Nightmare Napisano Listopad 8, 2012 Share Napisano Listopad 8, 2012 To jest SUPER wersja, zamierzam ją z siostrą zaśpiewać i wrzucić, ale mi nawala mikrofon: http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=lmmTO1YtJN8 Link do komentarza
Nogalik Napisano Listopad 8, 2012 Share Napisano Listopad 8, 2012 To jest SUPER wersja, zamierzam ją z siostrą zaśpiewać i wrzucić, ale mi nawala mikrofon: http-~~-//www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=lmmTO1YtJN8 Polska wersja jest świetna Twoja sygnatura też jest świetna Link do komentarza
Nightmare Napisano Listopad 8, 2012 Share Napisano Listopad 8, 2012 Polska wersja jest świetna Twoja sygnatura też jest świetna THX sygnaturka? też uważam że jest dostałam od Chief 'a. PS. Ja - Chrysalis Siostra - Candace PSS. Już jest dubbing ślubu! PSSS. Chciałabym być Avatarem Chrys... Wiem, wiem, ale ja ją lubię!!! Link do komentarza
lurasidone Napisano Listopad 8, 2012 Share Napisano Listopad 8, 2012 *nuci* Cadence w III sezonie, Cadence w III sezonie, Cadence w III sezoonieeeee! *koniec nucenia* Co do polskiej wersji, to tekst w niektórych momentach nie zgadza się z melodią, a głos Cadence jest za cichy. Link do komentarza
marvelus113 Napisano Listopad 8, 2012 Share Napisano Listopad 8, 2012 Nie jest źle. Jak usłyszałem piosenkę "Smile" w polskiej wersji językowej to myślałem że się porycze z śmiechu. Tekst nie jest źle przetłumaczony, ale zgodze się z poprzednikami. Miejscami nie do rytmu i troszeczke zła barwa głosu. Link do komentarza
Nightmare Napisano Listopad 8, 2012 Share Napisano Listopad 8, 2012 Od razu mówię o tym rozumowaniu, To nie moje nagranie! Chrysalis, Czy w sezonie trzecim będziesz? PS. JAK JA CHCIAŁABYM BYĆ JEJ AVATAREM !!!!!!!! Link do komentarza
Psoteł Napisano Listopad 8, 2012 Share Napisano Listopad 8, 2012 Ten spoiler nie wygląda na wiarygodny, bo podobno w 2 sezonie pomylili się ze znaczkiem Cadance i w 3 będzie miała inny (taki gorszy :twilight9:). A This Day Aria to wyszła im bardzo fajnie! Tylko trochę szkoda, ze "oh, Shining Armor" przetłumaczyli na "żadna przeszkoda" (o, zrymowało mi się ). Link do komentarza
Ja7 Napisano Listopad 8, 2012 Share Napisano Listopad 8, 2012 Mnie bardzo ciekawi jak by mieli wytłumaczyć zmianę znaczka. Link do komentarza
lurasidone Napisano Listopad 9, 2012 Share Napisano Listopad 9, 2012 A więc to oto chodziło z tym rogiem... Link do komentarza
Gubryś Napisano Listopad 9, 2012 Share Napisano Listopad 9, 2012 sombra pozbawił go umiejętności magi niczym amon w avatarze pozbawiał ludzi mocy tkania żywiołów Link do komentarza
lurasidone Napisano Listopad 9, 2012 Share Napisano Listopad 9, 2012 Pure epic O matko!...to już jutro! Link do komentarza
Syrenka Katherine Napisano Listopad 20, 2012 Share Napisano Listopad 20, 2012 A, zareklamuję się, mój art z Kadensją: http://fc08.deviantart.net/fs70/i/2012/320/b/0/windy_maned_cadance_by_kachakake-d5l5tle.png Link do komentarza
Alanthorn Napisano Grudzień 19, 2012 Share Napisano Grudzień 19, 2012 Nie wie, może ktoś czasami czy w sezonie trzecim częściej będzie pokazana? Link do komentarza
MEPiK Napisano Grudzień 20, 2012 Share Napisano Grudzień 20, 2012 @Up: Oby! Musi być więcej Cadance i Luny i Trixie!!! a już chcę odcinek jakiś w którym by były wszystkie trzy i robiły coś epickiego ^^ np. Trixie chcąc się zemścić na Twilight zatrudniła by kilku innych kucyków i porwały by Cadance oraz pozbawiły ją możliwości czarowanie (Podobnie jak w pierwszym odc. trzeciego sezony Sombra pozbawił możliwości magicznych Shining Armora ale zamykając ją w jakiejś magicznej celi wygłuszającej magię) a Twilight i Luna musiały by ją uratować a Luna dlatego żeby wspierała Twilight w trudnych momentach dobrą radą i pomocą... a na końcu epicka walka Trixie i Luna (Przejęta jakoś magicznie na stronę Trixie) vs. Cadance i Twilight ^^ <-- Taak wiem słabe ;/ Link do komentarza
Green Napisano Grudzień 27, 2012 Share Napisano Grudzień 27, 2012 http://poniponi.com/media/medium/11617__safe_comic_princess-cadance_shining-armor_artist-jiayi.jpg Wychodzi na to, że Cadence wzięła ślub z Shining Armor'em dzięki Twilight. xD A tak w ogóle, to również jestem za tym, by było więcej Cadence. ^^ Przepraszam, jeśli to spam... Link do komentarza
Ares Napisano Styczeń 8, 2013 Share Napisano Styczeń 8, 2013 coś odemnie jak się coś powtórzy to przepraszam Z Twii Link do komentarza
Ares Napisano Styczeń 29, 2013 Share Napisano Styczeń 29, 2013 Jeden z lepszych artów jakie udało mi się znaleśc Link do komentarza
Arjen Napisano Luty 10, 2013 Share Napisano Luty 10, 2013 Wygląda na to że Cadance będzie ogrywać ważną rolę w "Games ponies play"! Cieszycie się że Nasza Pink Princess ogrywa ważną rolę w sezonie? Czy może twórcy przesadzają? Zapraszam do dyskusji! Nie wiem czemu odniosłem wrażenie, że Cadance jest dość próżna O samej postaci wiadomo niewiele. Ale Cadance derp był dobry Link do komentarza
Recommended Posts