KougatKnave3 Napisano Marzec 28, 2013 Share Napisano Marzec 28, 2013 Jem to co mi dała Pinkie, i czekam cierpliwie. Wychowano mnie na młodego dżentelmena, więc dotrzymam słowa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Marzec 28, 2013 Autor Share Napisano Marzec 28, 2013 W domu panowała cisza, którą zakłócało tylko tykanie zegara. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 28, 2013 Share Napisano Marzec 28, 2013 Czekam cierpliwie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Marzec 28, 2013 Autor Share Napisano Marzec 28, 2013 Kilka minut później wróciła Pinkie. Wpadła niczym torpeda. - Chodź, zbieramy się! Już, już, już, towarzyszu! Lecimy! - Krzyknęła i zanim otrzymała odpowiedź, wytargała Fiury'ego z domu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 28, 2013 Share Napisano Marzec 28, 2013 Westchnąłem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Marzec 28, 2013 Autor Share Napisano Marzec 28, 2013 Podskokami poruszała się naprzód. Po kilku minutach dotarli przed wielkie drzewo - dom Twilight. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 28, 2013 Share Napisano Marzec 28, 2013 Spojrzałem na niego z zachwytem. To tutaj miesza tamta klacz? Nieźle, jak na mój gust. Ciekawe co się stanie, bo panna Pinkie ma jakiś podejrzany uśmiech, moim zdaniem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Marzec 28, 2013 Autor Share Napisano Marzec 28, 2013 -O, nasz mały gość! Miło mi cię poznać, bracie! - Krzyknął pomarańczowy kuc z jasną, niemal w kolorze słomy grzywą z kowbojskim kapeluszem na głowie. Podbiegła bliżej. - Hej, hej! Jestem Applejack. - Powiedziała, po czym energicznie potrząsnęła kopytem nowo poznanego źrebaka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 28, 2013 Share Napisano Marzec 28, 2013 - M... miło mi, panno Applejack. Ja zaś jestem FiuryStar - powiedziałem po czym się ukłoniłem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Marzec 28, 2013 Autor Share Napisano Marzec 28, 2013 - Applejack. Mów mi po prostu Applejack. Bez "panno". Dobra, partnerze? - mrugnęła do niego okiem. - Hej, Pinkie! - zwróciła się do towarzyszki Fiury'ego. - Dobra, nie sterczmy tu tak. Twily pewnie czeka - rzuciła, po czym weszła do środka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 28, 2013 Share Napisano Marzec 28, 2013 Wszedłem do środka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Marzec 28, 2013 Autor Share Napisano Marzec 28, 2013 W środku siedziało już kilka innych kucyków. Była tam Twilight. Oprócz niej były też dwa pegazy: żółty z jasnoróżową grzywą i jasnoniebieski z tęczową grzywą, oraz biały jednorożec z fioletową grzywą. Żółta i biała podeszły do źrebaka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 28, 2013 Share Napisano Marzec 28, 2013 - Witam panie, jestem FiuryStar - powiedziałem kłaniając się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Marzec 28, 2013 Autor Share Napisano Marzec 28, 2013 - Och, jaki słodki! - powiedziała klacz jednorożca. - Ja jestem Rarity. - Umm... Witaj. Bardzo mi miło. Nazywam się Fluttershy - powiedziała trochę zbyt cicho żółta pegazica. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 28, 2013 Share Napisano Marzec 28, 2013 - Miło mi was poznać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Marzec 28, 2013 Autor Share Napisano Marzec 28, 2013 Znikąd pojawiła się błękitna pegazica. - A ja, dzieciaku, jestem Rainbow Dash. Słyszałam, że jesteś odważny gościu. Fajnie poznać, serio. - wyszczerzyła się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 28, 2013 Share Napisano Marzec 28, 2013 - Panią też miło poznać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Marzec 28, 2013 Autor Share Napisano Marzec 28, 2013 - Rainbow, gościu. Nie jestem panią. Serio. Czy wyglądam na panią? Nie? Czad. - Zakończyła i usiadła kilka kroków obok. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 29, 2013 Share Napisano Marzec 29, 2013 - Mnie uczono że zawsze cza wszystkich szanować. Mama chciała mnie wychować na Dżentelmena. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Marzec 29, 2013 Autor Share Napisano Marzec 29, 2013 - No to teraz uszanuj kolego moje zdanie, co? No i dobra - uśmiechnęła się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 29, 2013 Share Napisano Marzec 29, 2013 - Postaram się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Marzec 29, 2013 Autor Share Napisano Marzec 29, 2013 - Hej, Fiury. Dobrze że zdecydowałeś się przyjść. Powiedz nam, proszę, gdzie znajduje się farma na której mieszkałeś? - zapytała Twilight. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 29, 2013 Share Napisano Marzec 29, 2013 - Wioska w centrum Equestri, nazywa się Pear Ville. Moja rodzina słynęła z handlu gruszkami i tanim SPA, w którym pomagałem jako masażysta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Marzec 29, 2013 Autor Share Napisano Marzec 29, 2013 - Mhm... Cóż... Dałbyś radę nas tam doprowadzić? Podmieńce wciąż są dla Equestrii zagrożeniem. Musimy to sprawdzić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Marzec 29, 2013 Share Napisano Marzec 29, 2013 - Dam radę, trzy dni drogi stąd kłusem, na północny wschód. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts