wiej007 Napisano Kwiecień 14, 2013 Share Napisano Kwiecień 14, 2013 -Co powiecie na to by wypróbować oświetlenie błyskawiczne-kryształowe? Musimy tylko umieścić kryształy w odpowiednich miejscach by każdy intruz został porażony błyskawicą. Co wy na to? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Kwiecień 14, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 14, 2013 - Genialne. Przy każdej próbie wyjścia lub wejścia będę dostawał prądem. - Rzucił Arrow sarkastycznie. - Lepiej byłoby załatwić coś, co nie unieszkodliwi intruza, zanim nie poznamy jego zamiarów. - Odezwał się Hammer. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Kwiecień 14, 2013 Share Napisano Kwiecień 14, 2013 -Prąd może powalić a ja mogę zrobić z kawałków kryształów amulety które będą nas chronić przed tymi piorunami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Kwiecień 14, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 14, 2013 - Nie. Zrób coś, co pozwoli go pojmać, ale żeby był cały czas przytomny. Ja i Hammer zorganizujemy coś z lustrami, żeby móc obserwować. - Zarządził Arrow. Widać było, że jest z siebie dumny. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Kwiecień 14, 2013 Share Napisano Kwiecień 14, 2013 -Ech... w porządku... Arrow, masz może parę swoich pocisków paraliżujących? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Kwiecień 14, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 14, 2013 - Poczekaj. Zaraz przyniosę. - Pegaz znikł w ciemności wypełniającej korytarz. - Nie powinnaś tego robić. Może nie wrócić w jednym kawałku. - Powiedział Hammer po chwili namysłu. Arrow z radością wrócił z torbą w zębach. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Kwiecień 14, 2013 Share Napisano Kwiecień 14, 2013 -Pamiętaj też że nikt nie ominął moich pułapek całkowicie. Chyba że wiedział jak. Dobrze...- za pomocą lewitacji wzięłam torbę Arrowa- Postawię pułapki z tych pocisków w kluczowych wejściach... więc uważajcie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Kwiecień 14, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 14, 2013 - Spokojna głowa. Nic się nikomu nie stanie. Nikomu stąd. - Rzekł Arrow i wyszedł z pomieszczenia. Po chwili słyszeć można było upadek i towarzyszące mu przekleństwo. Pegaz musiał potknąć się o jakiś kamień. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Kwiecień 14, 2013 Share Napisano Kwiecień 14, 2013 -Hammer idź z nim by nie zrobił sobie krzywdy. I przypomnij mu o oczach cienia. Możemy przecież widzieć w ciemności jeśli to konieczne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Kwiecień 14, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 14, 2013 - On i z idealnym wzrokiem o coś się zabije. - Rzucił Hammer na odchodnym, po czym z ociąganiem ruszył za przyjacielem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Kwiecień 14, 2013 Share Napisano Kwiecień 14, 2013 Wyszłam z pomieszczenia. Miałam zamiar stworzyć magiczne pułapki w strategicznych miejscach, takich jak skrzyrzowanie na korytarzu, wejście główne i wejścia do ważnych pomieszczeń. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Kwiecień 14, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 14, 2013 Arrow i Hammer wyszli tymczasem ze swojego pokoju, niosąc w torbach różnej wielkości lustra nie wiadomo skąd wytrzaśnięte. Dodatkowo Hammer niósł ze sobą młotek. Zapowiadało się na bezsenną resztę nocy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Kwiecień 14, 2013 Share Napisano Kwiecień 14, 2013 Zaczęłam od skrzyżowań w korytarzach. Pułapka była prosta. Ktokolwiek będzie na skrzyżowaniu dostanie strzałą paraliżującą Arrowa która zostanie wystrzelona albo z dołu albo z góry chyba że będzie tak szybki jak Arrow podczas lotu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Kwiecień 14, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 14, 2013 Tymczasem między Arrowem a Hammerem wybuchła szeptana kłótnia, której przyczyną było prawdopodobnie zwierciadło, lub jego kawałek który upadł chwilę wcześniej na ziemię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Kwiecień 15, 2013 Share Napisano Kwiecień 15, 2013 Westchnęłam i postanowiłam nadal rozstawiać pułapki. Wiedziałam że nie zakończę tej kłótni Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Kwiecień 15, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 15, 2013 Po pewnym czasie pułapki były już rozstawione. Podobnie jak system luster, który jakimś cudem nie doprowadził do morderstwa Arrowa i Hammera. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Kwiecień 15, 2013 Share Napisano Kwiecień 15, 2013 Unikając swoich pułapek jakoś doszłam do Arrowa i Hamera -I jak to na razie wygląda? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Kwiecień 15, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 15, 2013 - Dobrze. Działa wprost niesamowicie. Zaprezentuję. - Rzekł Arrow. - Ni... - Hammer nie zdążył powstrzymać przyjaciela. Drzwi dzielące ich od korytarza zamknęły się z hukiem na jednym ze zwierciadeł. Teraz tylko się wydostać... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Kwiecień 15, 2013 Share Napisano Kwiecień 15, 2013 -Mówiłam ci już że mam wrażenie że Arrow'owi brakuje czasami rozumu? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Kwiecień 16, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 16, 2013 - Sądziłem, że to ja ci to uświadomiłem. - Powiedział Hammer i spróbował udźwignąć wrota. Te jednak nie miały zamiaru współpracować i skutecznie udaremniały jego wysiłki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Kwiecień 16, 2013 Share Napisano Kwiecień 16, 2013 -Nieważne, zróbmy tak. Ty staraj się je udźwignąć a ja postaram się je unieść magią. Przy odrobinie szczęścia nam się uda... i będę mogła udusić Arrowa za jego głupotę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Kwiecień 16, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 16, 2013 - Dobrze. Próbuj więc - mruknął Hammer bez zbytniego zapału. Jednak nawet po użyciu magii drzwi nie drgnęły. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Kwiecień 16, 2013 Share Napisano Kwiecień 16, 2013 -Zmieniłam zdanie... nie uduszę Arrowa... posłuży mi za testera moich wyrobów trucizn wymiotnych, paraliżujących i osłabiających. Masz jakieś inne pomysły jak się wydostać? Mogę nas teleportować ale drzwi nadal będą zamknięte. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Kwiecień 17, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 17, 2013 - Nie możesz nas teleportować. Zauważ, gdzie jesteśmy. Magazyn z tym całym Voodoo Veritasa. To pomieszczenie jest chronione. Teleportacja odpada. - Podsumował Hammer. - A... Ten. No. Tutaj jest ukryte przejście... - Arrow wypowiadając zdanie jakby się skurczył. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Kwiecień 17, 2013 Share Napisano Kwiecień 17, 2013 -Arrow ja cię kiedyś chyba zabiję za to twoje "myślenie". Nieważne, dokończmy resztę roboty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts