KougatKnave3 Napisano Maj 10, 2013 Share Napisano Maj 10, 2013 (edytowany) - Co się stało? Edytowano Maj 10, 2013 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Maj 10, 2013 Autor Share Napisano Maj 10, 2013 - Zostaw mnie samą, proszę - powiedziała. Shila siedziała i przypatrywała się klaczy z uwagą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 10, 2013 Share Napisano Maj 10, 2013 - Dobrze. Jak byś chciała pogadać, to jestem w swoim pokoju, czyli tuż obok. Choć shila - powiedziałem po czym idę do swojego pokoju. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Maj 10, 2013 Autor Share Napisano Maj 10, 2013 Pantera nie ruszyła za swoim towarzyszem, w pełni okazując swoją kocią naturę. Zaczęła tarzać się po podłodze, mrucząc i powarkując. Meekness rozemiała się cicho. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 10, 2013 Share Napisano Maj 10, 2013 Podszedłem do pantery i zacząłem ją głaskać. - Na pewno nie chcesz o tym pogadać? Może ci jakoś pomogę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Maj 10, 2013 Autor Share Napisano Maj 10, 2013 - W czym mi pomożesz? Jestem zdrajczynią, i jeszcze nie ma tutaj moich rodziców. Pewnie nie żyją, a te bestie mnie okłamały. Chciałabym, żeby wszyscy oni umarli. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 10, 2013 Share Napisano Maj 10, 2013 Westchnąłem ciężko i siadam koło niej. - Jestem ich księciem. Dowiedziałem się właśnie dziś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Maj 10, 2013 Autor Share Napisano Maj 10, 2013 - Gratulacje - rzuciła od niechcenia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 10, 2013 Share Napisano Maj 10, 2013 - Też nie byłem zachwycony. Myślałem że będę żył jak normalny kucyk, a tu okazuje się że jestem Podmieńcem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Maj 10, 2013 Autor Share Napisano Maj 10, 2013 - Mógłbyś wyjść? - zapytała. Była wyraźnie poirytowana. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 10, 2013 Share Napisano Maj 10, 2013 - Przepraszam - powiedziałem i wyszedłem. Idę do swojego pokoju. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Maj 10, 2013 Autor Share Napisano Maj 10, 2013 Tym razem Shila wstała z podłogi i zmierzywszy klacz szmaragdowymi oczami zdecydowała się ruszyć za Fiurym. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 11, 2013 Share Napisano Maj 11, 2013 Idę do swojego pokoju. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Maj 11, 2013 Autor Share Napisano Maj 11, 2013 Chwilę później przyszła służąca i przekazała, że Królowa chce się widzieć z Fiurym. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 11, 2013 Share Napisano Maj 11, 2013 Idę do niej zatem. Mam nadzieje że to nic poważnego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Maj 11, 2013 Autor Share Napisano Maj 11, 2013 - Wracasz do Equestrii - powiedziała Mirage, po przekroczeniu przez Fiury'ego progu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 11, 2013 Share Napisano Maj 11, 2013 - Można wiedzieć po co? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Maj 11, 2013 Autor Share Napisano Maj 11, 2013 - Nie. Nie można. Po prostu ruszysz tam... I czeka cię pewnego rodzaju test. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 11, 2013 Share Napisano Maj 11, 2013 - Dobrze - powiedziałem po czym zacząłem się pakować. - Meekness i Shila też mogą jechać? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Maj 12, 2013 Autor Share Napisano Maj 12, 2013 - Może pojechać twój kot. A następnym razem o zgodę na uwolnienie czegoś prosisz mnie. To tyle. Kiedy już się spakujesz, wróć tutaj z bagażem - powiedziała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 12, 2013 Share Napisano Maj 12, 2013 - Dobrze. A gdzie jadę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Maj 12, 2013 Autor Share Napisano Maj 12, 2013 - Do Equestrii. Już to mówiłam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 12, 2013 Share Napisano Maj 12, 2013 - Ale do jakiego miasta? Ponyville? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Maj 12, 2013 Autor Share Napisano Maj 12, 2013 - Dowiesz się w trakcie. Idź. Nie trać czasu. - rozkazała i wróciła do swoich obowiązków. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Maj 12, 2013 Share Napisano Maj 12, 2013 Idę się pakować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts