Foley Napisano Czerwiec 10, 2013 Share Napisano Czerwiec 10, 2013 Oj tam, choroba Wcześniej zdążyłem wrzucić swoje co nieco i wypada mi tylko podziękować za dodanie tam kilku linijek opisu Zachęcam gorąco do czytania! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Pustyni Napisano Czerwiec 10, 2013 Share Napisano Czerwiec 10, 2013 Ta... Wydurniacie sie a tak na serio nikt tu nie patrzy nie komentuje... Lis to lis... Tak tu sie zgodze. Nie wiem czy wogole wystapi Big zmara . Sorry Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Black Lighting Napisano Czerwiec 10, 2013 Share Napisano Czerwiec 10, 2013 No to pojechaliście... Snow-człowiek z mackami, tylko czekać, aż zacznie biegać z kartkami... Śpi z trupami pod łóżkiem... A tak na serio, dobra robota. I... Kiedy następny rozdział? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skrzynek Napisano Czerwiec 10, 2013 Share Napisano Czerwiec 10, 2013 Biorąc pod uwagę końcoworoczne poprawianie ocen oraz sprawdziany, jak rónierz ewentualne problemy z internetem, sprawy osobiste, tendencję do przeglądania artów z kuciątkami zamiast pisania oraz wysokość trawy na moim podwórku... Prawdopodobnie około tygodnia, może półtora. Ale to tylko jeśli nie przyspieszymy, a jest też i na to szansa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Wave Napisano Czerwiec 10, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 10, 2013 (edytowany) No to pojechaliście... Snow-człowiek z mackami, tylko czekać, aż zacznie biegać z kartkami... Śpi z trupami pod łóżkiem... A tak na serio, dobra robota. I... Kiedy następny rozdział? Właśnie tak się śmisznie złożyło, że macki to nie od Slendera. Przeglądnij wszystkie strony tematu, gdzieś tam dałem link do animacji którą się inspirowałem. Aha, postaram się ruszyć dupę, więc rozdział wyjdzie niedługo. Lis - rób co chcesz. Możesz opuścić ekipę, zacząć znów pisać lub coś innego. Twój wybór. Edytowano Czerwiec 10, 2013 przez Rainbow Wave Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Pustyni Napisano Czerwiec 10, 2013 Share Napisano Czerwiec 10, 2013 Czyli to co pisze o Bigu w innym doc. Wyrzucic? Ale skoro byla to nudna i rzygajaca miloscia postac (alicorn) po co on w opowiadaniu w ktorym jest krew itp... Niech czytelnicy zadecyduja. Ale przed 15 bo pozniej moze juz nigdy nie wbije na forum. Pozdrawiam Lisu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zmara Napisano Czerwiec 11, 2013 Share Napisano Czerwiec 11, 2013 Lisu, jeżeli wątek z Bigiem nie ruszy, to trudno. Nie musisz przepraszać, życie jest, jakie jest, tego nie zmienisz. Są wzloty i upadki, może to zmieni kierunek? Tak czy inaczej, mam nadzieję na kontynuację jego wątku (który zresztą jest głównym...). Bez Cb to nie będzie to samo. Cóż, wątki miłosne muszą być. :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skrzynek Napisano Czerwiec 17, 2013 Share Napisano Czerwiec 17, 2013 (edytowany) Łohoho, dzieje się! Żeby nie było że o was zapomnieliśmy - rozdział się pisze. Praca wręcz wre, żę tak powiem, ale ten rozdział będzie wyraźnie dłuższy od poprzednich. Nawet od XI. Tak więc Brace Yourselves! Epicki rozdział nadchodzi! Żebym ja tylko wiedział kiedy my go skończymy... EDIT - jak tak liczę ile scen mamy jeszcze do napisania, i patrzę jaką mają długość obecne, to tak sobie myślę... że całość może mieć od 25 do 25 stron. Może jak już to napiszemy to jakoś ładnie podzielimy? Nie wiem. Wiem tylko że warto będzie czekać. Edytowano Czerwiec 17, 2013 przez Hilianus Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Foley Napisano Czerwiec 17, 2013 Share Napisano Czerwiec 17, 2013 No tak, ja też mógłbym napisać więcej... Więc jakby co to moja wina, bo jeszcze nie wkleiłem paru fragmentów Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zmara Napisano Czerwiec 18, 2013 Share Napisano Czerwiec 18, 2013 Tak właściwie, to nie napisałem jeszcze nic po nowym dziale... Zmienię to w najbliższym czasie! :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Pustyni Napisano Czerwiec 19, 2013 Share Napisano Czerwiec 19, 2013 A więc... Jeśli ktoś chce wiedzieć coś o Bigu... To w najbliższym czasie dostanie nowego FF. Tytuł w opracowaniu. A Big pojawi się chyba w FR Zmara jeśli chcesz wiedzieć co się z nim dzieje napisz na gg albo na skajpaju. A co do FR ten rozdział będzie długaśny... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zmara Napisano Czerwiec 19, 2013 Share Napisano Czerwiec 19, 2013 Dziękuję Lisie. Skontaktuję się jak ogarnę kilka rzeczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
IronMoon18 Napisano Czerwiec 28, 2013 Share Napisano Czerwiec 28, 2013 Czy jest jakaś kontynuacia? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Wave Napisano Czerwiec 28, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 28, 2013 (edytowany) Tego fika? Niet, dzisiaj wrzucamy nowy rozdział. A w nim dawka Snowa, nieco Slasha i Discorda, nie wspominając już o Sky'u, który obecnie jest jedną z najważniejszych postaci. Jeszcze kilka rozdziałów będzie. Edytowano Czerwiec 28, 2013 przez Rainbow Wave Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zmara Napisano Czerwiec 30, 2013 Share Napisano Czerwiec 30, 2013 Jednak nie, mam lepszy pomysł. Jak któryś z twórców, będzie chciał moją opinię, o nowym rozdziale, to niech się zgłosi na GG, a po skończeniu fic'a dam jakąś recenzję. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czolgista Napisano Lipiec 25, 2013 Share Napisano Lipiec 25, 2013 Czyżby koniec czy wakacje? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skrzynek Napisano Lipiec 25, 2013 Share Napisano Lipiec 25, 2013 Wakacje. Wave był na obozie trzy tygodnie, ja dwa, A Foley i Raveler nie za wiele mieli do pisania, bo rozdział opiera się głównie na nie ich postaciach. Ale mogę powiedzieć wam w sekrecie, że wiele do epilogu nie brakuje. Nie będę jednak nic obiecywał z terminami, bo Wave zrobił tak na dzień przed wyjazdem i... Jakoś rozdziału dalej nie ma, prawda? Mogę wam za to obiecać że ten rozdział jest ZNACZNIE dłuższy niż poprzednie. Mniej więcej... trzykrotnie? Tak, prawie trzykrotnie. I wreszcie znajdzie się kozak który trochę przygrzmci Snowowi... Ok, wystarczy tych spoilerów. Odrobina cierpliwości i będzie aktualizacja. Albo dodam link w swoim kolejnym poście... Zależy czy Wave będzie w momencie finalizacji. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rainbow Wave Napisano Lipiec 25, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 25, 2013 HILIANUSIE! Jak mogłeś zdradzić aż tyle! //SPOILER ALARM!// BIP! BIP! BIP! //WYSŁANO SNOWA// Jedyne co mogę zrobić (oprócz usunięcia Hilianusa z tego świata za pomocą Snowa) to potwierdzić spoilery. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skrzynek Napisano Lipiec 25, 2013 Share Napisano Lipiec 25, 2013 A wysyłaj sobie Snowa, wysyłaj. Ja mam Sky'a. Zobaczymy kto kogo powinien się bać... Ups. To chyba kolejny spoiler... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zmara Napisano Lipiec 26, 2013 Share Napisano Lipiec 26, 2013 Przygrzmocić to mało powiedziane. Snow czuje się zbyt pewnie. Powinien wiedzieć, by trochę przystosować. I tak, ją nadal żyje... i czekam... ';..;' Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lis Pustyni Napisano Wrzesień 2, 2013 Share Napisano Wrzesień 2, 2013 Czy tu ktoś zagląda? Właściwie wyszedł ostatni rozdział? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zmara Napisano Wrzesień 2, 2013 Share Napisano Wrzesień 2, 2013 Ja dalej czekam, a nawet więcej... Ale to nieistotne. Hil, ogarnąłeś jeszcze kogoś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morning Crash Napisano Październik 9, 2013 Share Napisano Październik 9, 2013 No i dieja się tu coś, czy rozdział XII to swego rodzaju "minulost" ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nessie Napisano Listopad 27, 2013 Share Napisano Listopad 27, 2013 Co z ostatnim rozdziałem? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morning Crash Napisano Listopad 27, 2013 Share Napisano Listopad 27, 2013 Z tego co słyszałem Lis opuścił ekipę pisarską. A pisanie bez głównego bohatyra może być trudne :( . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts