Jake Napisano Marzec 24, 2013 Share Napisano Marzec 24, 2013 Luc obudził się ze snu główkowania. - Aha...bo to mój ojciec chrzestny, a może kuzyn, albo brat cioteczny. Luc otrząsnął się - Nie ważne. Opowiadał mi o tobie i powiedział że jesteś bardzo ładna. Nagle zadzwonił telefon. - Sorki. Po czym Luc wyjął telefon i odebrał. - Niech cię tylko dorwę... Luc szybko wyłączył telefon i głupio się uśmiechnął. Pomyślał "Ojć." Link do komentarza
Spectra Napisano Marzec 24, 2013 Share Napisano Marzec 24, 2013 -Ja? Ładna? Serio? Miło mi to słyszeć - Powiedziała. Link do komentarza
Gość Iluzja Pie Napisano Marzec 24, 2013 Share Napisano Marzec 24, 2013 -To .. może ja już pójdę a wy tu się eee bawcie - powiedział i cofnął się w stronę baraków . Poleciał do swoich rzeczy . ,,Zaraz trzeba zwołać resztę jak ma być jakaś impreza " - uśmiechnął się i obejrzał za siebie . Link do komentarza
Jake Napisano Marzec 24, 2013 Share Napisano Marzec 24, 2013 Luc rozejrzał się i powiedział - Dobra więcej o tym nie rozmawiajmy bo następnym razem on się tu pojawi i zrobi mi lekcje trzymania języka za zębami... Po czym Luc znowu się rozejrzał by się upewnić że nie ma tu go. Następnie powiedział - Dobra moglibyście zwołać wszystkich, a ja tutaj wszystko zainstaluje. Po czym poleciał z dużą szybkością w stronę baraku po rzeczy do przygotowywania imprez. Link do komentarza
Mrs.Octavia Napisano Marzec 24, 2013 Share Napisano Marzec 24, 2013 -i to jak kusząca Zachichotała -Możemy zrobić jeszcze jedną rundkę a potem coś zjeść,hmmm co o tym myślisz? Zapytała się z lekkim uśmiechem Golden.Popatrzyła na Canterlot i lekko posmutniała Link do komentarza
Spectra Napisano Marzec 24, 2013 Share Napisano Marzec 24, 2013 Amber zwróciła się do Jacob'a i powiedziała: -Może ty ich zawołasz? Ja jest strasznie zmęczona.. Nie mam już siły na imprezę.. - Zapytała miło. Widać było, że oczy błyszczą jej się ze zmęczenia. Link do komentarza
Gość Iluzja Pie Napisano Marzec 24, 2013 Share Napisano Marzec 24, 2013 -Już lecę !!- zareagował tak szybko jak tylko te informację do niego dotarły .Uśmiechnął się do Amber , wzbił się w powietrze i szybko wyleciał przez okno . Podleciał do Golden i Derpa -Dawajcie na imprezę ! - Zawołał wesoło przelatując obok . Podleciał do ringu . -Chyba skończyliście już walkę , dawać na imprezę wszyscy ! -Krzyknął. Wrócił do Amber , ukłonił się z wdziękiem zdejmując kapelusz i zapytał -Coś jeszcze mam zrobić ?. Dla osób ważnych w jego życiu był teraz w stanie zrobić wszystko. Nie czuł się zbytnio zmęczony. Link do komentarza
Aretra Napisano Marzec 24, 2013 Share Napisano Marzec 24, 2013 Yeah! Będzie impra? Robię pyszne orange juice i apple juice, świeżo wyciśniętych z kostkami lodu, też shake bananowe i waniliowe. Nie wiem czy wiecie, ale robię przepyszne napoje. Kto chce? Chętnie zrobię każdemu! - Powiedziała przekonująco z uśmiechem na twarzy. Link do komentarza
D'yer'ailt Napisano Marzec 24, 2013 Share Napisano Marzec 24, 2013 Jeszcze jedna rundka nie zaszkodzi . Uwielbiam świerze powietrze! Ciekawi mnie kiedy w końcu dowiemy się o nowym zadaniu... ale zaraz ?! Co to za smutna mina? Coś nie tak?-Zapytał. Może będę mógł coś poradzić. Ale tylko wtedy jeśli mi powie. Mam nadzieję że to nic poważnego. -No dalej, co jest nie tak? Może mogę pomóc? Albo pocieszyć? Najważniejsze to nie dusić problemów w sobie, tylko o nich mówić.-Zapewniał. -Poza tym... chyba się zaprzyjaźniliśmy, a przyjaciele mówią sobie o problemach.-Dodał, i miło się uśmiechnął. Link do komentarza
Spectra Napisano Marzec 24, 2013 Share Napisano Marzec 24, 2013 Amber uśmiechnęła się do Jacob'a i powiedziała: -To chyba bardziej pytanie do Luc'a Ja pójdę się przespać na godzinkę i zaraz przyjdę. Albo.. Jak zasnę to za godzinę mógłbyś przyjść i mnie obudzić? -Zapytała nieśmiało, albowiem wiedziała, że gdy położy się spać to sama się nie obudzi. Link do komentarza
RedSky Napisano Marzec 24, 2013 Share Napisano Marzec 24, 2013 Cios w brzuch trafił, przed ciosem w głowę Highsky się uchylił. Highsky podszedł do Luca. - Całkiem nieźle. Jeśli chcesz to po następnym zadaniu poćwiczę z tobą wyprowadzanie ciosów. - Usłyszał o imprezie - Impreza? Jak najbardziej. Gdzie robimy i kiedy? - *No, trzeba przyznać, Amber naprawdę ładnie wygląda.* Link do komentarza
Gość Iluzja Pie Napisano Marzec 24, 2013 Share Napisano Marzec 24, 2013 -Tak jest ! -Zasalutował z uśmiechem . -No to jak Luc , pomóc Ci ?- Zapytał lecz wychodząc rzucił ostatnie spojrzenie na Amber . ,,Luc miał rację , wygląda naprawdę ładnie" - pomyślał z uśmiechem. Podleciał z zapałem do Luca i czekał na Odpowiedź . Link do komentarza
Spectra Napisano Marzec 24, 2013 Share Napisano Marzec 24, 2013 Amber w czasie przygotowań do imprezy poszła się chwilę przespać. -To będzie super noc! Tylko muszę się w coś ładnego ubrać.. I mam już pomysł w co! - Powiedziała cichym głosem sama do siebie. Link do komentarza
Mrs.Octavia Napisano Marzec 24, 2013 Share Napisano Marzec 24, 2013 -Tęsknie za domem...ale chyba tu każdy chociaż trochę tęskni... Powiedziała powoli,-Ej,słyszłam chyba że jest jakaś impreza,może pójdziemy potem? Zapytała się z lekkim uśmiechem Link do komentarza
Gość Iluzja Pie Napisano Marzec 24, 2013 Share Napisano Marzec 24, 2013 Nagle sobie o czymś przypomniał . Wykonał szybki zwrot w stronę baraków . Złapał za kocyk i nakrył nim śpiącą Amber . ,,Odrazu lepiej " - Pomyślał z uśmiechem patrząc w stronę przyjaciółki. Wrócił prosto do Speed i powiedział -Shake'a Poproszę jeśli można - zwrócił się w jej stronę. Po czym podleciał w górę i spojrzał na gwiazdy. ,,Amber miała rację , piękny widok" - myślał zapatrzony w niebo . Minęła godzina , spojrzał w stronę baraków . ,,No chyba czas na pobudkę " - pomyślał i podleciał do drzwi . Delikatnie je otworzył , podszedł do Amber i szepnął -Pobudka .. Wstawaj ... Śpiąca królewno .. - powiedział i uśmiechnął się . Link do komentarza
Spectra Napisano Marzec 24, 2013 Share Napisano Marzec 24, 2013 Amber otworzyła oczy i ujrzała Jacob'a. -Ah tak. Minęła godzina.. - Wstała, rozciągnęła się i powiedziała: -Teraz tylko muszę wybrać w co się ubrać.. Hm.. O! Mam pomysł! - Odparła i zaczęła czarować.. Wokoło niej pojawiły się iskierki i w mgnieniu oka miała na sobie piękną biżuterie, oraz sukienkę wieczorową . -No i jak? Ładnie? - Spytała Jacob'a . Link do komentarza
Gość Iluzja Pie Napisano Marzec 24, 2013 Share Napisano Marzec 24, 2013 ,,WOW "- pomyślał Jacob .Wyglądała naprawdę pięknie. -Wyglądasz.. Cudownie- nie mógł wyjść z podziwu patrząc na Amber. ,,Też mam ubrać coś bardziej eee wieczorowego ?" - rozmyślał .Nie śmiał zapytać o to Amber bo to dziwnie by brzmiało czy ma się ubrać . -To chyba ja też pójdę się przebrać ... -Mruknął nie mogąc oderwać od Niej wzroku. Powoli odwrócił się i zaczął grzebać w swoim kufrze. Link do komentarza
D'yer'ailt Napisano Marzec 24, 2013 Share Napisano Marzec 24, 2013 No pewnie Golden! Świetny pomysł! Razem będziemy się świetnie bawić!-Wykrzyknął.-A co do tęsknoty za domem, ja też tęsknię, chociaż najwyraźniej nie tak jak Ty . Ale myślę, że ta imprezka to doskonały moment na poprawienie sobie chumoru oraz na niezłą zabawę. Ale mamy się jakoś specjalnie ubrać? Nie jestem przygotowany...-Zamyślił się. Trudno. Pójdę tak jak jestem teraz. Chyba nikt raczej nie będzie miał pretensji. -A Ty? Ubierzesz coś oszałamiającego, czy też idziesz tak jak teraz? Oczywiście cały czas wyglądasz pięknie! Jakby co ;p.-Dodał, i uśmiechnął się miło czekając na reakcję. Na 100% będzie świetna zabawa. Nie dość że imprezka to jeszcze z Golden! Świetny dzień! Link do komentarza
Mrs.Octavia Napisano Marzec 24, 2013 Share Napisano Marzec 24, 2013 -Oh dziękuje Lekko się zaczerwieniła i dodała: Hmm...nie wiem sama...pójdę sprawdzić co ja tam w ogóle wziełam... i poleciała do swojego pokoju Link do komentarza
Gość Iluzja Pie Napisano Marzec 25, 2013 Share Napisano Marzec 25, 2013 Przerzucając rzeczy za siebie co chwilę zerkał na Amber. ,,To nie ... To też nie.. to zbyt wieśniackie ...Oo jest , bynajmniej może być " - pomyślał wyjmując rzecz która najbardziej przypominała garnitur . Przebrał się , męczył się dobre parę minut z zawiązaniem muchy .Zabrał z kufra również prezent od Pinkie Pie . Gdy widział się z nią ostatni raz przed akademią zgodziła się nie robić imprezy na jego powrót tylko wzamian musiał przyjąć prezent. ,,Troszkę Ciężka " - pomyślał targając Armatkę na Konfetti . Popchnął ją przed drzwi , wrócił do Amber i powiedział -I jak ? Może być ?- uśmiechnął się nieśmiało i okręcił w miejscu żeby pokazać garnitur i muszkę -Nie wygląda zbyt eee.. Poważnie ? Link do komentarza
D'yer'ailt Napisano Marzec 25, 2013 Share Napisano Marzec 25, 2013 No, no, no. Co za zapał.-Powiedział z uśmiechem.Dobra, w takim razie ja też czegoś poszukam.-Powiedział i zaczął przeglądać rzeczy:Nie, nie, nie, zbyt prostackie, boże skąd ja to mam? A to tylko w ostateczności, oooo! To będzie w sam raz.-Powiedział wpatrując się w wybrany strój. Nie mogę się doczekać aż zobaczę Golden. Ciekawe co ubierze? Na pewno coś oszałamiającego!-Dodał i rozmarzył się. -Ok, strój jest. Teraz trzeba sobie przypomnieć jakieś tańce. Matko... Dobra, ok. Coś tam pamiętam. Może się nie zbłaźnię. Teraz tylko jeszcze jedno pytanko: mianowicie kto załatwi muzykę?-Powiedział i pytająco rozejżał się po reszcie szukając odpowiedzi. Link do komentarza
Aretra Napisano Marzec 25, 2013 Share Napisano Marzec 25, 2013 Jacob twój shake! świeży i orzeźwiający! Myślę, że ci posmakuje. Speed mówiła do Jacoba przekonująco. Hmm.. Ciekawe kiedy będzie kolejne zadanie, bo nie mogę się doczekać. - powiedziała do reszty pegazów. Link do komentarza
Mrs.Octavia Napisano Marzec 25, 2013 Share Napisano Marzec 25, 2013 -Hmm...to nie,to tez nie...o to może...nie za małe... Zamartwiała się pegazica -O to jest dobre!Będzie idelane Szybko ubrała czarną,zwiewną sukienkę z drobinkami kamieni szlachetnych. Link do komentarza
Spectra Napisano Marzec 25, 2013 Share Napisano Marzec 25, 2013 Amber spojrzała na Jacob'a i powiedziała: -Wyglądasz bardzo ładnie - Odpowiedziała po czym zaczęła przeglądać płyty z muzyką i nuty. Link do komentarza
D'yer'ailt Napisano Marzec 25, 2013 Share Napisano Marzec 25, 2013 Kamienie szlachetne! Pięknie w nich wyglądasz!-Powiedział Derpy. -Mam nadzieję że impreza będzie udana. Dawno na żadnej nie byłem. -Dodał. Miał nadzieję że wszyscy ubiorą się w coś szczególnego. Rozejżał się po reszcie, ale i tak jego wzrok przyciągneła Golden w suknii. Wow! Wygląda... no... brak mi słów żeby to wyrazić! Cudownie, chociaż to chyba mało powiedziane. Ciekawe co porabia Jacob z Amber? Chyba się zaprzyjaźnili, biorąc pod uwagę ile ze sobą rozmawiają. Lepiej im nie przeszkadzać. Link do komentarza
Recommended Posts