Flutteryay Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 HERP DERP TO JEST MÓJ OC Mój OC to człowiek który pod wpływem magii Sombrera zamienił się w kuca pegazoroszca i teleportował się do equestrii gdzie zjadł smoka który atakował Flaterszaj i dostał smocze skrzydła a w podzięce Flaterszaj dała mu jelenia którego też zjadł i dostał rogi. Tak się ucieszył że walnął w drzewo i złamało mu się ucho. Okazało się że Flaterszaj otruła tego jelenia co mu dała przez co DarkButthurt dostał czarnej wysypki. Tak się wkurzył że zjadł Flaterszaj. Potem zjadł też Apyldżek która nie smakowała jak jabłka, Rariti która nie była pianką, odgryzł Twalotowi skrzydła, pocałował Rejnboł Dasz i uciekł do Canterlotu gdzie zabił Celestię, na co Pinki Paj zaregowała wezwaniem Power Rangers, którzy zabili DarkButthurta jednak Discord go wskrzesił. DarkButthurt objął władzę w Equestrii i kazał wszystkim nosić francuski wąsik. Potem wyszedł za Lunę z którą miał milion dzieci. Jednak nie żyli długo i szczęśliwie, bo okazało się że Luna do tak naprawdę Chrysalis i wszystkie dzieci to czendżlingi. Prawdziwa Luna spiskowała przeciwko DarkButthurtowi i zabiła go. Chrysalis opłakując swojego męża jadła górę lodów o smaku sernikowym. Luna wyszła za Discorda i zrobiła imprezkę z okazji śmierci swojej siostry i Butthurta. Chrysalis wyniosła się z Canterlotu i opanowała Ponyville, a duch Celestyny i DarkButthurta stał się megazordem który zniszczył cały świat płonącą wodą. Cały świat został spalony a DarkButthurt turlał się w zgliszczach jedząc piernkiki. Koniec. Jak chaos to chaos. Podoba mi się! Link do komentarza
Silver Shield Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 Pomysł zerżnięty z FGE Link do komentarza
WładcaCiemnościIWszelkiegoZła Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 Śmiechłem hardo, 10/10 Link do komentarza
Swiftone Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 Śmiechłem hardo' date=' 10/10 Rainbow Laugh [/quote'] Ale poza czanami to się... Sama historia nawet zabawna. Link do komentarza
Servant Saber Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 Kolejny głupi alicorn :c -1/10 Link do komentarza
KreeoLe Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 Kolejny głupi alicorn :c -1/10 Ale jest Prima Aprillis! Discord sie ucieszy z takiego prezentu, to dzien chaosu. Historia rozwala system. Link do komentarza
Cattershine Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 Nigdy nie czytałam głupszego OC.Ale skoro jest prima aprilis to może być Link do komentarza
KochamChemie Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 Dobre:ming: 100/100 Historia rozwala:lol: Link do komentarza
Daktyl Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 Historia przerażająco nie śmieszna a tym bardziej nie logiczna . Jednak Ciemny Ból Dupy to chyba najlepsze imię jakie słyszałem Link do komentarza
Servant Saber Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 Ale jest Prima Aprillis! Discord sie ucieszy z takiego prezentu, to dzien chaosu. Historia rozwala system. Czy już nikt nie odróżnia sarkazmu od normalnej mowy? Link do komentarza
Silver Shield Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 Jak niedawno wspomniałem na temat OCeka z FGE... Mój Silver się chowa Link do komentarza
Imka2000 Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 XD 100000000/1 ._. Link do komentarza
Pawlex Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=Gw4hONqnxys Leże i nie wstaje Link do komentarza
Mrs.Octavia Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 ÓcZ MJieę Mi$ZczSu!!! :*** Ajć <3333 FFśpaNiałŁy tEn OCzEk!!! :**** <333 KRaaTÓLjójeee!!! :*** <33 Link do komentarza
Muffinxd Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 Best oc ever. :9QuUw: Link do komentarza
Cipher 618 Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 Czytam... patrzę... widzę... ALICORN! Reakcja: Link do komentarza
Galanthel Napisano Kwiecień 1, 2013 Share Napisano Kwiecień 1, 2013 Przeczytałem i stwierdzam, że czytanie tak wspaniałej historii wymaga odpowiedniego podkładu: Kawał świetnej roboty. Udało Ci się sprawić, że na mojej zakazanej mordzie moim przepięknym, natchnionym obliczu pojawił się nieśmiały, zbłąkany uśmiech Link do komentarza
Recommended Posts