Flitter Napisano Luty 16, 2013 Share Napisano Luty 16, 2013 Bardzo lubie Cadance podoba mi sie z charakteru i z wygladu wogole ogolnie jest fajna . Ps.Przepraszam za ortografie niestety jestem na niemieckiej klawiaturze a tam nie ma polskich znakow . Link do komentarza
inka2001 Napisano Marzec 29, 2013 Share Napisano Marzec 29, 2013 Ona jest śliczna i pogodna. Ma charakter. Link do komentarza
SPIDIvonMARDER Napisano Lipiec 2, 2013 Share Napisano Lipiec 2, 2013 Przepraszam, jeśli teraz zdubluję pytanie... ale przeglądanie tego tematu ze względu na spore natężenie obrazków jest syzyfową pracą. Skąd wiadomo, że Cadance to siostrzenica Celestii? Gdzie pada takie stwierdzenie lub sugestia? Z góry dziękuję za odpowiedź. Link do komentarza
Insomnia Napisano Lipiec 20, 2013 Share Napisano Lipiec 20, 2013 Przepraszam, jeśli teraz zdubluję pytanie... ale przeglądanie tego tematu ze względu na spore natężenie obrazków jest syzyfową pracą. Skąd wiadomo, że Cadance to siostrzenica Celestii? Gdzie pada takie stwierdzenie lub sugestia? Z góry dziękuję za odpowiedź. Gdzieś słyszałam, że Cadance była pegazem którego znalazły jakieś kucyki po czym pokonała jakiś czarny charakter który wysysął miłość (coś jak chrysalis) i została alicornem a Celestia ją przygarnęła jako siostrzenice Link do komentarza
Generalek Napisano Lipiec 20, 2013 Share Napisano Lipiec 20, 2013 Gdzieś słyszałam, że Cadance była pegazem którego znalazły jakieś kucyki po czym pokonała jakiś czarny charakter który wysysął miłość (coś jak chrysalis) i została alicornem a Celestia ją przygarnęła jako siostrzenice Ode mnie xD . Link do komentarza
WhiteWarrior Napisano Sierpień 18, 2013 Share Napisano Sierpień 18, 2013 Czy tylko ja mam wrażenie, że ona nie nadaje się na władczynię "Imperium". Szczególnie nasiliło mi się to odczucie po odcinku GPP, gdzie na dużym "luzie" podeszła do informacji o wcześniejszym przyjeździe kontroli. Hmmm... Link do komentarza
SPIDIvonMARDER Napisano Sierpień 18, 2013 Share Napisano Sierpień 18, 2013 Póki co za wiele o jej rządach nie wiemy. Nie wiemy, jakby zachowała się w prawdziwie kryzysowej sytuacji jak wojna. Na pewno umie się poświęcić... a czy także działać i walczyć? Link do komentarza
WhiteWarrior Napisano Sierpień 19, 2013 Share Napisano Sierpień 19, 2013 Póki co za wiele o jej rządach nie wiemy. Nie wiemy, jakby zachowała się w prawdziwie kryzysowej sytuacji jak wojna. Na pewno umie się poświęcić... a czy także działać i walczyć? Wezwie Twilight aby rozwiązała jej problem i zniknie jak Celestia, by pojawić się gdy wszystko będzie w porządku Link do komentarza
Generalek Napisano Sierpień 21, 2013 Share Napisano Sierpień 21, 2013 Ona mieszka w kryształowym imperium i tam sobie żądzi. OMFG! Siostro, 200 mg ortografii i nowy mózg dla pacjentki spod trójki. Serio, o ile się nie mylę, to jak jest takie faliste podkreślenie pod słowem, to znaczy, że jest błędnie napisane (wyjątek stanowią słowa z innych języków). Link do komentarza
SPIDIvonMARDER Napisano Sierpień 21, 2013 Share Napisano Sierpień 21, 2013 Mogłeś elegancko zwrócić uwagę, że jest błąd, a nie jechać ludzi bez powodu. Ani to mądre, ani śmieszne :yHRvV: Aby nie robić offtopu dodam, że Cadance może być taką cichą wodą... niby różowa, wesoła i zajmująca się wyłącznie miłością,a do tego przesympatyczna, ale jak ktoś ją prawdziwie wkurzy... Link do komentarza
Generalek Napisano Sierpień 21, 2013 Share Napisano Sierpień 21, 2013 Przepraszam. Jestem grammar nazi, a to był któryś z kolei błąd, jaki widziałem tego dnia (nie tylko u niej). Od takich rzeczy bolą mnie oczy. Tak czy inaczej, przepraszam. Link do komentarza
Gość Napisano Styczeń 12, 2014 Share Napisano Styczeń 12, 2014 Dla mnie księżniczka Cadence jest spoko. Jest dla mnie najlepszą księżniczką w całym serialu. Dlaczego? To moja sprawa. Ona uczy nas miłości do kogoś ważnego w naszym życiu, jest to postać dla tych co tej miłości pragną i chcą ją mieć. Ale pamiętajmy też o takim powiedzeniu ''BO MIŁOŚĆ ZAWSZE ZWYCIĘŻA'' , ''MIŁOŚĆ PRZETRWA WSZYSTKO'' co udawadnia nam, że jest ona potężna. :-) Link do komentarza
Advilion Napisano Listopad 10, 2014 Share Napisano Listopad 10, 2014 Temat jest wymieszaniem artów, dyskusji o Cadance i offtopu. Ku chęci zachowania jak największego porządku, zostanie on zamknięty i przeniesiony do archiwum. Rozmowy o naszej różowej księżniczce toczyć się będą w nowym temacie ogólnym o Cadance, a obrazki wiadomo gdzie mają się znaleźć. Link do komentarza
Recommended Posts