FreeFraQ Napisano Czerwiec 11, 2012 Share Napisano Czerwiec 11, 2012 - No dobra do następnego razu. - powiedziałam z uśmiechem. - Ale przed pójsciem sobie, widziałam że ci sie podoba, nie zaprzeczysz nie? - spytałam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Draco Brae Napisano Czerwiec 11, 2012 Autor Share Napisano Czerwiec 11, 2012 Deth zbladł. Wstał, a jego coś wciąż, prezentował się w gotowości zwisając mu przy tylnich kopytach... - Yhym... - odparł z niechęcią. - Yyy... j-jak to następnego razu? - spytał znów zszokowany. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Czerwiec 11, 2012 Share Napisano Czerwiec 11, 2012 - Widze przecież że jesteś gotowy na wiecej "pieszczot" a raczej twój duży tego chce, pytanie czy ty tego chcesz. - Moge zgadnąc że masz dość przez to że nigdy nie robiłeś tego i owego z klaczą. W dodatku jesteś wstydliwy bardzo, pozatym... jak wytłumaczysz siostrze że ci stoi? - spytałam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Draco Brae Napisano Czerwiec 11, 2012 Autor Share Napisano Czerwiec 11, 2012 - J-ja nie wiem sam... - odparł zmieszany. - Masz rację... nigdy nie byłem z klaczą... A siostra? - spytał sam siebie. - Ona to ignoruje... chyba. Ogier przysiadł na ziemi. Nie wiedział co ma ze sobą zrobić... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Czerwiec 11, 2012 Share Napisano Czerwiec 11, 2012 - Musisz te emocje "wypuścić" z siebie, inaczej bedzie ci stał przez jakis czas a isc przez miasto z stojącym "cośiem" raczej nie wypada.- powiedziałam wesoło. Wypiełam sie do niego. - Wchodzisz? - spytałam. Tylko do tej wyżej jakby co. - dodałam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Draco Brae Napisano Czerwiec 11, 2012 Autor Share Napisano Czerwiec 11, 2012 Ogier ciężko ze strachem westchnął. Nie chciał poddać się wcześniej Twoim ustom, to teraz miałby sam zadziałać? Spojrzałaś na niego. Widziałaś, że Deth się wahał... Pomożesz mu? Czy też może zasugerujesz by posiedział tu chwilę i ochłonął..? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Czerwiec 11, 2012 Share Napisano Czerwiec 11, 2012 Westchnęłam... i odwrócilam sie... - Matko... i znowu twój system moralny cie blokuje? - spytałam. - Chodź pomogę ci... - dodałam podchodząc do niego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Draco Brae Napisano Czerwiec 11, 2012 Autor Share Napisano Czerwiec 11, 2012 Deth spojrzał na Ciebie badawczo. - C-co zamierzasz? - spytał, gdy byłaś już obok niego. - Bo ja nawet nie rozumiałem o co Ci chodziło z tym w-wchodzeniem... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Czerwiec 11, 2012 Share Napisano Czerwiec 11, 2012 - Ty na serio niemasz bladego pojecia o "tych" zabawach nie?- Spytałam retorycznie. Jego cośiek ciągle sterczał ustawiłam swoj tył nad jego cośkiem i uśmiechnełam sie. Po czym szybko i nagle "nadziałam" sie na jego duzego. - Ałć...- pisnełam. - To bolało... - mruknełam cicho... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Draco Brae Napisano Czerwiec 12, 2012 Autor Share Napisano Czerwiec 12, 2012 Ogier jęknął z przyjemności. Tym razem nie potrafił zaprzeczyć temu co poczuł. Sęk w tym, że Ty poczułaś jego kopyta na swoich biodrach. Deth się przełamał. Zrobił jedno pchnięcie. Pierwsze było tak jakby coś go blokowało tam w środku... To było uczucie jakby coś Cię rozrywało. Po chwili Deth wykonał następne, szybsze. Teraz już wszedł gładko... a Ty poczułaś falę bólu... Ogier jednak nie przestawał, kontynuował swoje pchnięcia i wykonywał je coraz szybciej... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Czerwiec 12, 2012 Share Napisano Czerwiec 12, 2012 - Ałaaa... - wyjęczałam z bólu. Łzy mi poleciały po twarzy... prawdę mówiąc nigdy nie robiłam tego dogłębnie w to miejsce... To było dziwne uczucie... wielkiego bólu z przyjemnością... - Ach... ach... - wyjęczałam ponieważ robił to na serio szybko... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Draco Brae Napisano Czerwiec 12, 2012 Autor Share Napisano Czerwiec 12, 2012 Ogier nie zważając na nic kontynuował swoje pchnięcia. Wypełniał Cię całą. Cała jego siła i szybkość były teraz skierowane na ten dziwny ruch... Śniło Ci się to kiedyś, ale tak nie bolało. Deth teraz stanowczo nie był sobą. Mijały sekundy, a po nich minuty w tym czasie ogier nie przestawał. Nagle poczułaś jakby coś jeszcze bardziej Cię wypełniło, a Deth zwolnił i nagle całe jego ciało zesztywniało z fali przyjemności jaką widziałaś na jego pysku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Czerwiec 12, 2012 Share Napisano Czerwiec 12, 2012 Pomimo wielkiego bólu, była też wielka przyjemność... aż wystawiłam jezyk w ekstazie i cieżko dyszalam... Zrobiłam wielkie oczy ze strachu kiedy poczułam że coś mnie jeszcze bardziej wypełnia... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Draco Brae Napisano Czerwiec 12, 2012 Autor Share Napisano Czerwiec 12, 2012 Ruch Detha wreszcie ustał, a on sam leżał jakby pozbawiony życia z niewymuszoną przyjemnością na pysku. Teraz nie przejmował się nawet tym że wciąż "jesteś na nim". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Czerwiec 12, 2012 Share Napisano Czerwiec 12, 2012 Te uczucie nadmiernego wypełnienia nie dawało mi spokoju... szybko ze strachem, podniosłam się z niego... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Draco Brae Napisano Czerwiec 12, 2012 Autor Share Napisano Czerwiec 12, 2012 Schodząc z Detha, czułaś jak coś spływa z Ciebie. Spojrzałaś tam i ujrzałaś krew... krew wymieszaną z czymś białym. Deth dał z siebie wszystko... jednak wciąż nie kontaktował. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Czerwiec 12, 2012 Share Napisano Czerwiec 12, 2012 - Super... zostawił masę produktu "ubocznego" we mnie... niech się modli żebym nie zaszła w ciąże... - wymruczałam. - Kretyn... - dodałam cicho. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Draco Brae Napisano Czerwiec 12, 2012 Autor Share Napisano Czerwiec 12, 2012 Deth wciąż leżał nieprzytomny z przyjemności. Cały jego cosiek był ubroczony krwią podobnie jak Twoje miejsce. Przez myśl przeszedł Cię fakt, że zrobiłaś to samo co siostra... W dodatku w młodszym wieku niż ona. Deth powoli zaczął się wybudzać... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Czerwiec 12, 2012 Share Napisano Czerwiec 12, 2012 - tia... kur*a mac... niech się modli żebym nie zaszła w ciąże... w takim wieku... na lune... - Obudziłeś się kretynie? - spytałam ironicznie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Draco Brae Napisano Czerwiec 12, 2012 Autor Share Napisano Czerwiec 12, 2012 Deth przez chwilę otworzył oczy z uśmiechem. Zupełnie jakby nie docierało do niego nic. Po chwili jednak chyba zrozumiał o co chodzi i szybko zamknął oczy. Uśmiech znikł, a cosiek zmalał. Otworzył jedno oko i znów je zamknął... - Ups... - wymamrotał. - Chyba się zagalopowałem... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Czerwiec 12, 2012 Share Napisano Czerwiec 12, 2012 - No co ty kur*a nie powiesz... nie uczyli cie kretynie na biologi że się nie spuszcza dziewczynie do miejsca?- spytałam. No chyba że chce dziecko ale to inna bajka...- dodałam zirytowana. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Draco Brae Napisano Czerwiec 12, 2012 Autor Share Napisano Czerwiec 12, 2012 Deth przełknął głośno ślinę. - Yy... a kiedy ostatnio miałaś miesiączkę - spytał poważnie. - Bo to tak prosto nie działa z tego co pamiętam... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Czerwiec 12, 2012 Share Napisano Czerwiec 12, 2012 - Sama nie pamiętam... gdzieś cztery dni temu chyba... - mruknęłam zirytowana. Módl się, żeby test ciążowy wypadł negatywnie bo chyba nie chcesz być ojcem w wieku 13 lat nie?- spytałam pod irytowana... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Draco Brae Napisano Czerwiec 12, 2012 Autor Share Napisano Czerwiec 12, 2012 Deth przełknął ślinę. - Tylko spokojnie... nie będzie tak źle... tak sądzę... - mruknął zdezorientowany. - Zaraz, zaraz... Kto się upierał na podziękowania w takim stylu?! - wygarnął Ci... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FreeFraQ Napisano Czerwiec 12, 2012 Share Napisano Czerwiec 12, 2012 - Ale myślałam, że masz trochę oleju w głowie i nie zrobisz niczego głupiego. Jak teraz. - mruknełam. - Ehh... co bedzie to bedzie, najwyzej bedziesz w ojcem w wieku 13 lat no kur*a... siostra zaszła w ciąże jak miała 16 lat a ja co? 13? za młoda jestem... - powiedziałam "spokojnie" chodz tu brzmiało jak narzekanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts