Paladyn Zanderson Napisano Kwiecień 4, 2013 Share Napisano Kwiecień 4, 2013 Własnie obejrzałem animację i muszę powiedzieć, że z zdjęłą u mnie z piedestału Nyx jeśli chodzi o OC, a to nie lada wyczyn. Sama animacja jet wręcz idealnie i pięknie zrobiona i to w każdym calu, a historia wręcz mnie rozczuliła tak, że przestałem się już gniewać na pogodę za oknem (naprawdę miałem dość już tej zimy, a dzisiaj było Apogeum Hejtu, ale po obejrzeniu, hejt znikł a na twarzy pojawił się Lunarny uśmiech o taki . Sama zaś Snowdrop spodobała mi się bo pokazała że niepełnosprawność nie musi być przeszkodą w marzeniach. To w chyba jedyny"niepełnosprawny" OCek w Fandomie i dlatego autor postaci ma u mnie wielkiego plusa nie wiem tylko czy mogę się wpisać na listę fanów skoro jestem już na liście fanów Luny PS Chyba jestem jednak prawdziwym Lunarnym, bo podobają mi się ocki które mają jakiś związek z Panią Nocy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikern Napisano Kwiecień 4, 2013 Share Napisano Kwiecień 4, 2013 O tak. Przyznam, że znajomość z Luną bardzo mi się podobała. Szkoda jednak, że nie było powiedziane nic więcej na ten temat. Ale cóż, ta nie wiadoma może oddziaływać trochę na wyobraźnię. Może jakiś ff powstanie na ten temat.... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paladyn Zanderson Napisano Kwiecień 4, 2013 Share Napisano Kwiecień 4, 2013 oj na pewno powstanie a jeśli nie to ja coś naskrobie w końcu też jestem osobą niepełnosprawną choć u mnie to raczej dotyczy że tak powiem kończyn zarówno górnych jak i dolnych posiadam też niedowidzenie i zeza :derpy: Oczywiście muszę dokończyć 1 rozdział mojego obecnego FF, a nie wie, kiedy to uczynię ( eh bycie przyjacielem nie jest łatwe zwłaszcza jeśli twój przyjaciel cierpi, a ty nie możesz mi w niczym ulżyć i musisz pilnować aby się nie załamał i nie zrobił sobie celowo kuku) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ares Napisano Kwiecień 5, 2013 Share Napisano Kwiecień 5, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rajder300 Napisano Kwiecień 5, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 5, 2013 Witam wpisałem kilka kolejnych osób na naszą listę fanów. PS.Każdy może zostać wpisany na listę nawet jak już jest w innej.Nikogo nie będę ograniczał a pozatym nasza kochana Snowdrop by tego sobie nie życzyła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikern Napisano Kwiecień 7, 2013 Share Napisano Kwiecień 7, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mon Napisano Kwiecień 7, 2013 Share Napisano Kwiecień 7, 2013 Heh, dawno się tak nie wzruszyłem jak po obejrzeniu tego Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Kwiecień 8, 2013 Share Napisano Kwiecień 8, 2013 Tapeta do mojego tracka o niej, którą zrobił mój kolega Sunrise: http://fav.me/d60sf3x Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rajder300 Napisano Kwiecień 8, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 8, 2013 O piękny nowa tapeta na kompa Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
VileRaven Napisano Kwiecień 9, 2013 Share Napisano Kwiecień 9, 2013 Niesamowita postać a jej historia piękna i wzruszająca ... Pragnę być na tej liście ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ares Napisano Kwiecień 12, 2013 Share Napisano Kwiecień 12, 2013 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Kwiecień 12, 2013 Share Napisano Kwiecień 12, 2013 Aż zapomniałem dodać swojego pełnego tracka o niej... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikern Napisano Kwiecień 14, 2013 Share Napisano Kwiecień 14, 2013 Marvelous!!!! Nie mogę się oderwać.^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OttonandPooky Napisano Kwiecień 16, 2013 Share Napisano Kwiecień 16, 2013 Można jeszcze załapać się na listę jej fanów? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Liar Napisano Kwiecień 23, 2013 Share Napisano Kwiecień 23, 2013 Proszę mnie dopisać Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Violet Star Napisano Kwiecień 23, 2013 Share Napisano Kwiecień 23, 2013 Widzę że lista fanów z każdą chwilą się powiększa. Cieszy mnie to, że potraficie dojrzeć piękno niewidomego kucyka Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rajder300 Napisano Kwiecień 23, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 23, 2013 Witam przepraszam za krótką nieobecność lecz nie miałem czasu aby wejść na kompa teraz wracam w pełni gotowy do służby naszej Snowdrop Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikern Napisano Kwiecień 23, 2013 Share Napisano Kwiecień 23, 2013 To dobrze, bo temat trochę ucichł.... Jak będę miał czas to artów poszukam ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nightmare Napisano Kwiecień 23, 2013 Share Napisano Kwiecień 23, 2013 Gadać, czemu mnie tu nie ma na liście?! Wkraczam na nią bez słowa sprzeciwu! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shantee Napisano Kwiecień 24, 2013 Share Napisano Kwiecień 24, 2013 Ja jestem fanem i proszę o dopisanie na listę fanów! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Kwiecień 26, 2013 Share Napisano Kwiecień 26, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=2UPhr0NpMtU Trzymajcie. Bardzo mi się spodobało... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ares Napisano Kwiecień 27, 2013 Share Napisano Kwiecień 27, 2013 Art Który nieco przerobiłem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rajder300 Napisano Kwiecień 27, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 27, 2013 Art piękny zwłaszcza ten pierwszy 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nikern Napisano Kwiecień 27, 2013 Share Napisano Kwiecień 27, 2013 Zgadzam się. Pierwszy świetny. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ares Napisano Kwiecień 27, 2013 Share Napisano Kwiecień 27, 2013 Miło mi że wam się podoba, art zrobiłem już bardzo dawno temu i dopiero teraz go dodałem, gdyż totalnie o nim zapomniałem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts