VileRaven Napisano Kwiecień 22, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 22, 2013 Chachacha.... a i dobrze, że nie rozumiesz. XD chyba :pinkie: :pinkie: Ty Pobożny szatanie ty Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Silver Shield Napisano Kwiecień 22, 2013 Share Napisano Kwiecień 22, 2013 Klimatyczne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Kwiecień 22, 2013 Share Napisano Kwiecień 22, 2013 Ja też słucham różnej muzyki raz coś cięższego raz totalnie delikatnego..i tworze też różnie...raz arty ''mroczniejsze' ale tez harmonijnie raz ary 'słodkowe". 8D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VileRaven Napisano Kwiecień 22, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 22, 2013 Ja też słucham różnej muzyki raz coś cięższego raz totalnie delikatnego..i tworze też różnie...raz arty ''mroczniejsze' ale tez harmonijnie raz ary 'słodkowe". 8D z delikatniejszej muzyki to tylko Gothic Metal :B albo piosenki z filmów które kocham xD jak np Sweeney Todd Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Kwiecień 22, 2013 Share Napisano Kwiecień 22, 2013 Właśnie teraz słucham piosenek z anime, więc tu tez są różne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VileRaven Napisano Maj 2, 2013 Autor Share Napisano Maj 2, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anathiela Napisano Maj 2, 2013 Share Napisano Maj 2, 2013 Chciałaby, ale nie może to widać po oczach. Rysunek jak zwykle super. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VileRaven Napisano Maj 2, 2013 Autor Share Napisano Maj 2, 2013 Chciałaby, ale nie może to widać po oczach. Rysunek jak zwykle super. Owszem. Dziękuje ^.^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Maj 2, 2013 Share Napisano Maj 2, 2013 Troszke kurka przyciemne na mój monitor, ubolewam nad tym bardzo bo wiem że wyszło zacnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GallifreyBrony Napisano Maj 5, 2013 Share Napisano Maj 5, 2013 masz talent pisze to jako nastepna z wielu osob no ale coz.. nalezy sie xD skoro najpierw robisz prace na kartce a potem przekladasz na tableta to moze zrob to samo z rysunkiem Zecory hmm? :cGfSS: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VileRaven Napisano Maj 6, 2013 Autor Share Napisano Maj 6, 2013 masz talent pisze to jako nastepna z wielu osob no ale coz.. nalezy sie xD skoro najpierw robisz prace na kartce a potem przekladasz na tableta to moze zrob to samo z rysunkiem Zecory hmm? :cGfSS: dziękuję ^.^ mogła bym c: ale jakoś mi się nie chcę xD _________________________________________________________________________________ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Maj 6, 2013 Share Napisano Maj 6, 2013 AAwwwwwawww Toż to przeurocze jest! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VileRaven Napisano Maj 6, 2013 Autor Share Napisano Maj 6, 2013 AAwwwwwawww Toż to przeurocze jest! dziękuję ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Maj 6, 2013 Share Napisano Maj 6, 2013 Ucz mnie rysowania. Proooooooszę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VileRaven Napisano Maj 6, 2013 Autor Share Napisano Maj 6, 2013 Ucz mnie rysowania. Proooooooszę. Nie umiem uczyć D: i zapewniam cię ze jest to nie potrzebne c: wystarczy często rysować i to wszystko :3 nie da się kogoś uczyć bo każdy wypracowuje swoją własną oryginalną kreskę : D i każdy ma inną c: ale bardzo dziękuję za uznanie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlagueOverlord Napisano Maj 6, 2013 Share Napisano Maj 6, 2013 Mnie też naucz ale przynajmniej jakieś podstawy. Proszę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Maj 6, 2013 Share Napisano Maj 6, 2013 Idź mieć olbrzymi talent gdzie indziej ;_; A tak na serio to zostań, potrzebujemy takich utalentowanych ludzi xD T..to jest piękne! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VileRaven Napisano Maj 6, 2013 Autor Share Napisano Maj 6, 2013 Idź mieć olbrzymi talent gdzie indziej ;_; A tak na serio to zostań, potrzebujemy takich utalentowanych ludzi xD T..to jest piękne! D: Dziękuję bardzo ^^ Mnie też naucz ale przynajmniej jakieś podstawy. Proszę? ale ja nie potrafię D: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VileRaven Napisano Maj 7, 2013 Autor Share Napisano Maj 7, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VileRaven Napisano Maj 11, 2013 Autor Share Napisano Maj 11, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Maj 11, 2013 Share Napisano Maj 11, 2013 Widziałam to na dA i muszę powiedzieć, że wyszło prześwietnie. Lubię design tej postaci. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VileRaven Napisano Maj 11, 2013 Autor Share Napisano Maj 11, 2013 Widziałam to na dA i muszę powiedzieć, że wyszło prześwietnie. Lubię design tej postaci. dziękuję :3 tak jest bardzo ciekawy ;p Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Maj 11, 2013 Share Napisano Maj 11, 2013 Boskie, boskie boskie, boskie, boskie, boskie, boskie ,boskie, boskie boskie, boskie, boskie, boskie, boskie, BOSKIE!!! Jakby Ci się chciało to narysowałabyś Zecorę dla mnie? Byłabym bardzo, ale to bardzo wdzięczna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VileRaven Napisano Maj 11, 2013 Autor Share Napisano Maj 11, 2013 Boskie, boskie boskie, boskie, boskie, boskie, boskie ,boskie, boskie boskie, boskie, boskie, boskie, boskie, BOSKIE!!! Jakby Ci się chciało to narysowałabyś Zecorę dla mnie? Byłabym bardzo, ale to bardzo wdzięczna bardzo dziękuję pewnie kiedyś sie na to skuszę c: Zecora to fajna postać i można jej dac fajne szamańskie rekwizyty : D ale puki co musze wyrobić się z innymi pracami :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VileRaven Napisano Maj 12, 2013 Autor Share Napisano Maj 12, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się