Ryś Raindrops Napisano Sierpień 20, 2013 Share Napisano Sierpień 20, 2013 Z bezami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Sierpień 20, 2013 Share Napisano Sierpień 20, 2013 Z ciepłym letnim deszczem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MasterBezi Napisano Sierpień 20, 2013 Share Napisano Sierpień 20, 2013 Z sOoOoSnĄ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Colorful Napisano Sierpień 20, 2013 Share Napisano Sierpień 20, 2013 Z bezą Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grento YTP Napisano Sierpień 20, 2013 Share Napisano Sierpień 20, 2013 (edytowany) Z piosenką "colors" Edytowano Sierpień 20, 2013 przez Grentonumanuma Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emili878 Napisano Sierpień 21, 2013 Share Napisano Sierpień 21, 2013 Z czymś trudnym do wymówienia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Sierpień 21, 2013 Share Napisano Sierpień 21, 2013 Z numerem 878 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
emili878 Napisano Sierpień 22, 2013 Share Napisano Sierpień 22, 2013 z pluciem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MnieTuNieMa Napisano Sierpień 23, 2013 Share Napisano Sierpień 23, 2013 Z imieniem "Emil" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
panzerkampfwagen Napisano Sierpień 24, 2013 Share Napisano Sierpień 24, 2013 Z Deveelem na którego tłumaczenie czekam i czekam i czekam... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GoForGold Napisano Sierpień 24, 2013 Share Napisano Sierpień 24, 2013 Z Tacosami Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Sierpień 24, 2013 Share Napisano Sierpień 24, 2013 Ze złotem. C; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camed Napisano Sierpień 24, 2013 Share Napisano Sierpień 24, 2013 Z dropem z tęczy... GO EXP Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jonathan Cloud Napisano Sierpień 24, 2013 Share Napisano Sierpień 24, 2013 Nie wiem czemu, ale z cukierkami xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Camed Napisano Sierpień 24, 2013 Share Napisano Sierpień 24, 2013 A mi też się z czymś bezpodstawnie kojarzy... Nie wiem czemu, ale z chwalebną i uwielbianą konsolą Atari! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jonathan Cloud Napisano Sierpień 25, 2013 Share Napisano Sierpień 25, 2013 Yay... Atari :3 A mi się kojarzy... Hmm... Kiedy spojrzałem na twój nick w mojej głowie powstało coś takiego: Ten, który nadszedł Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eter Napisano Sierpień 25, 2013 Share Napisano Sierpień 25, 2013 Tęczowy Blitzkrieg Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GoForGold Napisano Sierpień 25, 2013 Share Napisano Sierpień 25, 2013 Z wiecznością. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ryś Raindrops Napisano Sierpień 25, 2013 Share Napisano Sierpień 25, 2013 Z kopalnią. ;-; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jake Napisano Sierpień 25, 2013 Share Napisano Sierpień 25, 2013 Pierwsza myśl...cukierki Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jonathan Cloud Napisano Sierpień 25, 2013 Share Napisano Sierpień 25, 2013 Dzika natura. Ewentualnie jakieś drapieżne zwierzęta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lisica Napisano Sierpień 27, 2013 Share Napisano Sierpień 27, 2013 Nie wiem czemu ale... Tęcza Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kitsun Napisano Sierpień 27, 2013 Share Napisano Sierpień 27, 2013 Z Kitsune =3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spinwide Napisano Sierpień 27, 2013 Share Napisano Sierpień 27, 2013 Z japońskim królikiem ninja, walczącym ze stadem lisów-samurajów, które porwały jego dziewczynę. Kitsun (tak ma na imię) używa w walce Kic-ajs-fu, tajemnej sztuki walki powierzonej mu przez starego kangurzego mistrza o imieniu Rafał. Kitsun przez wiele miesięcy walczy z oddziałami lisów by odnaleźć swą ukochaną, porwaną przez generała lisów. Staje z nim do walki, w której niestety przez większośc czasu przegrywa, lecz, kiedy używa swej tajnej broni, Marchewkowego Miecza Niebios, odnosi spektakularne zwycięstwo (serio. Są wybuchy, fajerwerki i latające pieczarki), ratuje swoją króliczą dziewczynę, żeni się z nią i mają razem stadko króliczątek. Happy End. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jonathan Cloud Napisano Sierpień 27, 2013 Share Napisano Sierpień 27, 2013 Ze spinerami z osu i z panoramicznymi obrazami xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się