Spinwide Napisano Kwiecień 23, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 23, 2013 Lista Grillo: Spoilerów mi się nie chce, wstawie potem. 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. A ja poproszę dwa gronostaje- gronostaja z cyckami, a drugi ma być w tramwaju i ma mieć czapkę oficerską. Jak chcesz. 1. 2. Reszta jutro, dzisiaj już nie mam czasu. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Kwiecień 23, 2013 Share Napisano Kwiecień 23, 2013 Gronostaje są spoko. :3 Dajesz jeszcze jednego, albo dwóch. 1. Gronostaj Adolf Hitler. 2. Gronostaj Wielka Stopa. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spinwide Napisano Kwiecień 24, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 24, 2013 heh takie fajne są są te gronostaje a tu tyle zamówień... jak by Ci się chciaiło możesz walnąć gronostaja kleryka 8D 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Turoń Napisano Kwiecień 24, 2013 Share Napisano Kwiecień 24, 2013 Hrhr cudny kleryk gronostaj 8D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spinwide Napisano Kwiecień 24, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 24, 2013 Ja chcę gronostaja Pinkie Pie 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cuddly Doggy Napisano Kwiecień 24, 2013 Share Napisano Kwiecień 24, 2013 Ojej, genialne są te gronostaje! Dziękuje bardzo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrenka Katherine Napisano Kwiecień 24, 2013 Share Napisano Kwiecień 24, 2013 1. Noctis Lucis Caelum 2. Stella Nox Fleuret 3. Oerba Yun Fang 4. Oerba Dia Vanille 5. Lightning Farron 6. Serah Farron 7. Genesis Rhapsodos 8. Snow Villiers Dobra, chyba starczy na teraz Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ever3Tree Napisano Kwiecień 24, 2013 Share Napisano Kwiecień 24, 2013 (edytowany) Po wykonanych mistrzowską kreską i wielokrotnie zwalających mnie z nóg (serio, za każdym razem, kiedy otwieram ten wątek ląduję pod biurkiem) gronostajach, sen z powiek zaczął spędzać mi fakt, że mógłbym sam rzucić jakiś pomysł. Co prawda nic nie przebije tchnącego liryzmem rysunku dwóch gronostajów w kabriolecie (z których jeden jest drzewem i obaj są fajni), lecz nie wybaczyłbym sobie, gdybym nie spróbował urzeczywistnić moich gronostajowych marzeń. Nie proszę o wiele, wystarczy mi trójca, którą wraz ze wspomnianymi już wcześniej i rozbijającymi się autem (BEJBE) łasicowatymi wydrukuję sobie i oblepię sufit nad łóżkiem. Do mojego szczęścia zaś przyczyniłyby się bez wątpienia: - Księżycowy Gronostaj - Gronostaj Superbohater - Gronostaj Druid BARDZO WAŻNY EDIT!! Potrzebuję jeszcze gronostaja R2D2! Edytowano Kwiecień 24, 2013 przez EverTree Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Iluzja Pie Napisano Kwiecień 24, 2013 Share Napisano Kwiecień 24, 2013 Gronostaj Pinkie Pie genialny ! Tak idealnie odwzrorowałeś tą postać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spinwide Napisano Kwiecień 24, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 24, 2013 Spinwide, uważaj, bo się wyrobisz i utracisz swój szczególny paintowy talent ! Poproszę o Damę z Gronostajem. Mojego talentu tak łatwo się nie pozbędziecie Poproszę gronostaja 1-fenylopropylo 2-aminy!!! Taki związek chemiczny Wyszukaj w wiki:rainderp:(nie mogę otwarcie powiedzieć co to jest) Niebieski gronostaj o tęczowym futerku oraz czerwonej sierści. Ma on jechać na szczoteczce wystylizowanej na RD. Obok będzie leciał Discord polany keczupem. Gronostaj zaś będzie mał okulary kujonki oraz ibrany w sweterek z Harrego Pottera . będzie również trzymał balonikowy mieczyk i tarczę. To było trudne. Męczyłem się nad tym 10 minut. Doceń to. Gronostaje są spoko. :3 Dajesz jeszcze jednego, albo dwóch. 1. Gronostaj Adolf Hitler. 2. Gronostaj Wielka Stopa. 1. Pierwszy mogę ci najwyżej na PW wysłać, bo jak wrzucę to pójdę do paki za propagandę nazistowską. Sorry, takie prawo. 2. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arcybiskup z Canterbury Napisano Kwiecień 24, 2013 Share Napisano Kwiecień 24, 2013 Proszę o narysowanie gronostaja jako nietoperza, w tle mhroczny zamek, a obok żona gronostaja w stroju dyni. Dziękuję. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KochamChemie Napisano Kwiecień 24, 2013 Share Napisano Kwiecień 24, 2013 Cudowny ten gronostaj z amfe....tfu:rd11: Związkiem chemicznym. Dzięki:x Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spinwide Napisano Kwiecień 24, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 24, 2013 1. Noctis Lucis Caelum 2. Stella Nox Fleuret 3. Oerba Yun Fang 4. Oerba Dia Vanille 5. Lightning Farron 6. Serah Farron 7. Genesis Rhapsodos 8. Snow Villiers Dobra, chyba starczy na teraz Tak mi się zauważyło że postaciom z Final Fantasy/ anime itp. cholernie ciężko narysować włosy. Nawet gronostajom. Ok, spoilery idą w ruch: 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrenka Katherine Napisano Kwiecień 24, 2013 Share Napisano Kwiecień 24, 2013 Są naprawdę cudowne Weź ktoś załóż Spinowi fanpage na FB! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syskiev Napisano Kwiecień 24, 2013 Share Napisano Kwiecień 24, 2013 Chce: 1. Gronostaj Syskol 2.Gronostaj Jack Spicer 3.Gronostaj Lenin 4.Gronostaj Dragonborn 5.Gronostaj Gronostaj Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skysplit Napisano Kwiecień 24, 2013 Share Napisano Kwiecień 24, 2013 Ja poproszę gronostaja-elfa z elfim tatuażem w kształcie winorośli z elfimi uszkami. I żeby miał łuk i kołczan ze strzałami, o! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aaaa Napisano Kwiecień 24, 2013 Share Napisano Kwiecień 24, 2013 To może... Gronostaj-Smok Gronostaj z nogami Stary Magiczny Marynarz Gronostaj ze szramą pod okiem, bez jednej ręki, latający nad ziemią, z białą różą w pysku, odpoczywający nad morzem podczas pełni księżyca. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Swahili Napisano Kwiecień 24, 2013 Share Napisano Kwiecień 24, 2013 Powinieneś pobierać opłaty za te wspaniałe gronostajowe dzieła. A łasice też rysujesz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spinwide Napisano Kwiecień 24, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 24, 2013 Nie. Tylko gronostaje.Hm...opłatą niech będzie repka za posty ? Stachulu, smok już był, ale jak chcesz to moge dać kolejnego. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aaaa Napisano Kwiecień 24, 2013 Share Napisano Kwiecień 24, 2013 Ale ja chcę specjalnego Smoka tak dla mnie ;_; Od serca dla gronostaja D: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spinwide Napisano Kwiecień 24, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 24, 2013 Do mojego szczęścia zaś przyczyniłyby się bez wątpienia:- Księżycowy Gronostaj - Gronostaj Superbohater - Gronostaj Druid BARDZO WAŻNY EDIT!! Potrzebuję jeszcze gronostaja R2D2! Kolejno: 1. 2. 3. 4. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spinwide Napisano Kwiecień 24, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 24, 2013 Proszę o narysowanie gronostaja jako nietoperza, w tle mhroczny zamek, a obok żona gronostaja w stroju dyni. Dziękuję. Chce: 1. Gronostaj Syskol 2.Gronostaj Jack Spicer 3.Gronostaj Lenin 4.Gronostaj Dragonborn 5.Gronostaj Gronostaj 1. 2. 3. 4. 5. Na dzisiaj koniec. Jutro reszta. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Evelinna Eve Pie Napisano Kwiecień 24, 2013 Share Napisano Kwiecień 24, 2013 Narysuj mi gronostaja Doktora House'a i Gronostaja Raito/Light Yagami :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Spinwide Napisano Kwiecień 24, 2013 Autor Share Napisano Kwiecień 24, 2013 Nie rozumiem jak to ma wyglądać. Wytłumacz to narysuje 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Grillo Napisano Kwiecień 24, 2013 Share Napisano Kwiecień 24, 2013 1. Yuri Nakamura 2. Yuzuru Otonashi 3. Kanade Tachibana 4. T.K. 5. Yui 6. Hideki Hinata 7. Ayato Naoi 8. Noda 9. Shiina 10. Takeyama Dopomogę mówiąc że wszystkie postacie są z anime Angel Beats 10 jest? Jest Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts