Fikus Napisano Marzec 25, 2013 Autor Share Napisano Marzec 25, 2013 Średnie te sygny' date=' zero wtopienia postaci, zbyt proste tło. Gdzie c4d, gdzie CMki i świetliki.[/quote'] Każdy lubi coś innego ^^ A poza tym uczę się Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fionka Von Cat Napisano Marzec 25, 2013 Share Napisano Marzec 25, 2013 Emm... Mogę prosić nową sygnaturkę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fikus Napisano Marzec 25, 2013 Autor Share Napisano Marzec 25, 2013 Emm... Mogę prosić nową sygnaturkę? Oczywiście ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angdey Napisano Marzec 25, 2013 Share Napisano Marzec 25, 2013 Więc... W takim razie proszę o przedstawienie postaci, która wg. Ciebie będzie bardziej się nadawała:(Bloody jest "księżniczkowej" budowy) (to "dokończ" pisałam sama do siebie i nie zmazałam tego) http://2.bp.blogspot.com/-RnKaeJ_kj5A/UVCiGGAghiI/AAAAAAAAAVQ/qX2mQ3yV60Q/s1600/130313_130203.png http://2.bp.blogspot.com/-t3OADE3vqWc/UVCiHaVD3CI/AAAAAAAAAVY/JeY3GgnJC-g/s1600/Bloody+Blade.png Z góry bardzo dziękuję. Na pewno będzie super Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fionka Von Cat Napisano Marzec 25, 2013 Share Napisano Marzec 25, 2013 Dziękuję! To może coś z AJ i Flutterką jeżeli można... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fikus Napisano Marzec 25, 2013 Autor Share Napisano Marzec 25, 2013 Fionko Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterOFPonies Napisano Marzec 28, 2013 Share Napisano Marzec 28, 2013 Ja jeżeli można prosiłbym o Avek i sygne z RD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Marzec 28, 2013 Share Napisano Marzec 28, 2013 Bardzo fajne prace. Jarz się chce zamówić coś.. Hmm, można prosić o avek z Rainbow Dash? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Marzec 29, 2013 Share Napisano Marzec 29, 2013 Poproszę o sygnaturkę z Twilight z moją nazwą Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adm1RED Napisano Marzec 29, 2013 Share Napisano Marzec 29, 2013 Symphony jeszcze raz dzięki za sygne. I sygna daje po oczach, dostane chyba światłowstręt Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fionka Von Cat Napisano Kwiecień 4, 2013 Share Napisano Kwiecień 4, 2013 Można prosić nowego avka? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fikus Napisano Kwiecień 5, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 5, 2013 Kochani! Zamówienia zostaną zrealizowane najpóźniej w przyszłym tygodniu! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Kwiecień 5, 2013 Share Napisano Kwiecień 5, 2013 Niby proste, ale mają w sobie coś co... Daje poczucie że na prawdę wygląda to świetnie. ;3 To ja też składam prośbę. ;3 Sygnatura ze Spike'm z PONY.MOV ze skrótem mojego nicku. (Fagg, albo Faggle - to już zależy od ciebie) Tak, tak to ten ćpun co mam na awatarze. xD Przykład Spike'a z PONY.MOV I także awatar Fluttershy z PONY.MOV Przykład Fluttershy z PONY.MOV Z góry dziękuję. ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fikus Napisano Kwiecień 6, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 6, 2013 Grupowy upload! PitPl Raindrops Fagglenorusie Do awatru: Jeśli nie pasuje ci ten art to mogę wybrać inny ^.^' Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Kwiecień 6, 2013 Share Napisano Kwiecień 6, 2013 Czy ja też bym mogła prosić? ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Kwiecień 6, 2013 Share Napisano Kwiecień 6, 2013 Awwwww. Dziękuję ślicznie. PS. Art jest w porządku, nie ma potrzeby wybierania innego. ;> Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eragon333 Napisano Kwiecień 9, 2013 Share Napisano Kwiecień 9, 2013 Moglabys zrobic mi avatar. Moj tymczasowy avatar jest zrobiony w pony kreatorze a ja chcialbym prosic cie o zrobienie wersii rysowanej. Moge zamowic takiego avatara? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krulig Napisano Kwiecień 9, 2013 Share Napisano Kwiecień 9, 2013 mam takie pytanko...byłabyś w stanie zrobić mi avek z Reną i Pinkameną?? Rena: http://i.imgur.com/c4FxWN3.jpg Pinkamena: http://puu.sh/2g3Hy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzarusaixD Napisano Kwiecień 9, 2013 Share Napisano Kwiecień 9, 2013 Ja chciała bym z Rose Luck ale jako pegaz jeśli ci się uda to ja jeszcze jakiegoś sweet avcia z rose XD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Najlepsza Kicia Napisano Kwiecień 10, 2013 Share Napisano Kwiecień 10, 2013 Hej mogłabym prosić sygnę i avka z Pinkie? Z góry dziękuję. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Metis Napisano Kwiecień 19, 2013 Share Napisano Kwiecień 19, 2013 Proszę o sygnaturkę z Doctorem Whoovs'em. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Angdey Napisano Kwiecień 24, 2013 Share Napisano Kwiecień 24, 2013 Nie żeby coś, ale... Kiedy będzie moja sygnaturka? Teskinie za nią, chociaż jeszcze nie powstała... :Bdrg1: Wszyscy są smutni... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cAnon Napisano Kwiecień 29, 2013 Share Napisano Kwiecień 29, 2013 Wybitnie zajedwabista ta Rainbow! Masz może gdzieś na kompie jeszcze jej zagubioną resztę lub większy format?... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Metis Napisano Maj 17, 2013 Share Napisano Maj 17, 2013 To kiedy będzie ta sygnaturka? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fikus Napisano Maj 17, 2013 Autor Share Napisano Maj 17, 2013 Przez ten nowy silnik wszystko mi się pogubiło ._. A ja nie mam czasu robić sygnatur - wiecie - ostatni dzwonek na poprawianie ocen ^^' Postaram się je zrobić jak najszybciej i naaprawdę bardzo was przepraszam Metis Następne prace pojawią się niedługo Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts