FreeFraQ Napisano Kwiecień 22, 2012 Share Napisano Kwiecień 22, 2012 Nie potrzebowałam zaproszenia do jedzenia, od razu wzięłam pierwsza lepszą kanapkę i szybko skonsumowałam... "Dark pewnie i tak zje szybciej... ale ja jestem głodna." - pomyślałam biorąc drugą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Draco Brae Napisano Kwiecień 22, 2012 Autor Share Napisano Kwiecień 22, 2012 Twoje przemyślenia szybko stały się rzeczywistością. Dark miała wilczy apetyt. Gdy Ty kończyłaś drugą, Misha zjadła już pięć i odsunęła się lekko od stołu, wzdychając z najedzenia. Po chwili grzecznie podziękowała i rozglądała się po wszystkich. Fire tylko życzliwie się uśmiechała, a Frost spokojnie jadł. Flame wciąż musiała być u chłopaka... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Kwiecień 22, 2012 Share Napisano Kwiecień 22, 2012 Podziękowałam za posiłek i podeszłam do Dark i szepnęłam jej do ucha. - Ty... dawaj zobaczmy co robi tak długo siostra u chłopaka... " Potem się wrócimy jak zwykle... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Draco Brae Napisano Kwiecień 22, 2012 Autor Share Napisano Kwiecień 22, 2012 Dark tylko się podekscytowała i odeszła od stołu. - A wiesz gdzie oni są? - spytała lubieżnie. - Czy tylko jarasz się żeby iść popatrzeć... Bo jak tylko się jarasz, to ja idę spisać lekcje. Zły nastrój Dark już dawno minął. Stała i czekała na to co jej odpowiesz... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Kwiecień 22, 2012 Share Napisano Kwiecień 22, 2012 - Ja nie jestem Morning... nie będę się aż tak jarać... - powiedziałam spokojnie. - To jak idziemy? Może... są w domu... - dodałam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Draco Brae Napisano Kwiecień 22, 2012 Autor Share Napisano Kwiecień 22, 2012 - Wtedy niewiele zobaczyłyście - odparła szybko Dark. - Jakby do czegoś doszło, może nawet bardziej byś się rozochociła. Ale dobra, można sprawdzić czy są w domu... Dark pozostawiła Ci kwestie rodzinki i pytania czy możecie wyjść... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Kwiecień 22, 2012 Share Napisano Kwiecień 22, 2012 " Powinni się jeszcze zgodzić..." - pomyślałam i podeszłam do mamy. - Mamo... mogę wyjść z Mishą na dwór? Na jakąś godzinkę dwie? - spytałam radośnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Draco Brae Napisano Kwiecień 22, 2012 Autor Share Napisano Kwiecień 22, 2012 Fire już miała odpowiedzieć, gdy wtrącił się Frost. - Możecie... Pod warunkiem, że będziecie przed 19:30 w domu - odparł sucho. Spojrzałaś na zegar, była równo 18:20... Dark tylko westchnęła, a Fire siedziała zdziwiona i patrzyła na Frosta... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Kwiecień 22, 2012 Share Napisano Kwiecień 22, 2012 - No to będziemy za godzinę... Dzięki... - powiedziałam spokojnie i wyszłam z domu. Pewnie Dark za mną... ale na wszelki czekałam na dworzu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Draco Brae Napisano Kwiecień 22, 2012 Autor Share Napisano Kwiecień 22, 2012 Po chwili stania usłyszałaś Dark. Była za Tobą. - Na co czekamy? - spytała. Odwróciłaś się i ujrzałaś zdziwioną Mishe. - Nooo chodźże już - odparła i ruszyła w kierunku, w którym przewidywałaś, że będzie Flame... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Kwiecień 22, 2012 Share Napisano Kwiecień 22, 2012 Po paru minutach byliśmy pod domem Nighta. Pokazałam kopytniem wejście do ministrychu i sama weszłam do niego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Draco Brae Napisano Kwiecień 22, 2012 Autor Share Napisano Kwiecień 22, 2012 Długo sobie nie pochodziłaś w tunelu. Night okratował to "tajne wejście". Gdy Ty się tak zatrzymałaś, po chwili Dark przywaliła w Ciebie. Od razu odskoczyła zdziwiona. - Co się stało? Czemu się zatrzymałaś? - spytała zdziwiona? - Czy jest tam jakiś gryzoń? - dodała szyderczo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Kwiecień 22, 2012 Share Napisano Kwiecień 22, 2012 - Emm.. tajne przejście jest okratowane i zamknięte... - mruknęłam zdumiona. - Odkrył chyba że to jest nasza baza wypadowa... - dodałam po chwili... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Draco Brae Napisano Kwiecień 22, 2012 Autor Share Napisano Kwiecień 22, 2012 - No i po ptokach - odparła zasmucona Dark. - I co dalej? - dodała pytanie. Dark naprawdę musiała się napalić na to podglądanie, bo teraz wyglądała na nieco zawiedzioną. - Chyba nie chcesz powiedzieć, że już wracamy... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Kwiecień 22, 2012 Share Napisano Kwiecień 22, 2012 - Po ptakach? Nah, okratował tylko jedno z trzech możliwych haha. To było najbardziej wysunięte jak to nazwę. - odpowiedziałam radośnie, i odwróciłam się przywalając w nosek Dark< czy tam twarz wuteva> - No ej rusz się... - mruknełam spokojnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Draco Brae Napisano Kwiecień 22, 2012 Autor Share Napisano Kwiecień 22, 2012 - No to prowadź! - zakrzyknęła Dark, rozpogadzając się. - Pospiesz się tylko, bo nie możemy przegapić finału... A to dobre, to mi się udało... Finału... ahaha... Misha zaczęła się śmiać dość głośno, ale mimo to dała Ci znać byś prowadziła... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Kwiecień 22, 2012 Share Napisano Kwiecień 22, 2012 Wyszliśmy z domku odeszliśmy parę metrów była tam taka skrycie ukryta "studzienka" Wszedłam do niej i był tam tunel prowadzący do Minibazy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Draco Brae Napisano Kwiecień 22, 2012 Autor Share Napisano Kwiecień 22, 2012 Tym razem nie było, żadnej przeszkody. Dark ostrożnie poszła za Tobą. Gdy dochodziłyście na miejsce, by móc po podglądać Nighta i Flame, wysoce się zawiodłyście. Twoja siostra właśnie od niego wychodziła. - Ehh, szkoda. Zostało nam jeszcze jakieś czterdzieści minut Lightie... Co robimy? - spytała Dark. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Kwiecień 22, 2012 Share Napisano Kwiecień 22, 2012 Usiadłam na ziemi... zaczęłam myśleć... po chwili wpadłam na pomysł by isc do sadu. Albo... pośledzić troche siostre... - Są dwie opcje... albo idziemy sobie do sadu... albo pośledzimy sobie moją siostre... co ty na to? - spytałam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Draco Brae Napisano Kwiecień 22, 2012 Autor Share Napisano Kwiecień 22, 2012 Dark pokiwała łbem, zastanawiając się nad Twoją propozycją. - Hm, pośledzić można. Ale po co skoro od chłopaka właśnie wyszła. Z kolei do sadu? Tu w ogóle nie wiem co planujesz - odparła. - Ja się dostosuję... - dodała po chwili. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Kwiecień 22, 2012 Share Napisano Kwiecień 22, 2012 - A chodz pośledzimy ją haha - powiedziałam radośnie i wychodziłam z kryjówki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Draco Brae Napisano Kwiecień 22, 2012 Autor Share Napisano Kwiecień 22, 2012 - Jak chcesz - odparła Twoja towarzyszka. Ruszyłyście ostrożnie za Twoją siostrą. Co chwila chowałyście się to za krzakiem, to za jakimś zabudowaniem. Flame powoli zmierzała w stronę domu, a wy za nią. Twoja siostra, spotkała kilku znajomych, pogawędziła z nimi, jednak po tym kierowała się dalej do domu. - Ale nuda - Dark przerwała ciszę. - Jesteśmy prawie w domu... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Kwiecień 22, 2012 Share Napisano Kwiecień 22, 2012 - Oj dawaj... nie mamy nic ciekawszego do roboty... - mruknęłam znudzona. Poza tym i tak zaraz chyba będziemy wracać... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Draco Brae Napisano Kwiecień 22, 2012 Autor Share Napisano Kwiecień 22, 2012 Szłyście jeszcze dobrą chwilą, aż odprowadziłyście Flame do domu. - No i patrz jaka głupia, mogła coś ciekawego zrobić, nie wiem rzucić się na jakiegoś znajomego i! - rzuciła zawiedziona Dark. - Nie ważne, hehe... Wracamy? Dark nieco rozmarzyła się swoją wypowiedzią... Po chwili jeszcze zanim zdążyłaś odpowiedzieć, Misha zmrużyła oczy. - Pamiętasz, że dziś robimy psikusa? Twoim rodzicom hihi.... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Kwiecień 22, 2012 Share Napisano Kwiecień 22, 2012 - A no właśnie... nic nie powiedziałaś... powiedz mi teraz o co ci chodzi haha... - zapytałam radośnie. " Taka nuda że psikusy zawsze miło widziane" - pomyślałam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts