Future Pony Napisano Lipiec 29, 2012 Share Napisano Lipiec 29, 2012 Obawiam się jednak, iż Dante pozostanie przy swoim księżniczko. Dante jest w końcu synem Spardy. To by było dziwne gdyby mógł kochać. Znów mam kolejne pytanie księżniczko. Czy była byś w stanie poruszać ciałami niebieskimi no i czy jesteś nieśmiertelna. Wiem że klaczy nie powinno się pytać o wiek, ale możesz odpowiedzieć czy mało czy dużo, ok ? Link do komentarza
Saper9 Napisano Lipiec 29, 2012 Share Napisano Lipiec 29, 2012 Obawiam się jednak, iż Dante pozostanie przy swoim księżniczko. Co tyle gadasz?Podaj pizze i deser truskawkowy,zapłacę później. Link do komentarza
Syrenka Katherine Napisano Lipiec 30, 2012 Share Napisano Lipiec 30, 2012 A skoro już gadamy o niespełnionych miłościach postaci fikcyjnych , o których wiemy dużo, choć ich nie poznaliśmy osobiście, to jak myślisz, jeśli Valentine niezbyt chcący zmienił dziecko jego i Jocelyn w demona, a potem wmawiał jej, że jej najlepszy przyjaciel zabił się, bo został wilkołakiem, a potem spalił jej teściów, upozorował własną śmierć, co sprawiło, że Jocelyn wyniosła się jak najdalej od niego, żeby nic nie zrobił ich nienarodzonej córeczce, a po 15 latach wrócił i wrócił po Jocelyn niezbyt eleganckim sposobem (jak skomentował to Jonathan: Najpierw listy z przeprosinami, potem kwiaty i czekoladki, a dopiero później hordy żarłocznych demonów, w takiej dokładnie kolejności!), a ona wprowadziła się sama w stan śpiączki tylko, żeby z nim nie gadać, to jest szansa, że Jocelyn kiedykolwiek wybaczy Valowi? On nie chciał, żeby tak wyszło! *łezka* Wiem, że to skomplikowane, ale nie tworzyłam tej historii. Link do komentarza
Saper9 Napisano Lipiec 30, 2012 Share Napisano Lipiec 30, 2012 Mojego znajomego coś ostatnio opętało .Czy to miłość? Link do komentarza
Future Pony Napisano Lipiec 30, 2012 Share Napisano Lipiec 30, 2012 Mojego znajomego coś ostatnio opętało .Czy to miłość? Biedna truskawka, chyba Rukia go nie kocha :( Skradła mu serce i zwiała Znów zawracam ci głowę księżniczko. Przepraszam ale to mnie bardzo ciekawi. Czy miałaś kiedyś kontakt jako opiekunka z innymi źrebakami niż Twilight ? Link do komentarza
Saper9 Napisano Lipiec 30, 2012 Share Napisano Lipiec 30, 2012 Biedna truskawka, chyba Rukia go nie kocha :( Skradła mu serce i zwiała Znów zawracam ci głowę księżniczko. Przepraszam ale to mnie bardzo ciekawi. Czy miałaś kiedyś kontakt jako opiekunka z innymi źrebakami niż Twilight ? Co do serca..poczekajmy na opinię ekspertki.Na razie jest z nim coraz gorzej Link do komentarza
Future Pony Napisano Lipiec 30, 2012 Share Napisano Lipiec 30, 2012 Słuchaj Saper, obawiam się że nasza kochana Cadence nie zna anatomi lordów vasto. No chyba że jej kryształowe królestwo(czy jakoś tak) leży w Hueco Mundo. A właśnie księżniczko, wszędzie w Equestri praktycznie można znaleźć diamenty więc raczej gospodarka waszego państwa nie opiera się na wydobyciu tych kamieni ? Link do komentarza
Saper9 Napisano Lipiec 30, 2012 Share Napisano Lipiec 30, 2012 Słuchaj Saper, obawiam się że nasza kochana Cadence nie zna anatomi lordów vasto. No chyba że jej kryształowe królestwo(czy jakoś tak) leży w Hueco Mundo. A właśnie księżniczko, wszędzie w Equestri praktycznie można znaleźć diamenty więc raczej gospodarka waszego państwa nie opiera się na wydobyciu tych kamieni ? A nusz widziała w encyklopedii WIEM pod hasłem "hollow" anatomię hollowów. Kolejny pytanie:oglądasz anime? Link do komentarza
Saper9 Napisano Lipiec 30, 2012 Share Napisano Lipiec 30, 2012 PONAWIAM PYTANIE: Mojego znajomego coś ostatnio opętało .Czy to miłość? Link do komentarza
Saper9 Napisano Lipiec 30, 2012 Share Napisano Lipiec 30, 2012 Mam kolejnego znajomego,który nie wie co to miłość,a nawet nie wie co to serce.Jak MU to wytłumaczysz? Link do komentarza
Syrenka Katherine Napisano Lipiec 30, 2012 Share Napisano Lipiec 30, 2012 A co z moim pytaniem? Zbyt zapętlone? Link do komentarza
Future Pony Napisano Lipiec 30, 2012 Share Napisano Lipiec 30, 2012 Mam kolejnego znajomego,który nie wie co to miłość,a nawet nie wie co to serce.Jak MU to wytłumaczysz? Najpierw Truskawka a teraz Ulquiora ?! No nie mów że wspólnie pijecie, bo nie uwierzę. bardzo dziękuję. Mam trochę dziwne pytanie, czy robiłaś kiedyś za swatke ? No i chyba nie często byłaś opiekunką. Tylko Twilight, racja ? Link do komentarza
Saper9 Napisano Lipiec 30, 2012 Share Napisano Lipiec 30, 2012 Najpierw Truskawka a teraz Ulquiora ?! No nie mów że wspólnie pijecie, bo nie uwierzę. Nie pijemy od czasu,jak Aizen urządził dziką imprezę w Hueco Mundo,Ichigo zmienił się(po wódce każdemu odbija,ale żeby aż tak)pobił się Ulquiorrą(filmiki i zdjęcia trafiły do netu ,potem jeszcze w przypływie złości (zawsze Ulquiorra stawiał alkohol) zarąbał pół Espady i Aizena.A ja trzymam się teraz od Ichigo z daleka. Pytanie już zadałem,więc powtórzę,by spamu nie było.: Mam kolejnego znajomego,który nie wie co to miłość,a nawet nie wie co to serce.Jak MU to wytłumaczysz? Link do komentarza
Syrenka Katherine Napisano Lipiec 30, 2012 Share Napisano Lipiec 30, 2012 Nie, ale... nie doszukałam się w nim pytania :-/ Dobra, w skrócie: Jocelyn strzeliła focha na Valentine'a bo niezbyt celowo zrobił kuku ich dziecku, czy mają szansę się pogodzić? Link do komentarza
Ares Prime Napisano Lipiec 30, 2012 Share Napisano Lipiec 30, 2012 Księżniczko doradź mi... Moja luba ciągle wypomina mi że więcej czasu spędzam na służbie, niż z nią. Jak jej wytłumaczyć że robota też jest ważna, ale tak żeby nie zdenerwować, bo mogę dostać wałkiem... Link do komentarza
Saper9 Napisano Lipiec 31, 2012 Share Napisano Lipiec 31, 2012 Skoro zombi są martwe,to czy można je zabić?I JAK ONE ŻYJĄ NP.BEZ RĘKI(idzie ,idzie ,J,*,B z shot-gun'a nie ma ręki,paczy się na kikut,warkocze i idzie dalej)? Skoro wiemy,że pocisk leci z prędkością dźwięku,a cel ucieka w przeciwnym kierunku z prędkością 15km/h(sprinter...),to biorąc uwagę na wiatr(2km/h strzelcowi w plecy)to jaki będzie rozbryzg mózgu na ferrari? Link do komentarza
Nightbringer Napisano Sierpień 3, 2012 Share Napisano Sierpień 3, 2012 Witaj księżniczko Mi Amore Cadenza mam kilka pytań na które mam nadzieje odpowiesz. Czy będziesz żyć tak długo jak Celestia i Luna ? (obie mają ponad 1000 lat) Jeśli tak to co zrobisz gdy Shining Armor zestarzeje się i umrze ? Jaka jest średnia długość życia alicorna ? Czy alicorny w ogóle umierają ze starości ? Link do komentarza
Saper9 Napisano Sierpień 3, 2012 Share Napisano Sierpień 3, 2012 P.C-(ale fajny skrót),coś mi ostatnio lata po mieście i pożera ludzi,tylko nie wiem co to jest.Wiesz może? Link do komentarza
Mortron102 Napisano Sierpień 3, 2012 Share Napisano Sierpień 3, 2012 Witaj Księżniczko mam takie pytanie. W klasie jest dziewczyna, którą lubię, mamy wspólne tematy, pomagam i wspieram ją w trudnych sytuacjach i ona mnie też wspiera i pomaga, czasami wracamy razem do domu (tyle, że ona ma dom w 1/4 mojej drogi) ale jak się jej spytać lub sprawdzić, że ona mnie też lubi ale tak bardziej? I jest tutaj szansa na coś większego czy tylko na przyjaźń? Link do komentarza
Saper9 Napisano Sierpień 3, 2012 Share Napisano Sierpień 3, 2012 P.C-kiedy Twi pytała się brata,jak cię namówiła na ślub,odpowiedział,że będzie miała oprócz męża wspaniałą siostrę.Czy to znaczy,że ożeniłaś się tylko ze zwględu na Twilight? Link do komentarza
Tarreth Napisano Sierpień 3, 2012 Share Napisano Sierpień 3, 2012 Pierwotnie temat nie był zapytajem - i niech tak zostanie. Osoba, która chce prowadzić "Zapytaj Cadance" niech stworzy nowy temat w odpowiednim dziale. Ten wraca do pierwotnego stanu. Link do komentarza
Pawlex Napisano Sierpień 3, 2012 Share Napisano Sierpień 3, 2012 Tarr to było trochę...chamskie? Link do komentarza
McKeyPL Napisano Sierpień 13, 2012 Share Napisano Sierpień 13, 2012 nie zabardzo wiedziałem gdzie to więc dałem i tam i tu Link do komentarza
lurasidone Napisano Listopad 5, 2012 Share Napisano Listopad 5, 2012 Cóż...mnie tam żadna dubbingowa wersja piosenek się nie podoba ^^ Aczkolwiek myślałam, że będzie gorzej. Miło się zaskoczyłam. ALE to nie znaczy, że mi się podobało. Było po prostu lepiej niż zwykle. A teraz...jak już posłuchałam...idę sobie posłuchać angielskiej wersji dla relaksu. Link do komentarza
Recommended Posts