Aretra Napisano Marzec 21, 2013 Share Napisano Marzec 21, 2013 (chodzi o ten wspólny temat?) WYGRALIŚMY! krzyknęła do drużyny i powoli odleciała do pokoju Ale było epicko, nie mogę się doczekać jutra! Ciekawe co Spitfire wymyśli.. Minęła godzina odpoczynku, Speed flame już nie wytrzymała i zdecydowała, że potrenuje i polata między chmurami. Po co będę tracić czas W DZIEŃ?! Noc jest na odpoczynek, dzień na trening! Link do komentarza
RedSky Napisano Marzec 21, 2013 Share Napisano Marzec 21, 2013 - Coś trudniejszego. To pewnie była rozgrzewka. - Highsky przeciąga się. - Chyba pójdę poćwiczyć na bieżni. Muszę pobić rekord tego toru. Ktoś ze mną? - Link do komentarza
D'yer'ailt Napisano Marzec 21, 2013 Share Napisano Marzec 21, 2013 I tak cieszę się, że udało nam się wykonać zadanie. Nie zawsze się wygrywa ale najważniejsze do walczyć do końca.-Powiedział wyczerpany Derpy. -Jak dla mnie to my wygraliśmy, bo oprócz tego że wykonaliśmy zadanie to jeszcze ogarneliśmy swoje stosunki w drużynie. To podwójne zwycięstwo.-Pocieszał członków drużyny. -Ale w drugim zadaniu to już na 100% my będziemy górą!-Dodał i rozejżał się po reszcie, ciekawy ich wrażeń. -A wy co sądzicie? Jakieś miłe wspomnienia z zadania moi kompani ?-Dopytywał. Link do komentarza
Aretra Napisano Marzec 22, 2013 Share Napisano Marzec 22, 2013 - Coś trudniejszego. To pewnie była rozgrzewka. - Highsky przeciąga się. - Chyba pójdę poćwiczyć na bieżni. Muszę pobić rekord tego toru. Ktoś ze mną? - Słysząc słowa Highsky, Speed flame przestała latać wokół chmur, zleciała i powiedziała - Latanie? Na bieżni?? To palimy skrzydła stara! mówiła to, klepiąc po plecach Highsky. Link do komentarza
RedSky Napisano Marzec 22, 2013 Share Napisano Marzec 22, 2013 Słysząc słowa Highsky, Speed flame przestała latać wokół chmur, zleciała i powiedziała - Latanie? Na bieżni?? To palimy skrzydła stara! mówiła to, klepiąc po plecach Highsky. Highsky podlatuje do Speed Flame. - Słuchaj, gdybyś nie była klaczą to bym Ci obił twarz za nazywanie mnie dziewczyną. Spadam na bieżnię zanim się wkurzę jeszcze bardziej. - Highsky szybko odlatuje zamiast w stronę bieżni, to w stronę kącika bokserskiego, pobić w worek. Link do komentarza
RedSky Napisano Marzec 22, 2013 Share Napisano Marzec 22, 2013 Highsky wchodzi na ring. - Chętnie. Może to mi pomoże, ale wkurzony jestem. Jak mogła tak powiedzieć. Czy wyglądam jak klacz? Przygotuj się, ja tu czekam. - Link do komentarza
Aretra Napisano Marzec 22, 2013 Share Napisano Marzec 22, 2013 Highsky podlatuje do Speed Flame. - Słuchaj, gdybyś nie była klaczą to bym Ci obił twarz za nazywanie mnie dziewczyną. Spadam na bieżnię zanim się wkurzę jeszcze bardziej. - Highsky szybko odlatuje zamiast w stronę bieżni, to w stronę kącika bokserskiego, pobić w worek. ..Ha ha ha.. Szczerze.. Gdy bym była ogierem to bym ci oddała tyle że mocnej, strzeż się. A, i sorry za nazwanie cię klaczą, bo wiesz.. Jesteś wyjątkiem, bo zazwyczaj nie przepraszam kuców. Speed flame podsłuchała rozmowę Luc i High, po czym wyleciała i krzyknęła - Yeah! Solo będzie? Link do komentarza
Gość Iluzja Pie Napisano Marzec 22, 2013 Share Napisano Marzec 22, 2013 Jacob wchodząc popatrzył wesoło na ring . -Powodzenia z wkurzonym High Sky -Mruknął patrząc na jego zapał do walki. Usiadł na fotelu i czekał na dalszy przebieg sytuacji . ,,Może być ciekawie " - Pomyślał Link do komentarza
Mrs.Octavia Napisano Marzec 22, 2013 Share Napisano Marzec 22, 2013 -Będzie jakaś walka? zapytała się z uśmiechem na twarzy Golden. -Ej,niech ktoś mi zajmie mejsce a ja przyniose coś do jedzenia Link do komentarza
RedSky Napisano Marzec 22, 2013 Share Napisano Marzec 22, 2013 - Jak chcesz, wolę na gołe kopyta, ale teraz to już muszę coś załatwić. - Podchodzi do Speed Flame. Podnosi ją i mówi: - Jesteś bezczelna. Myślisz, żeś taka mocna? Rzuć mi wyzwanie, to przyjmę i nie złamię swojego kodeksu honorowego. Ja Cię nie wyzwę, bo nie zniżę się do twojego poziomu. A teraz spadaj, bo muszę poćwiczyć z Lucem. Znów wchodzi na ring. - Dobra, zaczynamy? - Link do komentarza
Gość Iluzja Pie Napisano Marzec 22, 2013 Share Napisano Marzec 22, 2013 Jacob położył kapelusz na miejscu Golden. -Przynieś Popcorn ! - krzyknął za Golden . Mimo przegranej czuł się bardzo dobrze , rozpierała go radość na myśl o takiej zgranej i miłej drużynie . Link do komentarza
Aretra Napisano Marzec 22, 2013 Share Napisano Marzec 22, 2013 High, przeszkodzę ci. Nie będę się zniżać do takiego niskiego poziomu, żeby się obrażać. Nie, nie rzucę ci wyzwania, bo walka nie rozwiązuje konfliktów. Następnym razem, nie wkurzaj się tak, bo robisz się czerwony jak burak ^.^ Speed flame rozłożyła sobie leżak na wprost ringu. Na reszcie popcorn zaraz się spali^^ Rozłożyła się na leżaku, wzięła gotowy popcorn - No dalej Luc! Link do komentarza
RedSky Napisano Marzec 22, 2013 Share Napisano Marzec 22, 2013 - Miał być trening, teraz dostaniesz naprawdę. - Highsky wznosi gardę, bada obronę przeciwnika dwoma krótkimi prawymi prostymi, i szybko atakuje lewym sierpem. Link do komentarza
Mrs.Octavia Napisano Marzec 22, 2013 Share Napisano Marzec 22, 2013 -Dobra już idę! Krzyknęła -Mam popcorn,chipsy,kawę,soczek i Pepsi usiadła obok Jacob`a i położyła żywność na stole. Link do komentarza
Aretra Napisano Marzec 22, 2013 Share Napisano Marzec 22, 2013 Mogę usiąść obok was? przesuwa leżak w stronę Jacoba i Golden. Ciekawie się zapowiada, co nie? Link do komentarza
Gość Iluzja Pie Napisano Marzec 22, 2013 Share Napisano Marzec 22, 2013 -To trochę wygląda jakbyś przyszła do nas tylko przez to że się pokłóciłaś z tamtymi ale okej , dosiądź się -Powiedział z uśmiechem. -No , walka zapowiada się ciekawie - Mruknął sięgając po soczek ze stolika. Rozciągnął się w fotelu i zaczął powoli siorbać napój . Link do komentarza
Aretra Napisano Marzec 22, 2013 Share Napisano Marzec 22, 2013 Dzięki. - Powiedziała (w weekend mnie nie ma, więc nie będę się udzielać) Link do komentarza
Mrs.Octavia Napisano Marzec 22, 2013 Share Napisano Marzec 22, 2013 Ona ma tupet...Pomyślała różowa klacz i spojrzała na Speed Wzięła Popcorn w kopyta i zaczęła jeść. Link do komentarza
RedSky Napisano Marzec 22, 2013 Share Napisano Marzec 22, 2013 Highsky łapie jego cios, przez co byli znaleźli się w chwycie. Korzystając z sytuacji, że przeciwnik zaatakował prawym kopytem zgina lewe przemieszczając się tym samym na prawy bok Luca. Kopie w jego prawą łydkę zmuszając do uklęknięcia na prawe kolano. Link do komentarza
D'yer'ailt Napisano Marzec 22, 2013 Share Napisano Marzec 22, 2013 Nie chcę przerywać zabawy... więc nie zwracajcie na mnie uwagi. Jacob? Co tu się dzieje bo nie ogarniam? Ty na 100% dobrze to wyjaśnisz. PS. Mogę popcornu ?-Powiedział Derpy z miłym uśmiechem. -Och. Witaj Golden. Przepraszam że cię nie zauważyłem ale troszkę się gubie w tej sytuacji.-Wyjaśnił Derpy i oparł się o ścianę. Link do komentarza
Mrs.Octavia Napisano Marzec 22, 2013 Share Napisano Marzec 22, 2013 -Oj nic się nie stało powiem tak: -Speed rozłościła Highsky`a bo nazwała go...ergh...klaczą -ten zaczął jej grozić -potem Luc zaproponował "trening" Highsky`owi -i teraz się leją Bardzo inteligentne nieprawdaż? A i oł...mam z solą ale jak chcesz z masłem to moge po niego polecieć ^^ Odpowiedziała Derpiemu Link do komentarza
Gość Iluzja Pie Napisano Marzec 22, 2013 Share Napisano Marzec 22, 2013 -Masz -Mruknął z uśmiechem podsuwając popcorn. -A więc , to jest ring , to jest HighySky który właśnie walczy z Lucem , taki mały sparing a jednocześnie rozrywka dla nas i dla nich tak sądzę -Powiedział obserwując dalszy przebieg walki. ,,Derpy się pogodził z Golden , ciekawe czy to samo czeka Speed i High " - zastanawiał się popijając swój soczek i zerkając w stronę Golden i Speed. Link do komentarza
D'yer'ailt Napisano Marzec 22, 2013 Share Napisano Marzec 22, 2013 Dziękuję! Biorę z masłem jeśli można. A co do tego co się dzieje... ehh... zachowam milczenie. No Jacob, jedz bo ci wszystko sprzątne ! Może zamiast patrzyć na... to... zrobimy coś bardziej integracyjnego niż destrukcyjnego dla grupy ?-Dopytywał. -A może pospacerujemy na dworze? Co Golden? Co ty na to? -Powiedział. Link do komentarza
Mrs.Octavia Napisano Marzec 22, 2013 Share Napisano Marzec 22, 2013 A to już przynoszę a co do spaceru,to chętnie i poleciała prosto do stołówki Link do komentarza
Gość Iluzja Pie Napisano Marzec 22, 2013 Share Napisano Marzec 22, 2013 -Jaka miła odmiana -Powiedział z uśmiechem. -A jeszcze niedawno skakali sobie do gardeł a teraz spacerki - zachichotał i wrócił na fotel siorbiąc resztki soczku i myśląc co by tu porobić jak przyjaciele pójdą na spacerek . Link do komentarza
Recommended Posts