Violet Star Napisano Marzec 21, 2013 Share Napisano Marzec 21, 2013 Zabawa polega na tym że pierwszy użytkownik pisze kilka rzeczy, o których marzy np. samochód, Berlin, pączki, a następny musi coś z tego ułożyć np. ten użytkownik marzy o tym żeby pojechać samochodem do Berlina na pączki i sam też pisze kilka słów. Może ich być maksymalnie trzy np. książka, Eqestria, kot itd. Mam nadzieję, że zrozumieliście? Dobrze to zaczynamy! Spacer, pies, Pinkie Pie Link do komentarza
Ihnes Napisano Marzec 21, 2013 Share Napisano Marzec 21, 2013 Podczas spaceru z psem chciałabyś spotkać Pinkie Pie. Wyprawa, las, Zecora Link do komentarza
Gość Iluzja Pie Napisano Marzec 21, 2013 Share Napisano Marzec 21, 2013 Podczas wyprawy do lasu chciałbyś się natknąć na Zecore ! Świat , Bronies , Ponyfikacja Link do komentarza
Krulig Napisano Marzec 21, 2013 Share Napisano Marzec 21, 2013 Marzysz o tym by Bronies na całym świecie zostali sponifikowani Hinamizawa,miłość,Keiichi (lol xD) Link do komentarza
Ukeź Napisano Marzec 21, 2013 Share Napisano Marzec 21, 2013 Fanka Higurashi? XDDD No to: Pragnie odwiedzić Hinamizawę i spotkać tam Keiichi'ego, który jest jej miłością 8D Tokio Hotel, koncert, Tom xd Link do komentarza
Po prostu Tomek Napisano Marzec 21, 2013 Share Napisano Marzec 21, 2013 Tom niespodziewanie pojawia się na koncercie Tokio Hotel miażdżąc wszystkich swą urodą? Equestria, antagonista, moja skromna osoba. Link do komentarza
izy97 Napisano Marzec 21, 2013 Share Napisano Marzec 21, 2013 hmm... może tak? jesteś upartym antagonistą podczas dyskusji na temat pozytywnego wpływu equestrii na ludzkość. rewolucja, equestria, wolność Link do komentarza
MasterBezi Napisano Marzec 22, 2013 Share Napisano Marzec 22, 2013 Chce zrobić rewolucję w equestrii i dać wolność od księżniczek (choć z tą wolnością od księżniczek to może być krucho ) Fluttershy, Plac Rodła, spotkanie. Link do komentarza
Violet Star Napisano Marzec 22, 2013 Autor Share Napisano Marzec 22, 2013 Chciałbyś spotkać Fluttershy na Placu Rodła Zakupy, księgarnia, Księżniczka Twilight Sparkle Link do komentarza
Po prostu Tomek Napisano Marzec 22, 2013 Share Napisano Marzec 22, 2013 Może chcesz, aby w czasie wyprawy do księgarni sama Twilight pomagała ci w doborze odpowiedniej lektury? Portal, Equestria, fałsz. Link do komentarza
Violet Star Napisano Marzec 22, 2013 Autor Share Napisano Marzec 22, 2013 Chcesz odnaleźć portal do Eqestrii, który okaże się fałszywym portalem, który przeniesie cię do innego miejsca... Pączki, wycieczka, pustynia Link do komentarza
MasterBezi Napisano Marzec 22, 2013 Share Napisano Marzec 22, 2013 Chciałabyś podczas wycieczki na pustyni napotkać stoisko z pączkami. Piekło z DOOM3, Ponyville, Ucieczka Link do komentarza
Cipher 618 Napisano Marzec 23, 2013 Share Napisano Marzec 23, 2013 Chciałby dostać się do piekła z Doom3 poprzez Ponyville mijając po drodze wieś Ucieczka. DJ, rodzina, praca, własna płyta, kariera Link do komentarza
MasterBezi Napisano Marzec 24, 2013 Share Napisano Marzec 24, 2013 Akurat marzyłem o ucieczce z piekła do Ponyville Poza tym w regulaminie było napisane, że max 3 Ale okej Chciałby mieć pracę, rodzinę, zrobić karierę jako DJ i nagrać własną płytę. Mane 6, ochrona, FOL. Link do komentarza
Po prostu Tomek Napisano Marzec 24, 2013 Share Napisano Marzec 24, 2013 Chcesz, żeby Mane 6 ochroniło FOL przed niesprawiedliwym osądem. FOL, Equestria, wolność. Link do komentarza
MasterBezi Napisano Marzec 25, 2013 Share Napisano Marzec 25, 2013 raczej że chcę chronić Mane 6 przed FOL (zważywszy że pan wyżej jest lojalnym FOLowcem ) Chce żeby FOL uwolniło Ziemię od Equestrii. Piekło, zesłanie, FOL Link do komentarza
Gość Iluzja Pie Napisano Marzec 25, 2013 Share Napisano Marzec 25, 2013 Chcę zesłać FOL do piekła ^_^ Kucyki , Wszystkie ,Uśmiech Link do komentarza
MasterBezi Napisano Marzec 25, 2013 Share Napisano Marzec 25, 2013 Chce żeby wszystkie kucyki były uśmiechnięte. Cyberdemon, pożarcie, hejterzy Link do komentarza
Violet Star Napisano Marzec 25, 2013 Autor Share Napisano Marzec 25, 2013 Chcesz żeby cyberdemon pożarł wszystkich hejterów? rabat, TESCO, mlp Link do komentarza
Swiftone Napisano Marzec 25, 2013 Share Napisano Marzec 25, 2013 Rabat w Tesco na kucyki? [cool][czesc][jem kupe] (to są moje wyrazy xD) Link do komentarza
MasterBezi Napisano Marzec 25, 2013 Share Napisano Marzec 25, 2013 Chcesz żeby cyberdemon pożarł wszystkich hejterów? No raczej, nie inaczej Z tego raczej niczego sensownego (i nie obrażającego) nie ułożę, ale let's do this. Chce jeść kupę, bo myśli, że to jest cool i wszyscy będą mu mówili "cześć"? Sorki, ale z Twoich słów nie dało się ułożyć czegoś normalnego Hug, Mane6, pocieszenie Link do komentarza
Po prostu Tomek Napisano Marzec 25, 2013 Share Napisano Marzec 25, 2013 Chce, by za każdym razem, gdy jest smutny pocieszała go, za pomocą solidnego huga, cała szósteczka. Moja skromna osoba, kucyk, przyjaźń. (Bo Folowcy i czekiści też mogą.) Link do komentarza
MasterBezi Napisano Marzec 25, 2013 Share Napisano Marzec 25, 2013 Chce mieć mnóstwo przyjaciół, ale żeby to nie były kucyki Zemsta, US-Babsztyle, Derpy. Link do komentarza
Po prostu Tomek Napisano Marzec 25, 2013 Share Napisano Marzec 25, 2013 (Bezi, zrąbałeś. Ja właśnie chcę kucykowego przyjaciela ;_ Chcesz, by Derpy pomogła ci wywrzeć krwawą zemstę na jej oprawczyniach. Ja, radość, życie. Link do komentarza
MasterBezi Napisano Marzec 25, 2013 Share Napisano Marzec 25, 2013 Chce odczuwać radość z życia. Mrzywiec, śmierć, spojrzenie Fluttershy Link do komentarza
Recommended Posts