Skocz do zawartości

Princess Cadance

Recommended Posts

• 1 month later...
  • Odpowiedzi 163
  • Created
  • Ostatnia odpowiedź

Top Posters In This Topic

• 3 months later...
  • 3 weeks later...
  Dnia 2.07.2013 o 20:18, SPIDIvonMARDER napisał:

Przepraszam, jeśli teraz zdubluję pytanie... ale przeglądanie tego tematu ze względu na spore natężenie obrazków jest syzyfową pracą.

Skąd wiadomo, że Cadance to siostrzenica Celestii? Gdzie pada takie stwierdzenie lub sugestia? Z góry dziękuję za odpowiedź. :shiningcadance:

Gdzieś słyszałam, że Cadance była pegazem którego znalazły jakieś kucyki po czym pokonała jakiś czarny charakter który wysysął miłość (coś jak chrysalis) i została alicornem a Celestia ją przygarnęła jako siostrzenice

Dnia 20.07.2013 o 20:19, Insomnia napisał:

Gdzieś słyszałam, że Cadance była pegazem którego znalazły jakieś kucyki po czym pokonała jakiś czarny charakter który wysysął miłość (coś jak chrysalis) i została alicornem a Celestia ją przygarnęła jako siostrzenice

Ode mnie xD .

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  Dnia 18.08.2013 o 19:55, SPIDIvonMARDER napisał:

Póki co za wiele o jej rządach nie wiemy. Nie wiemy, jakby zachowała się w prawdziwie kryzysowej sytuacji jak wojna. Na pewno umie się poświęcić... a czy także działać i walczyć?

Wezwie Twilight aby rozwiązała jej problem i zniknie jak Celestia, by pojawić się gdy wszystko będzie w porządku :trollface:

Dnia 21.08.2013 o 00:07, cassidy11 napisał:

Ona mieszka w kryształowym imperium i tam sobie żądzi.

OMFG! Siostro, 200 mg ortografii i nowy mózg dla pacjentki spod trójki. Serio, o ile się nie mylę, to jak jest takie faliste podkreślenie pod słowem, to znaczy, że jest błędnie napisane (wyjątek stanowią słowa z innych języków).

• 4 months later...

Dla mnie księżniczka Cadence jest spoko. Jest dla mnie najlepszą księżniczką w całym serialu. Dlaczego? To moja sprawa. Ona uczy nas miłości do kogoś ważnego w naszym życiu, jest to postać dla tych co tej miłości pragną i chcą ją mieć. Ale pamiętajmy też o takim powiedzeniu ''BO MIŁOŚĆ ZAWSZE ZWYCIĘŻA'' , ''MIŁOŚĆ PRZETRWA WSZYSTKO'' co udawadnia nam, że jest ona potężna. :-)

• 9 months later...

Temat jest wymieszaniem artów, dyskusji o Cadance i offtopu. Ku chęci zachowania jak największego porządku, zostanie on zamknięty i przeniesiony do archiwum. Rozmowy o naszej różowej księżniczce toczyć się będą w nowym temacie ogólnym o Cadance, a obrazki wiadomo gdzie mają się znaleźć.

Gość
Temat jest zablokowany i nie można w nim pisać.

Discord Server

Partnerzy

• For Glorious Equestria
  • Bronies Polska
  • Bronies na DeviantArcie
  • Klub Konesera Polskiego Fanfika
  • Kącik lektorski Bronies Corner
  • Lailyren Arts
  • Utwórz nowe...