Ukeź Napisano Kwiecień 11, 2014 Share Napisano Kwiecień 11, 2014 Dlatego stwierdziłam, że udaje, że nie jest animcem o mechach Nie są to zwykłe typowe mechy, ale patrząc przykładowo na takiego Erena. Może nie jest pilotem jakiegoś mecha typowego, ale jak tak patrzeć, tytani są pseudo mechami, a on czymś takim kieruje. Są też inne osoby które kierują czymś takim. Tylko, że nie jest to wielki robot a tytan. I napieprzają się nawzajem. Znaczy tak generalnie skrót fabuły SnK. Przykro mi, że zgadzam się ze stwierdzeniem, że jakby anime polegało tylko na walce biednych ludzi z tytanami, bez żadnych super mocy byłoby ciekawsze. Znaczy mimo wszystko lubię serię, ale zalatuje tym dla mnie przykro mi bardzo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Generalek Napisano Kwiecień 11, 2014 Share Napisano Kwiecień 11, 2014 Bez mocy byłoby o wiele ciekawiej, bo dając ją Erenowi, sprawili, że jest OP. Jeśli uznać by, że Attack on Titan to mecha... To byłoby bardzo kiepskie mecha, stwierdzam jako fan tego gatunku. Gdzie by temu było do takiego [pseudoreklama] Gundam Unicorn. Niech lepiej pozostanie to tym czymś, czym jest . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrenka Katherine Napisano Kwiecień 11, 2014 Share Napisano Kwiecień 11, 2014 Gdyby Eren nie miał mocy, to byłby nikim, bo nie miał jakichś specjalnych zdolności. Jedyne, co utrzymało go w armii, to jego determinacja. Zresztą i tak nie jest tak przesadnie OP, bo albo nie potrafi do końca użyć swojej mocy, albo po prostu mu nie wolno, albo Annie i tak go trzepie po tyłku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ohmowe Ciastko Napisano Maj 3, 2014 Share Napisano Maj 3, 2014 Ach, ta epicka, bojowa muzyka gdy gotują. I Historia-tytan. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
thornix Napisano Czerwiec 5, 2014 Share Napisano Czerwiec 5, 2014 (edytowany) To ja się wtrącę...jest info że mają zrobić dwa filmy kinowa SnK (które będą skrótem najlepszych odcinków ) Czy ktoś wie czy będzie sezon drugi? Edytowano Czerwiec 5, 2014 przez thornix Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spoiler Cat Napisano Czerwiec 6, 2014 Share Napisano Czerwiec 6, 2014 Materiał mają, fandom jest spory... Skoro Free dostało drugi sezon to SnK tym bardziej dostanie, ale możliwe, że nie w tym roku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrenka Katherine Napisano Czerwiec 6, 2014 Share Napisano Czerwiec 6, 2014 Na pewno będzie 2 sezon, fani by im nie wybaczyli, gdyby go nie zrobili Gdzieś przeczytałam, że twórca SnK po prostu nie chce, żeby anime dogoniło mangę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
plx Napisano Czerwiec 7, 2014 Share Napisano Czerwiec 7, 2014 Bardzo dobry animiec, choć muszę przyznać, że denerwował mnie główny bohater. Ja rozumiem, że matkę zjedli i wielki ból i w ogóle, no ale ten debil zachowuje się jakby nie miał mózgu momentami. Dobrze, że później Levi zaczyna go prostować... Wracając do całości tytułu - bardzo ładna kreska, dwa dobre openingi (drugi zaniża poziom, po pierwszy jest genialny). Do tego ciekawy świat i kilka równie ciekawych postaci. Przyznaję, że czekam z niecierpliwością na następny sezon Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kuroki Napisano Sierpień 26, 2014 Share Napisano Sierpień 26, 2014 Eee do jakiego oddziału najbardziej byście chcieli dołączyć, ja do Zwiadowców :3. Ja również do zwiadowców, ale potem pierw chciałabym przejść ten test kadentów który był całkiem spoko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seba Zet Napisano Sierpień 30, 2014 Share Napisano Sierpień 30, 2014 Spytam tak z ciekawości... (może ktoś pytał lub się wypowiadał): Czy ktoś tutaj na forum czyta na bieżąco mangę? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raxoanox Napisano Sierpień 30, 2014 Share Napisano Sierpień 30, 2014 Zaczynam to oglądać,pierwsze wrażenie-dość zaciekawiło,jednak nie zafascynowało tak,jak Gurren Lagann które widziałem(dobra,wiem że to odrębne gatunki).Cóż,może w miarę oglądania akcja się rozkręci.(Musze się wam zwierzyć,że mniej więcej od początku oczekiwałem epickich walk,może się przeliczyłem? ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zoameldar Napisano Sierpień 31, 2014 Share Napisano Sierpień 31, 2014 Spytam tak z ciekawości... (może ktoś pytał lub się wypowiadał): Czy ktoś tutaj na forum czyta na bieżąco mangę? Ja jestem na bieżąco, a co potrzeba? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seba Zet Napisano Wrzesień 1, 2014 Share Napisano Wrzesień 1, 2014 Ja jestem na bieżąco, a co potrzeba? Ach, niczego. Chciałem tylko z ciekawości się dowiedzieć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zoameldar Napisano Wrzesień 1, 2014 Share Napisano Wrzesień 1, 2014 Ach, niczego. Chciałem tylko z ciekawości się dowiedzieć. Myślałem, że chciałeś bym Ci zdradził zakończenie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seba Zet Napisano Wrzesień 2, 2014 Share Napisano Wrzesień 2, 2014 Myślałem, że chciałeś bym Ci zdradził zakończenie Och, nie... Również, jakie zakończenie... mamy teraz najlepszą sagę; 60 rozdział jest jednym z najlepszych i jednocześnie niesamowicie wciągający. Dzięki za odpowiedzi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zoameldar Napisano Wrzesień 3, 2014 Share Napisano Wrzesień 3, 2014 Och, nie... Również, jakie zakończenie... mamy teraz najlepszą sagę; 60 rozdział jest jednym z najlepszych i jednocześnie niesamowicie wciągający. Dzięki za odpowiedzi. Przecież już znane jest zakończenie mangi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Seba Zet Napisano Wrzesień 4, 2014 Share Napisano Wrzesień 4, 2014 Przecież już znane jest zakończenie mangi Huh... a to ciekawe, nic nie wiem o tym. Ale ani mnie to nie ziębi, ani grzeje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krisu Napisano Kwiecień 10, 2017 Share Napisano Kwiecień 10, 2017 (edytowany) 4. pi******e lata... Sezon 2. stał się faktem. Nawet pomimo czytania na bieżąco mangi i tak się cieszę. Edytowano Kwiecień 10, 2017 przez Krisu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tric Napisano Kwiecień 16, 2017 Share Napisano Kwiecień 16, 2017 Jestem zaznajomiony z najnowszymi rozdziałami mangi i muszę stwierdzić, że właściwie w ciągu kilku chapterów rozwiązano sporo największych tajemnic tej serii. Ograniczę się to tego stwierdzenia, ponieważ nie chcę ujawniać zbyt wielu spoilerów, jednak nie ulega wątpliwości, że te zagadnienia są naprawdę ciekawe i z pewnością niejeden sympatyk SnK spędziłby długie godziny na dyskusjach i snuciu teorii na temat dalszych następstw tych rozwiązań. Zaś co do nowych epizodów anime - oczywiście, że fabularnie nikogo raczej nie zaskoczą, jednak są one warte obejrzenia z uwagi na świetną adaptację starszych rozdziałów - chociażby konfrontacja Zeke z Miche wypadła - w mojej opinii - znacznie lepiej niż w mandze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się