KreeoLe Napisano Marzec 28, 2013 Share Napisano Marzec 28, 2013 (edytowany) Witajcie kochani. W tym temacie będę przyjmować zamówienia na komplety (av, sygnatura), oraz napisy. ^^ "Co muszę uwzględnić w zamówieniu?" - czyli wskazówki co do składania zamówień ~ Przedewszystkim co mam wykonać. Avatar, sygnaturę, napis... ~ Obrazek do tego, co mam wykonać - "materiał". Oczywiście tyczy się to tylko avatara i sygnatury. ~ Jaki ma mieć rozmiar? To do i sygnatury, i avatara, i napisu. W pikselach. ~ Czy na avatarze/sygnaturze ma być jakiś napis? Podaj. | Co do napisów, treść musi być podana obowiązkowo, bo jak mam wykonać coś, o czym nie mam pojęcia? ~ Coś w stylu życzeń specjalnych. Czyli np. zaokrąglenie ava/sygny, poświata do napisu, jakaś konkretna czcionka, ramka do sygnatury, avatara itd. Regulamin~ Obowiązuje tu regulamin forum.~ Wszystko tu wykonuję w pełni za darmo.~ Wykonuję tu tylko i wyłącznie AVATARY, SYGNATURY I NAPISY.~ Proszę się nie upominać, jeśli zbyt długo czekasz na wykonanie. Mam też własne życie.~ Pytania co do zamówień piszcie tutaj, na pewno odpowiem.~ Składamy max. 2 zamówienia na post (czyli w jednym poście mogą być dwa komplety, lub jeden komplet i napis, albo dwa napisy) ^^~ Proszę stosować się do formularzy.~ Nie wykonuję kompletów i napisów animowanych.~ Dla ciekawskich: wszystkie zamówienia wykonuję w Gimpie. Zapraszam, postaram się wykonać każde zamówienie! ^^ Edytowano Kwiecień 19, 2013 przez KreeoLe 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Marzec 31, 2013 Share Napisano Marzec 31, 2013 Witam i składam prośbę o zrobienie czegoś z moimi OCkami. Wiele osób ma bardzo fajnie zrobione postaci, które wyglądają jak te z serialu a nie jak z wycinanki (zasługa edytora) Proszę cię o wykonanie obrazka, na którym będą dwa OCki (ok, są podobne, ale widać między nimi różnicę). Mogą być na białym tle albo najlepiej jako przeźroczysty (png?). Przydadzą się w opowiadaniu, a może i wylądują na okładce. A teraz formularz. OCEKi: Link do paczki z plikami png (trzeba pobrać) Wymiary - nieistotne (mogą być takie jak oryginał) Napis - brak Życzenia specjalne: To rodzeństwo więc żadnych shipów Po prostu: jeden obrazek, dwie postaci (najlepiej na przeźroczystym tle png) obok siebie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KreeoLe Napisano Marzec 31, 2013 Autor Share Napisano Marzec 31, 2013 Czytałeś ty w ogóle ten temat? Przepraszam cię bardzo, ale ja wykonuję tylko komplety i napisy, nie obrazki. Sorry. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spirlny byt Atlantis Napisano Kwiecień 17, 2013 Share Napisano Kwiecień 17, 2013 Avatar ~ link do obrazka: http://imageshack.us/photo/my-images/845/bute.png http://imageshack.us/photo/my-images/213/myponydc.png/ ~ wymiary: 200x200 pikseli ~ napis: Atlantis ~ czcionka: prosta ~ poświata: Brak ~ kolor czcionki: Błękitny ~ ramka: Ciemno niebieska 1px ~ życzenia specjalne: Wkomponowanie znaczka, a także krótsze rzęsy(takie jak dla chłopaka) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mrs.Octavia Napisano Kwiecień 18, 2013 Share Napisano Kwiecień 18, 2013 Avek: Obrazek: http://www.zerochan.net/85057#full Wymiary: 200x200 Napis: Brak Poświata: Brak Kolor czcionki: Brak Ramka:Brak SŻ: Chcę żeby avek miał kształt koła i chcę żeby głównie było widać twarz (ale nie tylko) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KreeoLe Napisano Kwiecień 19, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 19, 2013 (edytowany) Atlantis Tylko avatar? Mam dwie wersje, bo nie wiedziałam, który będzie Ci się podobać. Mrs. Octavia Zmieniam forumularze, bo widzę, że nie kilka osób nie ogarnia... wszystko w pierwszym poście. Edytowano Kwiecień 19, 2013 przez KreeoLe 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KreeoLe Napisano Maj 12, 2013 Autor Share Napisano Maj 12, 2013 Naprawdę nikt więcej nie chce kompletu? ._. //Tak, post pod postem, odświeżamy temat, odkopujemy go i wyciągamy na wierzch. Puf. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Maj 27, 2013 Share Napisano Maj 27, 2013 Avatar Podstawa:http://pinkie.ponychan.net/chan/files/src/136737161441.png Rozmiar: 200x200 Napis: Mój nick, ale ten szczegół nie jest obowiązkowy. Wtedy czcionka pogrubiona i kolor jej zależy od ilości kolorów na avatarze Życzenia specjalne: Pełno kolorów. Prosiłbym o tyle kolorów, aby każdy kto spojrzy na ten avatar dostał oczopląsu. Ewentualnie jakaś fajna złota rameczka. Z góry dzięki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Oreo_maniak Napisano Czerwiec 2, 2013 Share Napisano Czerwiec 2, 2013 *Cykanie świerszczy* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Iluzja Pie Napisano Czerwiec 6, 2013 Share Napisano Czerwiec 6, 2013 (edytowany) Zawsze marzyłam o avatarze z Jack'iem Blackiem i Pinkie Pie A więc 200x200 To pomniejszone zdjęcie : Z dodanym zdjęciem Pinkie Pie : Nie wiem czy da się to jakoś połączyć, nie znam się, ale jeżeli by Ci się udało to z góry dziękuję. Żadnych napisów ani dodatków. A tutaj na sygnaturę : I podpis "Iluzja Pie" Edytowano Czerwiec 6, 2013 przez Iluzja Pie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KreeoLe Napisano Czerwiec 7, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 7, 2013 kameleon317 Przepraszam, nie miałam dostępu do internetu. Cóż... trudne zadanie mi dałeś. Dużo kolorów? To wywoła odpowiednio duży oczopląs? + jeszcze kilka wersji: Jeśli coś poprawić - pisz. Zamówienie Iluzji Pie zostało wycofane na jej polecenie. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kameleon317 Napisano Czerwiec 7, 2013 Share Napisano Czerwiec 7, 2013 Dziękuję bardzo. Kiedy będę potrzebował nowego avka wiem do kogo się zgłosić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Czerwiec 7, 2013 Share Napisano Czerwiec 7, 2013 (edytowany) Kree, trzeba było jeszcze podkręcić kontrast w Gimpie, żeby było bardziej jaskrawe. Edytowano Czerwiec 7, 2013 przez Swahili Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Czerwiec 8, 2013 Share Napisano Czerwiec 8, 2013 Kree, trzeba było jeszcze podkręcić kontrast w Gimpie, żeby było bardziej jaskrawe. Ale wtedy bardzo prawdopodobne że nie byłoby widać twarzy Twili xD A avek faktycznie oczopląsowy wyszedł xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Czerwiec 8, 2013 Share Napisano Czerwiec 8, 2013 Faktycznie, ale co kto lubi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Czerwiec 8, 2013 Share Napisano Czerwiec 8, 2013 Avatar, jeżeli można to połączenie tych dwóch zdjęć. Najlepiej gdyby Pinkie była pod łapką tego oto obecnego tutaj kota. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KreeoLe Napisano Czerwiec 8, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 8, 2013 (edytowany) Nieznany Artysta Różne wersje, jak zawsze. ^^ Edytowano Czerwiec 8, 2013 przez KreeoLe 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kruczek Napisano Czerwiec 8, 2013 Share Napisano Czerwiec 8, 2013 Serdeczne Dzięki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlagueOverlord Napisano Czerwiec 8, 2013 Share Napisano Czerwiec 8, 2013 Avatar - link do obrazków: http://www.metal-ways.com/gallery/albums/2009/sabaton/09_03_04_transbordeur_lyon/sabaton-transbordeur-lyon-01.jpg http://th02.deviantart.net/fs70/PRE/i/2012/292/8/5/rainbow_dash__lead_guitar_by_reversalx-d5ibu66.png http://25.media.tumblr.com/tumblr_m4x98zydV81rxwznno1_400.png - wymiary: 200x200 pikseli - napis: MasterDash zamiast strony - czcionka: Metal Macabre - kolor czcionki: Szary Jeżeli można to połączenie tych trzech zdjęć Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Czerwiec 8, 2013 Share Napisano Czerwiec 8, 2013 Sygnatura: http://4.bp.blogspot.com/-ShxX6Cm-B10/UR6oMQasIGI/AAAAAAAAAoE/jkAOjF8t_tk/s320/LipSynch_Shot03_2.gif Chciałbym by na tej animacji pojawił się muj nick, dałoby radę coś takiego zrobić? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts