Servant Saber Napisano Marzec 9, 2013 Share Napisano Marzec 9, 2013 Ta, zostały jeszcze nieco ponad 4 miesiące, ale ja już topic zakładam~ http://www.facebook.com/krakon2012 Kraków 25-28 lipca Dokładna lokalizacja jeszcze nie znana No więc... kto jedzie? Fakt - może i nie będzie bloków/paneli poświęconych kucom, ale zawsze można się tak po prostu spotkać i pogadać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sz6sty Napisano Marzec 11, 2013 Share Napisano Marzec 11, 2013 nie będzie bloków/paneli poświęconych kucom A kto powiedział, że nie będzie? :3 Pragnę zauważyć, że główny koordynator jest Bronym (plus przy organizacji pomagają fani kolorowych gadających kabanosów) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Marzec 11, 2013 Autor Share Napisano Marzec 11, 2013 A kto powiedział, że nie będzie? :3 Rozmawiałam z organizatorami [tu czytaj: zukori, która mnie szczuje tasiemcami :c], choć... może jednak dałoby się zorganizować, aczkolwiek na mnie nie patrzcie xP Pragnę zauważyć, że główny koordynator jest Bronym (plus przy organizacji pomagają fani kolorowych gadających kabanosów) Pierwsze słyszę, ale ok Ja tylko nie chcę, aby ponownie poleciała fala hejtu jak w 2012. Mówię tu o tym, że duża część fanów Bleacha zrobiła shitstorm z tytułu "jakieś durne Pokemony mają swój panel, a Bleach nie". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mięta Ogrodowa Napisano Kwiecień 3, 2013 Share Napisano Kwiecień 3, 2013 Lipiec kupa czasu, hmm, może się przejdę. Będzie ciekawie jak Krakon doda do swojego "repertuaru" kucykowe panele;) Zukori liczymy na ciebie. Mam jednak nadzieję, że w Krakowie do lipca będzie jeszcze jakiś zorganizowany ponymeet. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Kwiecień 3, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 3, 2013 Wreszcie ktoś ruszył temat :'D Kupa czasu, ale jednak ja chciałabym już zebrać choć maciupeńką grupkę broniaczów i pegasisterek. Kraków to duże miasto więc liczę chociaż na kilkoro ^ ^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trigen Napisano Kwiecień 3, 2013 Share Napisano Kwiecień 3, 2013 25-28 Lipca?? hmm jasne że wpadnę, 27-28 Lipca mam na szczęście wolne 24-26 niestety nie, Panel/Blok chętnie bym zobaczył jakieś, oby by były wystawiane w weekend . Dodatkowo jest jeszcze miesiąc później MLK v2 (24-25 sierpnia) jednak to nadal dużo czasu, mamy dopiero kwiecień, (kwiecień plecień co przeplata trochę zimy trochę zimy) swoją drogą, nie organizuje ktoś jakiegoś ponymeeta w terenach Śląsk, Małopolska w najbliższym czasie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mięta Ogrodowa Napisano Kwiecień 4, 2013 Share Napisano Kwiecień 4, 2013 swoją drogą' date=' nie organizuje ktoś jakiegoś ponymeeta w terenach Śląsk, Małopolska w najbliższym czasie? [/quote'] http://www.facebook.com/events/477939782272773/ Kraków zasnął snem niedźwiedzia i nie obudzi się chyba aż do prawdziwej wiosny. Każdy zajet swoim sprawami. Myślę, że plenerówki z kocykami na trawce, byłyby lepsze niż spotkania w Plazie. Czekamy na ciepło, promyki słońca i zieloną trawkę w końcu... A swoją drogą Magnificon Expo XI powinien być wcześniej niż Krakon bo w maju/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Kwiecień 4, 2013 Share Napisano Kwiecień 4, 2013 Prawdopodobnie ja z moją siostrą (z fandomu Anime) tam się wybierzemy i może do tego Wiej007 dołączy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Kwiecień 4, 2013 Share Napisano Kwiecień 4, 2013 Pewnie będe~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Kwiecień 4, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 4, 2013 25-28 Lipca?? hmm jasne że wpadnę Prawdopodobnie ja z moją siostrą (z fandomu Anime) tam się wybierzemy i może do tego Wiej007 dołączy Pewnie będe~ :pinkie2::pinkie2: Szanse na kucykowy panel rosną z każdym kolejnym bronym/pegasis imka, takie małe btw. fani anime i mangi nazywają się otaku ^ ^' Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Kwiecień 4, 2013 Share Napisano Kwiecień 4, 2013 Będę tam sprzedawać kucykowe (i nie tylko) prace~ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zuzin Napisano Kwiecień 19, 2013 Share Napisano Kwiecień 19, 2013 Mocno zastanawiałam się nad tym, czy pojechać. Teraz, gdy dowiedziałam się że jedzie paru Bronies to prawie skaczę ze szczęścia i jestem już pewna, że chcę i postaram się wybrać. Możemy zrobić taką zbitą grupkę emanującą miłością i tolerancją. PS Jedzie ktoś na Magnificon XI Expo? Kupiłam już bilet, ale wygląda na to, że będę tam sama jak palec, a nie chcę żeby tak było. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vinyyl Napisano Kwiecień 19, 2013 Share Napisano Kwiecień 19, 2013 może może będe Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Kwiecień 19, 2013 Share Napisano Kwiecień 19, 2013 Słyszaałem plotki, że jakiś zorganizowany meet jest też 31 maja. To prawda? To będzie jakiś wstęp przed Krakonem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Kwiecień 20, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 20, 2013 Słyszaałem plotki, że jakiś zorganizowany meet jest też 31 maja. To prawda? To będzie jakiś wstęp przed Krakonem? Nie Krakon i jakikolwiek ponymeet to dwie, kompletnie różne i niezależne od siebie imprezy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kitsun Napisano Kwiecień 20, 2013 Share Napisano Kwiecień 20, 2013 W Szczecinie nie ma żadnych konwentów w tym roku TT^TT Dlatego myślę, że mogę się wybrać. Kto wie? Może nagłego przypływu gotówki dostanę =3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Maj 3, 2013 Autor Share Napisano Maj 3, 2013 BUMP Ktoś jeszcze planuje przybycie lub chociaż rozważa? c: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SPIDIvonMARDER Napisano Maj 3, 2013 Share Napisano Maj 3, 2013 Planować ja planuję, ale termin bardzo ryzykowny ze względu na potencjalne wykopaliska. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PinkeyDie Napisano Maj 4, 2013 Share Napisano Maj 4, 2013 Będę! Akurat w wakacje będę koło Krk :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niemampojęcia Napisano Maj 9, 2013 Share Napisano Maj 9, 2013 Ja się może wybiorę... w sumie daleko nie mam, a chciałabym choć jeden wyjazd w wakacje zaliczyć... jednak nie wiem, czy kasę znajdę ;-; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Suchy Napisano Maj 15, 2013 Share Napisano Maj 15, 2013 Ja chętnie pojadę, na pyrkonie było multum bronych więc tak jak ostatnio będę na środku machał flagą z Luną, jeśli oczywiście ktoś ją weźmie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Maj 28, 2013 Autor Share Napisano Maj 28, 2013 Hmm... mamy już małą grupkę, może kilka osób dojdzie jeszcze, a zostały jeszcze nie całe dwa miesiące... co myślicie o zaklepaniu sobie sleeproomu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kitsun Napisano Maj 28, 2013 Share Napisano Maj 28, 2013 (edytowany) Czemu by nie =3 Tylko tak to będzie bardziej bronyroom niż sleeproom =3 PS: Ale fajny jest numer tego tematu =3 4444 Edytowano Maj 28, 2013 przez Kitsun Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Maj 28, 2013 Autor Share Napisano Maj 28, 2013 No tylko jeden problem: potrzebne nam jest przynajmniej 25 osób aby zaklepanie sleeprooma miało sens... i przyzwoitą cenę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Servant Saber Napisano Czerwiec 3, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 3, 2013 Uruchomiliśmy system przedpłat na Krakon 2013. Akredytacja, oprócz wejściówki na konwent na dwa lub cztery dni, daje możliwość rezerwacji noclegu w szkole lub akademiku, a także zakupu koszulki i analogi po korzystnej cenie. Na stronie agendy pojawią się także z czasem kolejne opcje dotyczące programu konwentu, które obecnie jeszcze nie działają. Wszystkich zniecierpliwionych oczekiwaniem na możliwość wcześniejszej akredytacji serdecznie przepraszamy. Mamy nadzieję, że teraz już bez dalszych trudności dokonacie rezerwacji na Krakon 2013! ~ https://www.facebook.com/krakon2012 A tu strona z rezerwacjami/akredytacjami [jak zwał tak zwał] http://agenda.fenix.rpg.pl/events Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się