eeyore Napisano Wrzesień 8, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 8, 2012 OJ Późno, ale mimo wszystko to ogłoszę: jutro jedziemy na polowanie do dużych sklepów z zabawkami w poszukiwaniu 3ciej , 4tej i 5tej fali , jeżeli chcecie coś zaklepać poproszę PryWatkę , nr kucyka oraz która fala. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gubryś Napisano Wrzesień 9, 2012 Share Napisano Wrzesień 9, 2012 celestia 5 fali Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eeyore Napisano Wrzesień 9, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 9, 2012 tak się nie zamawia. mimo wszystko polowanie nie było do końca nieudane: jeżeli chce ktoś flutterke i notheworthy'ego z 3ciej fali to je uratowałem ze Smyk'a dąbrowy górniczej , gdzie jeszcze możecie uratować takie cuda jak np. Lovestruck albo Peachy cośtam. 4ta fala czyli żelki w cukrze jest po 9,99zł sztuka w katowickim i sosnowskim carrefour'ze. brak jakichkolwiek figurek 5tej fali , przynajmniej na razie. dorwałem sprytnie ukrytego Big Mac'a w zabrzańskim Smyku , co ja muszę się najeździć.... no cóż , lepiej tak niż żeby dzieci kradł. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eeyore Napisano Wrzesień 18, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 18, 2012 sygnaturka . hint hint. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Linds Napisano Wrzesień 18, 2012 Share Napisano Wrzesień 18, 2012 A ja się w międzyczasie zastanawiam jakim cudem nigdzie w Warszawie nie mogę znaleźć wave 5... Eeyore, rozumiem, że wykupujesz wszystkie wave 5 i je sprzedajesz, ale oszczędź Warszawę! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gubryś Napisano Wrzesień 19, 2012 Share Napisano Wrzesień 19, 2012 Bo Hasbro nie lubi Warszawy, Gdyni, Sopotu, Gdańska i podobnych miast Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gubryś Napisano Wrzesień 22, 2012 Share Napisano Wrzesień 22, 2012 szukałem blind bagów w google i znalazłem to czy to będzie, czy jest w polsce znalazłem to tu http://www.derpyhoovesnews.com/official-merchandise-crystal-blind-bags-plushies-zecora-spa-ponies/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamisha Napisano Wrzesień 24, 2012 Share Napisano Wrzesień 24, 2012 Czy ktoś wie, gdzie znajdę kody do numerków w wave 5? Szukam, szukam i nie mogę sie dokopać :/ Ok, znalazłam Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Linds Napisano Wrzesień 24, 2012 Share Napisano Wrzesień 24, 2012 szukałem blind bagów w google i znalazłem to czy to będzie, czy jest w polsce znalazłem to tu http://www.derpyhoovesnews.com/official-merchandise-crystal-blind-bags-plushies-zecora-spa-ponies/ Obawiam się, że nigdy nie będzie. Czy ktoś wie, gdzie znajdę kody do numerków w wave 5? Szukam, szukam i nie mogę sie dokopać :/ Za słabo szukasz. http://mylittlewiki.org/wiki/G4_Blind_Bag_Ponies Dział "Sixth Set of Ponies". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fallenleaf Napisano Wrzesień 24, 2012 Share Napisano Wrzesień 24, 2012 Wie ktoś kiedy kiedy wyjdzie wreszcie Wave 6? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gubryś Napisano Wrzesień 24, 2012 Share Napisano Wrzesień 24, 2012 coś czytałem, ale nie wiem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Linds Napisano Wrzesień 24, 2012 Share Napisano Wrzesień 24, 2012 Pierwszy raz słyszę o wave 6... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fallenleaf Napisano Wrzesień 24, 2012 Share Napisano Wrzesień 24, 2012 http://www.strawberryreef.com/Index/G4/IndexBB.html Sam dół strony to wszystko co wiem :twilight9: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Linds Napisano Wrzesień 25, 2012 Share Napisano Wrzesień 25, 2012 W końcu dotarło wave 5 do Warszawy! Luna i Celestia już stoją na półce ^^ I wiecie co, Luna na żywo wygląda pięknie. Owszem, nie przypomina Luny z serialu, ale nie jest tak tragiczna jak to pokazują zdjęcia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Wrzesień 25, 2012 Share Napisano Wrzesień 25, 2012 Gdzie? Gdzie kupiłeś, Linds? JA MUSZĘ WIEDZIEĆ. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eeyore Napisano Wrzesień 27, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 27, 2012 mam kilka perełek uratowanych z katowickiego Smyka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Linds Napisano Wrzesień 27, 2012 Share Napisano Wrzesień 27, 2012 Gdzie? Gdzie kupiłeś, Linds? JA MUSZĘ WIEDZIEĆ. Znajomy kupił w Smyku w Parku Targówek (obok M1 Marki). A ja z kolei w D.H. Smyk. Dotarła dostawa ponoć do całego miasta, więc spokojnie możesz sprawdzać i inne centra handlowe. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Wrzesień 28, 2012 Share Napisano Wrzesień 28, 2012 Mnie ciekawi jak to jest z tymi blindbagami w UK... bo jakoś nie mam pomysłów. Centra Handlowe? Muszę poszukać w "Sixth Set of Ponies". R2, System lub inni siedzący w UK wiedzą coś na ten temat? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cloud Kicker Napisano Wrzesień 28, 2012 Share Napisano Wrzesień 28, 2012 Co do blind bagów, to ten z RD, Gildą i Spitfire (? no nie ważne kimś z WB ) można znaleźć w Carrefourze . Przynajmniej u mnie były, teraz są same z m6 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eeyore Napisano Wrzesień 28, 2012 Autor Share Napisano Wrzesień 28, 2012 Co do blind bagów, to ten z RD, Gildą i Spitfire (? no nie ważne kimś z WB ) można znaleźć w Carrefourze . Przynajmniej u mnie były, teraz są same z m6 CO CO CO CO JA O TYM NIE WIEM?! Który to Carrefour?! a z innej beczki: Sklepy Smyki miały nową dostawę bagów 5 tej fali. Uratowałem conieco , odsprzedam na met'cie w katowicach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamisha Napisano Październik 3, 2012 Share Napisano Październik 3, 2012 Za słabo szukasz. http://mylittlewiki.org/wiki/G4_Blind_Bag_Ponies Dział "Sixth Set of Ponies". Po pierwsze edytowałam, że juz znalazłam, a po drugie gdzie tu są kody, bo ja nie widzę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Emronn Marvelous Napisano Październik 3, 2012 Share Napisano Październik 3, 2012 TUTAJ znajdziesz wszystko na temat BB, czego tylko potrzebujesz. I numery, i kody. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
solaris Napisano Październik 3, 2012 Share Napisano Październik 3, 2012 Proszę, oto rozpiski wszystkich fal blind bagów od 1-5. Przy falach z pięcioma cyframi bierzemy drugą i przedostatnią i tworzą one numer figurki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kamisha Napisano Październik 3, 2012 Share Napisano Październik 3, 2012 TUTAJ znajdziesz wszystko na temat BB, czego tylko potrzebujesz. I numery, i kody. Nikt mnie tu nie słucha : D Ludzie, wy czytacie w ogóle te posty czy klepiecie żeby klepać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
solaris Napisano Październik 3, 2012 Share Napisano Październik 3, 2012 No jeśli chodzi Ci gdzie są umiejscowione to są na zgrzewie wybite. Do tej 5 fali są wbite poziomo tak samo jak w 4. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts