Draco Brae Napisano Kwiecień 27, 2012 Autor Share Napisano Kwiecień 27, 2012 Flame dostrzegła Twoje spojrzenie. - Hmm? Jestem gdzieś brudna? - spytała i zaczęła oglądać swój tył. - Albo coś? - dodała po chwili, wciąż próbując dostrzec to czego nie było... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Kwiecień 27, 2012 Share Napisano Kwiecień 27, 2012 przewróciłam oczami... - Przepraszam że patrze na twój tyłek... ale koło twojego miejsca masz coś białego... - powiedziałam nieco zaciekawiona... - Co to jest? - spytałam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Draco Brae Napisano Kwiecień 27, 2012 Autor Share Napisano Kwiecień 27, 2012 Flame wywaliła oczy. - Yyy, coś białego? - spytała zdziwiona i przestraszona. - Pewnie się gdzieś ubrudziłam - odparła na szybko. - Swoją drogą, wszystkim tak patrzysz w takie miejsca? - dodała, mierząc Cię groźnym wzrokiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Kwiecień 27, 2012 Share Napisano Kwiecień 27, 2012 - Teraz mi się to rzuciło w oczy... wyluzuj siostra... nikomu nie patrze w te miejsca... To nie jest grzeczne i na miejscu... - powiedziałam spokojnie. - Ubrudziłaś się mlekiem? Albo czym... bo co ma kolor biały? - kontynuowałam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Draco Brae Napisano Kwiecień 28, 2012 Autor Share Napisano Kwiecień 28, 2012 Flame zbliżyła się do Ciebie i szepnęła. - Pilnuj swoich spraw - jej głos dawał znać, by odpuścić dalsze pytania. Po tych słowach zwyczajnie sama weszła do łazienki. Pozostało Ci teraz nudzić się bez Dark... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Kwiecień 28, 2012 Share Napisano Kwiecień 28, 2012 " Tia... przecież wiem że to był "efekt uboczny" kochania się jej z nightem ale nie powiem jej wprost że widziałam jak się dy***a bo to nie na miejscu i zboczone... nawet jak na osobę bliską... Ale... podejdę tak szybko do dzwi... i podsłucham jak by co mogę się wywinąć ze chce mi sie siku..." - pomyślałam i poszłam do drzwi. a raczej do ściany obok drzwi i słuchałam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Draco Brae Napisano Kwiecień 29, 2012 Autor Share Napisano Kwiecień 29, 2012 Do Twoich uszu dobiegł monolog Flame. Mówiła do siebie... - Co za idiota! Jak wpadniemy to go chyba zabiję. Zresztą, ja, to ja, ale Tato? Tyle razy mu mówiłam, nie we mnie... Dupek... Dupek! Po chwili usłyszałaś jeszcze dźwięk prysznica... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Kwiecień 29, 2012 Share Napisano Kwiecień 29, 2012 "Huh o czym ona gada... Gdzie wpadli...i co nie w flame??" - spytałam samą siebie i... na serio zachciało mi się siku... Wiec usiadłam i czekałam spokojnie... może coś powie jeszcze... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Draco Brae Napisano Kwiecień 29, 2012 Autor Share Napisano Kwiecień 29, 2012 Siostra brała prysznic, a pęcherz naciskał coraz mocniej. Odgłos lecącej wody tylko bardziej drażnił... - Będę musiała z nim pogadać i to ostro... - dodała wkurzona Flame, choć jej głos był bliski płaczu. Po chwili odgłos lecącej wody ustał i po chwili Twoja siostra wyszła z ręcznikiem na głowie. W ogóle na Ciebie nie patrzyła, kierowała się od razu do swojego pokoju. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Kwiecień 29, 2012 Share Napisano Kwiecień 29, 2012 " W końcu myślałam, że się posikam... tutaj... " - pomyślałam i migiem weszłam do łazienki i wlazłam na kibel. robiąc to i owo. tak siedząc na kiblu myślałam co porobić... stwierdziłam, że dam siostrze na jakiś czas spokój... potem z nią pogadam. Zeskoczyłam z Wc'u podtarłam miejsce i wyszłam z łazienki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Draco Brae Napisano Kwiecień 29, 2012 Autor Share Napisano Kwiecień 29, 2012 - O cześć kochanie - zawołała Fire. - Kiedy weszłaś do domu? - spytała zdziwiona. Powoli podeszła do Ciebie i ucałowała w czółko. - Pamiętasz co Ci obiecałam? - dodała kolejne pytanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Kwiecień 29, 2012 Share Napisano Kwiecień 29, 2012 - Emm... co takiego? - spytałam zamyślona. I popatrzałam w kierunku pokoju siostry... " Widać było po niej, że była wkurwi*na, ale coś jeszcze... jakiś smutek?" - pomyślałam patrząc dalej w tamtą stronę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Draco Brae Napisano Kwiecień 29, 2012 Autor Share Napisano Kwiecień 29, 2012 - Noo obiecałam Ci wspólny lot - odparła Fire. - Za czym tak patrzysz? - spytała przystawiając swój łeb do Twojego. - Rozmyślasz o siostrze? Podziwiasz ją? - dodała zaciekawiona. Po chwili Fire przytuliła Cię i wsadziła sobie na grzbiet. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Kwiecień 29, 2012 Share Napisano Kwiecień 29, 2012 - Nie... ona jest dzisiaj taka... wkurzona... i smutna zarazem... jakby coś się stało... - odpowiedziałam dalej zamyślona. " Nie powiem matce o tej sp*** na jej miejscu... ani nie zasugeruje jej tego bo przez to by miała tylko problemy..." - W każdym razie gdzie lecimy? - spytałam po chwili ciągle myśląc jak jej pomóc, albo pocieszyć... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Draco Brae Napisano Kwiecień 29, 2012 Autor Share Napisano Kwiecień 29, 2012 - Nastolatka - odparła Fire i zaczęła kierować się do wyjścia z domu. - Lecimy do chmur. Dotkniesz nieba - odparła z radością. - Trzymaj się mocno! Po ostatnich słowach Fire wzięła lekki rozbieg i wzbiła się w powietrze. Jej duże skrzydła cudnie się prezentowały na tle Ponyville. Dotarło do Ciebie jak wysoko już byłyście. Wiatr rozwiewał Twoją i Twojej mamy grzywę. Przelatywałyście obok chmur, narazię powoli i spokojnie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Kwiecień 29, 2012 Share Napisano Kwiecień 29, 2012 Trzymałam się mocno tuląc się do sierści mamy... nie chce się przyznawać, ale bałam się trochę... ale wychyliłam łeb byliśmy bardzo wysoko... to jeszcze bardziej przybiło mnie do mamy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Draco Brae Napisano Kwiecień 29, 2012 Autor Share Napisano Kwiecień 29, 2012 To jeszcze nie był koniec. Fire przyspieszyła i po chwili byłyście jeszcze wyżej. Wreszcie zatrzymałyście się. Wisząc tak w powietrzu mogłaś spokojnie dotknąć chmur. - Śmiało - ponagliła Fire. - Podoba się? - spytała. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Kwiecień 29, 2012 Share Napisano Kwiecień 29, 2012 Ostrożnie i powoli... pokierowałam kopytko do chmurki... była taka puszysta w dotyku... - Tak podoba mi sie... - powiedziałam cicho ale radośnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Draco Brae Napisano Kwiecień 29, 2012 Autor Share Napisano Kwiecień 29, 2012 - Tylko ostrożnie, bo po chmurach chodzić nie możesz - ostrzegła Fire. - Beczka? Czy może wolisz poczuć wiatr podczas spadania? Zaufaj mi - dodała spokojnie, cały czas utrzymując się w jednym miejscu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Kwiecień 29, 2012 Share Napisano Kwiecień 29, 2012 Ja... nie wiem... - odpowiedziałam cicho. Patrząc raz na mamę raz na chmurkę i ją dotykając... była taka niesamowita... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Draco Brae Napisano Kwiecień 29, 2012 Autor Share Napisano Kwiecień 29, 2012 - No to trzymaj się mocno - powiedziała spokojnie Fire. - Będzie beczka. Powoli ruszyła z miejsca, a wiatr delikatnie zaczynał rozwiewać wasze grzywy. Fire była pewna swoich umiejętności. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Kwiecień 29, 2012 Share Napisano Kwiecień 29, 2012 Nie wiedziałam co planuje moja mama... byłam przestraszona... byłam w powietrzu tylko na wysokości mojego balkonu... kiedy Morning mnie niosła... wtuliłam sie w sierść mamy i starałam sie nie "panikować" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Draco Brae Napisano Kwiecień 29, 2012 Autor Share Napisano Kwiecień 29, 2012 - Nie bój się - powiedziała czule, jakby czując Twój strach. - Zaufaj mi - powtórzyła. Przyspieszałyście coraz bardziej. A wiatr świszczał prosto do uszu. Czułaś jak wszystko wywraca się do góry kopytami i za chwilę wraca do normy. To było bardzo szybkie. - Mówiłam, że nie ma strachu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Kwiecień 29, 2012 Share Napisano Kwiecień 29, 2012 - Huh? Co to było? - zapytałam zdumiona... Po czym pomyślałam o tym jak wspominała o swoich wspaniałych skrzydłach... - Mamo... możemy polecieć do tego miejsca co dostałaś te skrzydła? Bardzo chciałam by te miejsce zobaczyć. - powiedziałam jakby spokojniej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Draco Brae Napisano Kwiecień 29, 2012 Autor Share Napisano Kwiecień 29, 2012 Fire zwolniła lot. Jej ciało trochę jakby spanikowało po Twoim pytaniu. - Pod jednym warunkiem Lightie. Musisz przyrzec, że nie zbliżysz się do tego miejsca dalej niż Ci na to pozwolę. Czułaś jak w locie krążycie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts