Tarreth Napisano Marzec 17, 2012 Share Napisano Marzec 17, 2012 Staramy się z Jej Wysokością, aby odpowiedzi na wasze pytania was satysfakcjonowały. W tym temacie będziecie mogli wygłaszać swoje opinie, pomysły i tego typu rzeczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wolf0507 Napisano Marzec 17, 2012 Share Napisano Marzec 17, 2012 Celestia no-life'i i stara się odpowiedzieć na pytania Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Marzec 17, 2012 Share Napisano Marzec 17, 2012 Mnie tam odpowiedzi satysfakcjonują. I obrazki są fajne ^^ Dats mai opinią. Zechciałem ją wyrazić, pomysłów nie mam, bo wszystko mi się podoba (brakuje tylko oryginalnego głosu Celestii odpowiadającego po polsku xD) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarreth Napisano Marzec 17, 2012 Autor Share Napisano Marzec 17, 2012 Co masz na myśli, Warmen? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Marzec 17, 2012 Share Napisano Marzec 17, 2012 Mam na myśli, że dobrze prowadzisz odpowiedzi, i że mi się wszystko podoba ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wolf0507 Napisano Marzec 17, 2012 Share Napisano Marzec 17, 2012 Nom,odpowiedzi ciekawe.Czekam na kolejne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarreth Napisano Maj 15, 2012 Autor Share Napisano Maj 15, 2012 No.... I był event. Jak go ocenicie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Maj 15, 2012 Share Napisano Maj 15, 2012 Śmiechłem. Mocno. Tylko w końcu nie wiem, czy razem z Avanem stałem się składnikiem ciasta, które ewidentnie trafiło do paszczy Celestii? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarreth Napisano Maj 15, 2012 Autor Share Napisano Maj 15, 2012 Nie było komentarza, że to wy, więc nie Po prostu Hulkreth zdradza wam tajemnicę swojej odżywki, którą stosuje też Celestia ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Maj 15, 2012 Share Napisano Maj 15, 2012 Z jednej strony zabawne i to bardzo, z drugiej... bardzo niepokojące... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarreth Napisano Maj 15, 2012 Autor Share Napisano Maj 15, 2012 Dlaczego? Aż tak fatalnie to rysowałem? ;x Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cahir Napisano Maj 15, 2012 Share Napisano Maj 15, 2012 I tyle w temacie. Padłem ze śmiechu. ^^ Szczególnie, że przy pisaniu tamtego posta miałem identyczną minę. Ale wiesz, jestem Epicką Amebą i posiadam zdolność zmiennokształtności (niektórzy gadają, że podpisałem pakt z Chrysalis, ale shh, bo się Hulkreth dowie. ;x). Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarreth Napisano Maj 15, 2012 Autor Share Napisano Maj 15, 2012 Pozwalam Ci zrobić sobie z tego avek ^^ I przede wszystkim cieszę się, że Ci się spodobało :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vermik Napisano Maj 15, 2012 Share Napisano Maj 15, 2012 No, muszę przyznać, że event był... *spogląda na odpowiedzi Hulkretha ponownie. Nie odnajduje reakcji na swoje pytanie dotyczące bananów.* Meh... Fajny... *odchodzi, szlochając w rękaw długaśnego sweterka w romby* Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarreth Napisano Maj 15, 2012 Autor Share Napisano Maj 15, 2012 KURDE ZAPOMNIAŁEM O TOBIE! W następnej edycji będzie, obiecuję! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Maj 15, 2012 Share Napisano Maj 15, 2012 A następną edycję wywołamy kolejnym pozbawionym szacunku pytaniem do Celestii? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarreth Napisano Maj 15, 2012 Autor Share Napisano Maj 15, 2012 Ja nawet nie wiem, czy mam zamykać ten event może będzie to po prostu alternatywna ścieżka zadawania pytań? Muszę się chwilę zastanowić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Airlick Napisano Maj 15, 2012 Share Napisano Maj 15, 2012 IMO fajnie byłoby, gdybyśmy nie znali dnia ani godziny. Taki nasz forumowy Dr Jekyll, Mr Hyde. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarreth Napisano Maj 15, 2012 Autor Share Napisano Maj 15, 2012 Zwyciężyłeś. Zamknę event po kilku jeszcze pytaniach. Muszę odpowiedzieć jeszcze Vermikowi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Duke Napisano Maj 16, 2012 Share Napisano Maj 16, 2012 Dzięki Hulkrethowi zostałem jednym z pierwszych Polaków na Księżycu. Ale fajnie! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Flutteryay Napisano Maj 16, 2012 Share Napisano Maj 16, 2012 http://iambrony.steeph.tp-radio.de/mlp/gif/131111660680.gif Moja pierwsza reakcja :> Dokładnie tak wyobrażałam sobie mnie jako kucyka. http://s273.photobucket.com/albums/jj202/my99/profileabc/img/en-hn/good-job/good-job-5.gif Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tarreth Napisano Maj 16, 2012 Autor Share Napisano Maj 16, 2012 Soczek zdradziła mi, jaką masz fryzurę, więc było mi łatwiej ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Czerwiec 23, 2012 Share Napisano Czerwiec 23, 2012 O Boże przenajsłodszy, ale zadałem debilne pytanie, musiałem być niedysponowany/pod wpływem/jeszcze nie wiedziałem na czym polegaja takie tematy Weźże proszę to wykreśl z odpowiedzi, bo wstyd... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts