Adm1RED Napisano Marzec 13, 2013 Share Napisano Marzec 13, 2013 Witajcie! Skoro w temacie jest już mowa że ten OC nie jest mojego AUTORSTWA No więc przejdźmy do rzeczy oto ten kucyk. Pierwszy obrazek Drugi obrazek W kolorach mojego OC'ka Imię: Fluffle Puff Nazwisko: Nie ma Rodzina: Nie znana CM: Nie widoczny Historia: Nooo.... Fluffle Puff to jest strasznie owłosiony kucyk który jest postacią fandomową która jest na kilku filmach na YT. On sam w sobie wygląda na miłego i taki jest. Ten Konik jest wytworem Broniego "The first Fluffy pony was created by DeviantArt user Mixermike622 on January 3, 2012" Człowiek który jest podkreślony jest autorem tego jakże fajniutkiego OC'ka Umiejętności: Strasznie puszysty i mięciutki. Oto link do dA Wykonwacy OCka Link do komentarza
Mrs.Octavia Napisano Marzec 13, 2013 Share Napisano Marzec 13, 2013 Jest wspaniała ♥ Link do komentarza
Socks Chaser Napisano Marzec 13, 2013 Share Napisano Marzec 13, 2013 Najsłodszy kucyk jakiego widziałam :3.Jednak chyba jest mały błąd ;_;.Jeśli dobrze się orientuję to jego imię to Fluffle Puff ^^. Link do komentarza
Śliwa Napisano Marzec 13, 2013 Share Napisano Marzec 13, 2013 Hm... Hm! Hm... A teraz wyobraźcie sobie jak ten kucyk by wyglądał bo Tęczowej suszarce Rainbow Dash Link do komentarza
Adm1RED Napisano Marzec 14, 2013 Autor Share Napisano Marzec 14, 2013 Jest jeszcze gra o niej. Link do komentarza
Spectra Napisano Marzec 14, 2013 Share Napisano Marzec 14, 2013 Najjsłodszy OC jakiego widziałam :3 Link do komentarza
Toczas Napisano Marzec 15, 2013 Share Napisano Marzec 15, 2013 Ona jest... po prostu niema słów na jej epickość macie takie bajery: Link do komentarza
Dead Radio Man Napisano Marzec 18, 2013 Share Napisano Marzec 18, 2013 Ten kucyk niszczy system. Uwielbiam go . Link do komentarza
Fagglenorusie Napisano Marzec 28, 2013 Share Napisano Marzec 28, 2013 Hihihih, jaka słodziakowa :3 Co do tej gry o niej to za mało szybko ciskałam spacje i ... Wpadła w ten wiatrak i jej szliczne kłaczki uległy zniszczeniu. :/ Jaka ze mnie zua człowieczka. >:-D EDIT: A teraz znowu nie ma kłaczków. Tym razem za szybko ciskałam spację. :/ Link do komentarza
Adm1RED Napisano Marzec 28, 2013 Autor Share Napisano Marzec 28, 2013 Hihihih, jaka słodziakowa :3 Co do tej gry o niej to za mało szybko ciskałam spacje i ... Wpadła w ten wiatrak i jej szliczne kłaczki uległy zniszczeniu. :/ Jaka ze mnie zua człowieczka. >:-D Ja tak szybko naje*ywałem w spacje że ona zmieniła się w robo Fluffle i je*neła w góre. *Edit Jeśli chodzi o mnie to ja najszybciej nawalam w klawisze w wiosce której mieszkam. Link do komentarza
OttonandPooky Napisano Kwiecień 17, 2013 Share Napisano Kwiecień 17, 2013 Najlepsze OC jakie widziałam Link do komentarza
Linds Napisano Kwiecień 18, 2013 Share Napisano Kwiecień 18, 2013 Na początku nie łapałem o co chodzi z Fluffle Puff, ale kilka animacji, przejrzanych komiksów na tumblrze i pokochałem tego OCeka ^^ Jest to bardzo dobre OC, przede wszystkim cholernie oryginalne! Niestety, większość OC mające swoje tumblry to przesłodzony kucyk mieszkający w Ponyville (bo po co wymyślać oryginalną historię, skoro można pójść na łatwiznę i wykorzystać m.in mane 6, to wygeneruje więcej pytań!) i wówczas jedyną innowacją to jest samo to OC... Link do komentarza
KougatKnave3 Napisano Kwiecień 19, 2013 Share Napisano Kwiecień 19, 2013 Naj zaje******** kuc OC jakiego widziałem EVER Link do komentarza
Gość Iluzja Pie Napisano Kwiecień 19, 2013 Share Napisano Kwiecień 19, 2013 So sweet ^_^ Kocham ;> Link do komentarza
OttonandPooky Napisano Kwiecień 19, 2013 Share Napisano Kwiecień 19, 2013 Świetna postać, natomiast smutne jest to że ma bardziej rozbudowany charakter od 99% innych oceków. Ktoś powinien uruchomić masową produkcję jej pluszaków, dobrze by zarobił Ktoś już zrobił jednego ...chcę!! Link do komentarza
Linds Napisano Kwiecień 19, 2013 Share Napisano Kwiecień 19, 2013 @up Ona jest zbyt mało fluffy Link do komentarza
OttonandPooky Napisano Kwiecień 19, 2013 Share Napisano Kwiecień 19, 2013 Jak ...jak jak mogłeś powiedzieć , że ona jest ZBYT MAŁO PUCHATA!!!??? Link do komentarza
Linds Napisano Kwiecień 19, 2013 Share Napisano Kwiecień 19, 2013 Bo pluszak jest za mało puchaty, nie odzwierciedla cudownie puchatej Fluffle Puff w 100% Link do komentarza
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Kwiecień 19, 2013 Share Napisano Kwiecień 19, 2013 Powiem krótko.. Słodziak z niej i tyle :3. Nie ma co się rozpisywać nawet Link do komentarza
Tiger beetle Napisano Kwiecień 21, 2013 Share Napisano Kwiecień 21, 2013 (edytowany) Powiem krótko.. Słodziak z niej i tyle :3. Nie ma co się rozpisywać nawet Zgadzam się. Jeszcze te wszelkie chrząknięcia i odgłosy, stanie z wystawionym językiem patrząc w przestrzeń...Dodajmy jeszcze, że samo spojrzenie na tego OC każe ją przytulić. : D Edytowano Luty 14, 2015 przez Tiger beetle 1 Link do komentarza
OttonandPooky Napisano Kwiecień 21, 2013 Share Napisano Kwiecień 21, 2013 Dziwie się ,że nikt jeszcze nie dodał tutaj tego filmiku 1 Link do komentarza
Violet Star Napisano Kwiecień 22, 2013 Share Napisano Kwiecień 22, 2013 TULIŁABYM *__________________* Link do komentarza
Ruhisu Napisano Kwiecień 22, 2013 Share Napisano Kwiecień 22, 2013 Też bym tulił ale boję się trochę, że w pewnym momencie zostałbym wchłonięty przez ten puch i tyle po Ruhisu >< Link do komentarza
Adm1RED Napisano Kwiecień 22, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 22, 2013 Z ostatniej chwili Rainbow Dash zrobiła psikusa Fluffle zobaczcie sami. Link do komentarza
MasterBezi Napisano Kwiecień 22, 2013 Share Napisano Kwiecień 22, 2013 Ale jej mokro musiało być (bez skojarzeń... jeśli łaska xD) Link do komentarza
Recommended Posts