Littlepip Napisano Maj 3, 2015 Share Napisano Maj 3, 2015 Byłem w kilku rossmanach w Warszawie, ale nie było żadnych. Wie ktoś, w których mogą być? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aniasiecz Napisano Maj 3, 2015 Share Napisano Maj 3, 2015 Wie ktoś czym moge zmyć farbę z figurki Moja figurka ma dużo plamek i chciałabym się ich pozbyć Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyoko Napisano Maj 3, 2015 Share Napisano Maj 3, 2015 Wie ktoś czym moge zmyć farbę z figurki Moja figurka ma dużo plamek i chciałabym się ich pozbyć Z tego co wiem to zmywacz do paznokci. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clicker Napisano Maj 3, 2015 Share Napisano Maj 3, 2015 (edytowany) Tak, zmywacz do paznokci, tylko w trakcie zmywania przemywaj sobie figurkę wodą, bo inaczej będzie ci zmywaczem śmierdzieć. Edytowano Maj 3, 2015 przez Clicker Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aniasiecz Napisano Maj 3, 2015 Share Napisano Maj 3, 2015 Dzięki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LadyRainicorn Napisano Maj 9, 2015 Share Napisano Maj 9, 2015 (edytowany) Jeśli chodzi o wave'a 12, to nie ma co bawić się w kody. Bierzesz to ręki i nawet nie musisz się przyglądać, bo już widać co jest w środku. Ja akurat trafiłam na jakieś recolory Rarity, więc nie kupowałam. Na razie mam Neon Lights'a i Cheesy Sandwich'a z 11. Edytowano Maj 9, 2015 przez LadyRainicorn Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aniasiecz Napisano Maj 9, 2015 Share Napisano Maj 9, 2015 Jeśli chodzi o wave'a 12, to nie ma co bawić się w kody. Bierzesz to ręki i nawet nie musisz się przyglądać, bo już widać co jest w środku. Ja akurat trafiłam na jakieś recolory Rarity, więc nie kupowałam. Na razie mam Neon Lights'a i Cheesy Sandwich'a z 11. Szczęściara ja szukalam i nigdzie nie mogłam znaleść cheesa itp bb z 11 A szkoda bo na cheesie mi najbardziej zalezy. Czekam na blindbagi w smyku Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raoul Duke Napisano Maj 24, 2015 Share Napisano Maj 24, 2015 Szczęściara ja szukalam i nigdzie nie mogłam znaleść cheesa itp bb z 11 A szkoda bo na cheesie mi najbardziej zalezy. Czekam na blindbagi w smyku Sprawdzałaś w zabawkowym w Klimczoku? Kiedyś tam były blindbagi, nie wiem jak teraz. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
StarostaXD Napisano Maj 24, 2015 Share Napisano Maj 24, 2015 Wie ktoś gdzie w Krakowie znajdę 11 i/lub 12 falę ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Accurate Accu Memory Napisano Maj 24, 2015 Share Napisano Maj 24, 2015 U mnie w Smyku, ciągle 9 fala, jak ostatnio patrzyłem :( Ale już ostro poprzebierana przeze mnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aniasiecz Napisano Maj 24, 2015 Share Napisano Maj 24, 2015 Sprawdzałaś w zabawkowym w Klimczoku? Kiedyś tam były blindbagi, nie wiem jak teraz. Nie pomyślałam Jak jeszcze nie było mnie w fandomie to chyba widziałam tam kilka dzięki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raoul Duke Napisano Maj 24, 2015 Share Napisano Maj 24, 2015 Nie pomyślałam Jak jeszcze nie było mnie w fandomie to chyba widziałam tam kilka dzięki Weź sobie aplikację do kodów i ruszaj Jak ostatnio tam szukałem, to była przy kasie bardzo miła pani która nawet pomagała mi szukać i odczytywać kody. Trochę pogadaliśmy o fandomie itp., mówiła też że już kiedyś spotkała się z tym odczytywaniem numerów bo jedna dziewczyna tak sprawdzała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aniasiecz Napisano Maj 24, 2015 Share Napisano Maj 24, 2015 Weź sobie aplikację do kodów i ruszaj Jak ostatnio tam szukałem, to była przy kasie bardzo miła pani która nawet pomagała mi szukać i odczytywać kody. Trochę pogadaliśmy o fandomie itp., mówiła też że już kiedyś spotkała się z tym odczytywaniem numerów bo jedna dziewczyna tak sprawdzała. Ja nie mam zazwyczaj takiego szczęścia do sklepikarzy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raoul Duke Napisano Maj 24, 2015 Share Napisano Maj 24, 2015 Ja nie mam zazwyczaj takiego szczęścia do sklepikarzy Tzn.? W zabawkowych prawie zawsze są miłe panie. Ja jeszcze się nie natknąłem na jakiegoś wrednego sprzedawcę gdziekolwiek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aniasiecz Napisano Maj 24, 2015 Share Napisano Maj 24, 2015 Tzn.? W zabawkowych prawie zawsze są miłe panie. Ja jeszcze się nie natknąłem na jakiegoś wrednego sprzedawcę gdziekolwiek. Jak byłam w smyku to pani się na mnie krzywo patrzyła xD i jeszcze jak szukam kodów to wszyscy ochroniarze sie na mnie gapią czy przypadkiem nic nie ukradne przytłaczające Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raoul Duke Napisano Maj 24, 2015 Share Napisano Maj 24, 2015 Jak byłam w smyku to pani się na mnie krzywo patrzyła xD i jeszcze jak szukam kodów to wszyscy ochroniarze sie na mnie gapią czy przypadkiem nic nie ukradne przytłaczające I co z tego? Niech się patrzą, jeśli nic nie ukradniesz to oni się muszą bać a nie Ty . Pani w smyku też Ci nic nie zrobi. To zależy od podejścia do ludzi, oraz w dużej mierze od postawy i tego jak się wygląda (sposób poruszania się, gestykulacja itp.). Musisz być pewna siebie - jeśli coś robisz naturalnie i z pewnością siebie, to nawet gdy coś ukradniesz niektóre osoby mogą tego nie zauważyć (bardziej będą zwracać uwagę na osoby skulone, powoli chodzące, wyglądające jakby się nie mogły odnaleźć w przestrzeni). Poza tym to masz prawo do obejrzenia produktu przed zakupem. Swoją drogą, polecam Ci zainteresować się tematem NLP (Neurolingwistyczne Programowanie). Mój tata prowadzi kursy NLP więc trochę o tym wiem. Spróbuj też przed wejściem oraz wchodząc do sklepu wyprostować się ładnie, podnieść głowę, i szybkim krokiem wejść do sklepu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyoko Napisano Czerwiec 19, 2015 Share Napisano Czerwiec 19, 2015 W rzeszowskim E.Leclerc znalazłam jedno, jedyne, samotne, w dodatku ukryte za 10 falą, pudełko z falą 12. Wykupiłam już tęczową Twilight i Minty. Faktycznie te okienka są tak duże, że wystarczy jeden rzut oka, by zobaczyć, co jest w środku, super pomysł. Smuci mnie tylko to, że wszyscy z jakiegoś powodu konsekwentnie pomijają 11 falę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Czerwiec 19, 2015 Share Napisano Czerwiec 19, 2015 (edytowany) Jak byłam w smyku to pani się na mnie krzywo patrzyła xDi jeszcze jak szukam kodów to wszyscy ochroniarze sie na mnie gapią czy przypadkiem nic nie ukradneprzytłaczająceWcale mnie to nie dziwi. Ostatnio jak byłem w kinie, tuż po seansie i kupnie gry, wpadłem do Smyka (ta sama galeria handlowa). Niby Blind Bagi były przy samej kasie, a i tak znalazłem rozerwaną, pustą torebkę :/ Wisiała jako pierwsza... Trzeba mieć kisiel zamiast mózgu, żeby ryzykować złapanie na kradzieży czegoś, co kosztuje +/- 12zł... Sam kupiłem pierwszą lepszą - trafił mi się jakiś klon Pinkie Pie. Edytowano Czerwiec 19, 2015 przez Triste Cordis Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raoul Duke Napisano Czerwiec 20, 2015 Share Napisano Czerwiec 20, 2015 Czy zna ktos miejsce lub strone gdzie jest dostepnych kilka fal? W sklepach sa tylko nowe, wiec jak sie ktos nie zalapal na wczesniejsze, to juz nie ma mozliwosci ich kupienia. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Czerwiec 20, 2015 Share Napisano Czerwiec 20, 2015 Mogę się mylić, ale doskonałym miejscem może być Allegro. Trzeba "trochę" poszukać, uważać na oszustów i ceny, ale mimo wszystko warto przynajmniej rzucić okiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aniasiecz Napisano Czerwiec 21, 2015 Share Napisano Czerwiec 21, 2015 Mogles powiedziec wczesniej Widzialam w bielsku wlasnie w realu w gemini starsze wersje niedawno Jakies wietrzenie magazynow czy cos Teraz juz tego nie ma niestety Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepeh Napisano Lipiec 11, 2015 Share Napisano Lipiec 11, 2015 Wie ktoś jakie są teraz bling bagi w kauflandzie? Bo widziałem,że są chyba po 13-14 zł,ale nie wiem czy ładne czy nie i nie wiem który wave. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aniasiecz Napisano Lipiec 11, 2015 Share Napisano Lipiec 11, 2015 Hmm w kauflandzie.. Nigdy nie bylam tam po bb ale w najblizszym czasie pojde spraawdzic Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raoul Duke Napisano Lipiec 11, 2015 Share Napisano Lipiec 11, 2015 Na allegro są rzadko, ale jeśli ktoś jest burżujem to na ebay'u jest tego dużo. http://www.ebay.com/bhp/my-little-pony-blind-bag Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pepeh Napisano Lipiec 12, 2015 Share Napisano Lipiec 12, 2015 A jak to w ogóle jest w każdym wave jest mane6 czy nie? Sam nie wiem bo tylko raz kupiłem z rok temu, i niestety shy nie trafiłem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts