 Wow, te nowe figurki wyglądają świetnie Będę musiał sobie je jakimś sposobem sprowadzić (o ile będą niedługo w Polsce). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eeyore Napisano Maj 9, 2012 Autor Share Napisano Maj 9, 2012 >a Fluttershy to dalej Rainbow Dash. mam sporę wątpliwości ponieważ nie wierze w figurkę Gildy , Granny Smith jeszcze ujdzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteryay Napisano Maj 9, 2012 Share Napisano Maj 9, 2012 Ja wczoraj widziałam Blind bagi w Toruniu, w nowo otwartej Galerii "Toruń Plaza", w Smyku ;P Zastanawiałam się czy nie kupić, ale mam Flutter i Twi z Macdonalda i mi na razie wystarczą xd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eeyore Napisano Maj 9, 2012 Autor Share Napisano Maj 9, 2012 http://www.equestriadaily.com/2012/05/remember-last-night-we-reported.html#idc-container okej hasbro, coś ci się w końcu udało. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chrysal Napisano Maj 9, 2012 Share Napisano Maj 9, 2012 Ja niestety żałuję, że nie ma blind bagów z Chrysalis :< Może wkrótce.. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eeyore Napisano Maj 9, 2012 Autor Share Napisano Maj 9, 2012 Ja niestety żałuję, że nie ma blind bagów z Chrysalis :< Może wkrótce.. poczekaj na Alicorny, potem czarna farba i wiertareczka hihi Do wszystkich ludzi mieszkających blisko Auchan'ów , sprawdźcie sobie czy nie zostało tam jakichś figurek , ja w kato znalazłem pusty kartonik po pierwszej fali , jak ja mogłem to przegapić?! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Napisano Maj 21, 2012 Share Napisano Maj 21, 2012 Jakby ktoś chciał się zaopatrzyć w jakieś kucyki, a mieszka w Lublinie/blisko Lublina to w Leclercu na Zana jest całe pudełko blind bagów. O Smykach czy innych sklepach z zabawkami można zapomnieć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aerdhil Napisano Maj 22, 2012 Share Napisano Maj 22, 2012 Najświeższe info ze trzech stawów w Katowicach w Realu są dwa pudełka trzeciej fali za 8,99 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eeyore Napisano Maj 23, 2012 Autor Share Napisano Maj 23, 2012 Najświeższe info ze trzech stawów w Katowicach w Realu są dwa pudełka trzeciej fali za 8,99 oho , chyba pora zgłaszać zamówienia! ps. ja zbieram pudełka , wezmę sobie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OttonandPooky Napisano Maj 23, 2012 Share Napisano Maj 23, 2012 Witam jestem zainteresowana nr 8 z drugiego seta jest to Blossomforth. Gdyby ktoś dał namiary na występowanie drugiej fali w okolicach Katowic byłabym zainteresowana i wdzięczna Tak przy okazji (też jestem poszukiwaczką blind bagów) odradzam ze szczerego serca Auchana w Tauzenie... Rzucili "nowe mięso" ,ale z generacji 3.5 ..zawiodłam się bo ostatnio ten hipermarket mile mnie zaskoczył dostępnością pierwszego seta Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eeyore Napisano Maj 23, 2012 Autor Share Napisano Maj 23, 2012 no ja też tam byłem , żeby chociaż karton nie był potargany to bym se wziął. Solaris ma już u mnie zaklepaną BF , ale może mi się w innych Real'ach poszperać.do ślązaków: jako że w Realu się pojawiła 3cia fala w dodatku po bardzo atrakcyjnej cenie... 8,99zł... po raz kolejny przyjmuje zamówienia na nie , chociaż tym razem zawyżę cenę,przecież organizuje coś dużego i tyle razy się wykosztowałem na bilety... chyba nikt nie będzie miał do mnie pretensji o 1,01zł nadpłaty ? Kontakt jak zwykle przez PW. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Napisano Maj 24, 2012 Share Napisano Maj 24, 2012 W lubelskim Realu też są po 8,99 zł. Wszystkie kucyki są zresztą w promocji. Jak ktoś chce tzw. kucyka podstawowego to za 29,99 dorzucają drugiego gratis. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts