FreeFraQ Napisano Kwiecień 20, 2012 Share Napisano Kwiecień 20, 2012 - Odważne słowa Dark hah...oj już dobra... nie będę... ale to za chwile hahahaha... - wychichotalam. Po chwili... - Okej już... - dodałam. - Hmm... coś ciekawego działo się w szkole? I jak się miewa Morning... - spytałam wesoło i co jakiś czas popijałam herbatką. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Draco Brae Napisano Kwiecień 20, 2012 Autor Share Napisano Kwiecień 20, 2012 Dark tylko zmierzyła Cię wzrokiem i pokiwała łbem z dezaprobatą. - Nie było Cię tylko trzy dni Lightie... - powiedziała uśmiechając się Moon. - Nic Ciekawego. A Morning ma się dobrze pod moją opieką i nie psoci tyle, tylko jest pilniejsza nawet - dodała i wzięła parę łyków herbaty. Dark tylko siedziała cicho, jakby w tej rozmowie nie mogła się odnaleźć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Kwiecień 20, 2012 Share Napisano Kwiecień 20, 2012 Popatrzyłam na Mishe, siedziała cicho... i to było dziwne... - Ej. - powiedziałam radośnie szturchając ją w ramie. - Co tak siedzisz cicho... - dodałam i zaczełam ją szturchać od tak Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Draco Brae Napisano Kwiecień 20, 2012 Autor Share Napisano Kwiecień 20, 2012 Dark tylko westchnęła. - Nudzę się. Porozrabiałabym, ale obawiam się, że w tym ciele mogę przesadzić - odpowiedziała. Moon zmierzyła ją wzrokiem. - Nie kombinuj... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Kwiecień 20, 2012 Share Napisano Kwiecień 20, 2012 - Tobie tylko jedzenie, swituszenie, psocenie w głowie... nie możesz sobie znaleźć innego zajęcia? - spytałam. - Aha... Moon powiedz mi... ile ty masz lat? bo Dark mówi że pracuje w "zawodzie" 30 lat i ma jakieś 76 lat... a ty? - powiedziałam weselej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Draco Brae Napisano Kwiecień 20, 2012 Autor Share Napisano Kwiecień 20, 2012 Moon wywaliła oczy na wierzch. - Dark ileś jej powiedziała?! - rzuciła gniewnie. - No i się zaczęło... - Pogadamy sobie później... No dobra Lightie... Mam 149 lat. I jak to określiła Dark, w zawodzie jestem od około stu... - dokończyła zażenowana. - Czy coś jeszcze? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Kwiecień 20, 2012 Share Napisano Kwiecień 20, 2012 - Dark też pytałam wiec ciebie też... jak to sie stało że jesteś aniołem? - spytałam. - I... to dużo czy mało? - dodałam cicho. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Draco Brae Napisano Kwiecień 20, 2012 Autor Share Napisano Kwiecień 20, 2012 Moon dała za wygraną. - Dużo, bardzo dużo. A w branży siedzę przez... hmm... Co ja wtedy właściwie zrobiłam? - spytała sama siebie Moon. - To chyba był rejs... statkiem parowym. Trafił się sztorm, plus coś nawaliło i zaczęliśmy tonąć. Zajęłam się ewakuacją kucyków. Pech chciał, że coś się zawaliło na schodach i nie mogłam już nic więcej zrobić. Moon przestała się już uśmiechać. Myślami krążyła gdzieś za nieznanym. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Kwiecień 20, 2012 Share Napisano Kwiecień 20, 2012 - Aha... dobra.... - mruknełam i zamknęłam się pijać herbatę do końca. Czyli milczałam przez dłuższy czas... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Draco Brae Napisano Kwiecień 20, 2012 Autor Share Napisano Kwiecień 20, 2012 Dark i Moon towarzyszyły Ci w tej ciszy. Obie intensywnie nad czymś rozmyślały. Wreszcie na pyszczek Moon wrócił uśmiech. - Masz prawo pytać - powiedziała ciepło. - My przed Tobą tajemnic nie mamy. Prawda Dark? Misha obudziła się z letargu w jakim była i również się uśmiechnęła. - Tak, Moon ma racje. Nie dąsaj się naszymi zmartwieniami, bo znowu będę zmuszona Cię torturować, haha! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Kwiecień 20, 2012 Share Napisano Kwiecień 20, 2012 - Oh... czyżby? - mrukełam i rzuciłam się na Dark. Zaczęłam ją łaskotać... ale tylko krótka chwile... bo znowu mnie obślini bleh... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Draco Brae Napisano Kwiecień 20, 2012 Autor Share Napisano Kwiecień 20, 2012 Dark poddała się Twoim łaskotkom, ale sama nie odpowiedziała na nie. Moon obserwowała chwilę waszą batalie, po czym zabrała, puste już kubki. Gdy tylko wyszła Dark nachyliła się do Ciebie. - Słuchaj... Pamiętasz jak Frost mnie dziś rano głaskał - spytała nieco zdenerwowana tym faktem. - I czy pamiętasz jeszcze te jego zdziwione oczy jak spałaś razem z nim i Fire? Masz ochotę na mały psikus dziś w nocy? - spytała ze złowrogim uśmiechem Dark. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Kwiecień 20, 2012 Share Napisano Kwiecień 20, 2012 - Huh? jaki psikus? - spytałam. - zamieniam sie w słuch - dodałam. "Co ona kombinuje..." Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Draco Brae Napisano Kwiecień 20, 2012 Autor Share Napisano Kwiecień 20, 2012 Dark zmrużyła oczy. - Czyli się zgadzasz? Dobra, powiem Ci później. Moon już wraca. Twój aniołek wrócił z trzema małymi kawałkami ciasta cytrynowego. Podała wam po porcji, po czym sama usiadła. Dark od razu wsunęła cały kawałek, Moon na to wywaliła tylko oczy. - Ależ Ty masz apetyt... Tak czy siak, wpadłyście tutaj i co dalej? - spytał aniołek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Kwiecień 20, 2012 Share Napisano Kwiecień 20, 2012 - Tak Dark ma apetyt wielki... na obiedzie szybko "wciągnęła" dwie miski zupy i swoją porcje naleśników haha.. - powiedziałam wesoło. - Może jutro pójdziemy jakoś razem do szkoły? Spotkamy się gdzieś i będziemy sobie szli hihi - dodałam chichocząc. - Dark masz jakiś pomysł, czy siedzimy jeszcze u Moon? - spytałam po chwili wcinając swoją porcje ciasta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Draco Brae Napisano Kwiecień 20, 2012 Autor Share Napisano Kwiecień 20, 2012 Dark wzruszyła kopytami, bo powiedzieć raczej nic nie mogła. Ciągle ciasto zalegało jej w pyszczku. - Zgoda, jutro pod domem Morning? - spytała Moon. - A i jeszcze jedno Dark. Wara od Lightie. Nie zbliżaj do niej swoich brudnych kopyt, ani brudnych zabaw... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Kwiecień 20, 2012 Share Napisano Kwiecień 20, 2012 - Okey to jesteśmy umówione... juto pod domem Morning... ale o której...? - spytałam radośnie. Popatrzałam na Dark... ciągle jadła hah... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Draco Brae Napisano Kwiecień 20, 2012 Autor Share Napisano Kwiecień 20, 2012 - Hmm, siódma czterdzieści? Chyba każda z nas, zdąży się wyrobić - odpowiedziała Moon. Dark wreszcie skończyła żuć i połknęła ciasto. - Mmm, pyszne... Ale po co tak wcześnie do szkoły? - spytała zdziwiona. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Kwiecień 20, 2012 Share Napisano Kwiecień 20, 2012 - No tak ty Dark wolała byś iść na dwie ostatnie lekcje najlepiej ha ha... - powiedziałam żartobliwie. - I aż tak wcześnie to nie jest... nie dramatyzuj... - dodałam spokojnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Draco Brae Napisano Kwiecień 20, 2012 Autor Share Napisano Kwiecień 20, 2012 - Oj tam, ponarzekać nie można - odpowiedziała Dark. - A w ogóle Moon, która godzina? - spytała. Aniołek porządnie się rozejrzała i na chwilę wyszła do kuchni. Szybko wróciła i stojąc zabrała się do zbierania talerzyków. - Szesnasta... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Kwiecień 20, 2012 Share Napisano Kwiecień 20, 2012 - Dobra to my sie zbieramy... - powiedziałam spokojnie. - Do jutra... - dodałam i wyszłam z domku Flutershy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Draco Brae Napisano Kwiecień 20, 2012 Autor Share Napisano Kwiecień 20, 2012 Dark musiała zamienić jeszcze słowo z Moon, bo dopiero po chwili dołączyła do Ciebie. - To co, do domu? Znowu będę się nudzić - odparła o ruszyła w stronę waszego domku. Morning już dawno, by Cię zaniosła... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Kwiecień 20, 2012 Share Napisano Kwiecień 20, 2012 - Leniu... może użyjesz skrzydeł i przyspieszymy tępa? - spytałam. - A nie... nie chce ci się...- wzruszyłam ramionami i szłam dalej... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Draco Brae Napisano Kwiecień 20, 2012 Autor Share Napisano Kwiecień 20, 2012 Dark nie skomentowała Twojej propozycji i szybkiej zmiany zdania. Szłyście w ciszy do domu. W połowie drogi, zaczepili was kumple Archera... Trzech typków w waszym wieku. - Cześć pusty boku, widzę że masz ładną koleżankę - rzucił jeden z nich. - Załatwiłaś, naszego kumpla... Wiesz, trzeba za to zapłacić - odparł następny. Trzeci tylko stał z tyłu i przyglądał się Dark. - Spi********ie - rzuciła gniewnie Dark. Jej odzew był pełen gniewu i pewności siebie. Nie zamierzała odpuścić. - Ho, ho. Patrzcie no jaka harda - odparł znów pierwszy z ogierów... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Kwiecień 20, 2012 Share Napisano Kwiecień 20, 2012 - Należało temu się temu "kumplowi" hah... - powiedziałam ironicznie. - Poza tym... jakbym mogła używać rogu to bym to zrobiła z wami tez... Patrzyłam na tych "smiałków" "szkoda że zaraz dostaną wpier... jak dark byla w wojsku..." Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts