Khornel Napisano Styczeń 1, 2014 Share Napisano Styczeń 1, 2014 Coś z pisaniem bądź komputerami ewentualnie jakiś gryzoń Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kacpi Napisano Styczeń 13, 2014 Share Napisano Styczeń 13, 2014 Życzył bym sobie być pegazem Co do znaczka to mam kilka opcji: - pałeczki perkusyjne ułożone na zsuwających się klawiszach z gitary oplecionej kablem od mikrofonu (bo próbowałem nauczyć się grać na każdym z tych instrumentów); - pad od PS3 lub konsolę PSVita (bo lubię gry na konsole Sony); - koło motoru żużlowego z wpisanym w nim kaskiem (bo kocham żużel); - pięciolinia, tylko zamiast nut kolorowe klocki z Rock Band (bo w Rock Banda jestem... całkiem dobry); - kamień i szczota do curlingu umieszczone w polu gry (bo uprawiam curling) Ale znając moje szczęście, to byłbym pewnie kucem ziemskim, a mój znaczek to byłby jakiś burak... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lunatika Napisano Maj 15, 2014 Share Napisano Maj 15, 2014 Pingwinka słuchającego muzyki i żeby kolorowy był. Kocham pingwiny i według niektórych mam talent do muzyki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
**Amnezja** Napisano Maj 15, 2014 Share Napisano Maj 15, 2014 Chciałabym mieć znaczek z burzową chmurką ponieważ kocham deszcz lub z ołówkiem i kartką, bo kocham rysować . Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Branthos Napisano Maj 30, 2014 Share Napisano Maj 30, 2014 Kinematograf bo jestem wielkim fanem kina/filmów i chciałbym być reżyserem filmowym. Kręciłbym filmy "Szybcy i Kucykowi" Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterRoseDub Napisano Maj 31, 2014 Share Napisano Maj 31, 2014 (edytowany) Chciałabym być jednorożcem, posiadać znaczek łapki, ale takiej w 3D i obok dwa pioruny, ponieważ każdy się do mnie zwraca o pomoc dotyczącą zwierząt, ale i spraw życiowych. Albo paletę z farbkami i obok pędzel zamoczony w tęczowej farbie. Edytowano Lipiec 23, 2014 przez FlutterRoseDub Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zabójca Napisano Czerwiec 7, 2014 Share Napisano Czerwiec 7, 2014 (edytowany) Ja chciałbym być jednorożcem a mój znaczek to pół księżyc na ciemnym tle z zielonkawą mgiełka-magia iluzji Edytowano Czerwiec 7, 2014 przez Zabójca Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
XANAXTHOUS Napisano Czerwiec 27, 2014 Share Napisano Czerwiec 27, 2014 Moim znaczkiem byłbym ja sam posiadający znaczek mnie samego, posiadającego znaczek mnie, itd. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wilczuu Napisano Lipiec 10, 2014 Share Napisano Lipiec 10, 2014 Najprawdopodobniej pegaz ze znaczkiem kola motocyklowego i piorunem na wierzchu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czaroslaw Napisano Lipiec 12, 2014 Share Napisano Lipiec 12, 2014 Rodzaj to najchętniej pegaz. Jako znaczek coś związanego z komputerami lub elektroniką bo to właśnie lubię i z tym mam zamiar wiązać moją przyszłość. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Halik Napisano Lipiec 12, 2014 Share Napisano Lipiec 12, 2014 czołg zdecydowanie czołg... ewentualnie symbol graficzny kondensatora Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wstęga Deszczu Napisano Lipiec 23, 2014 Share Napisano Lipiec 23, 2014 Chciałabym byc jednorożcem i mieć znaczek otwartej książki i pióro w kształcie klucza wiolinowego - lubię muzykę i pisanie książekChciałabym byc jednorożcem i mieć znaczek otwartej książki i pióro w kształcie klucza wiolinowego - lubię muzykę i pisanie książek Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Carpe Mori Napisano Lipiec 23, 2014 Share Napisano Lipiec 23, 2014 (edytowany) Jednorożec z CM prezentującego fluidy (jakkolwiek by one wyglądały) i odpowiadałoby to magii mesmeryzmu i umysłu. Opcjonalnie Jednoróg z CM za nekromancje. Edytowano Lipiec 23, 2014 przez Carpe Mori Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Violett Napisano Lipiec 24, 2014 Share Napisano Lipiec 24, 2014 Jeżeli chodzi o rasę, wolałabym być ziemskim kucykiem. Co do CM, to zapewne klucz wiolinowy oraz ołówek, symbolizujące uwielbienie do muzyki oraz rysowania. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Long Trailer Napisano Sierpień 6, 2014 Share Napisano Sierpień 6, 2014 Opona terenowa,cała z błota, albo kraz 255b bo uwielbiam tą ciężarówkę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Muffin Napisano Sierpień 16, 2014 Share Napisano Sierpień 16, 2014 Zostałbym gładkim boczkiem! Nie wiem jaki chciałbym mieć znaczek... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Sayonara Napisano Sierpień 16, 2014 Share Napisano Sierpień 16, 2014 Jednorożec, a jako znaczek chciałbym mieć skrzyżowane berło i miecz (byłbym architektem czy coś) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cersei Lannister Napisano Sierpień 17, 2014 Share Napisano Sierpień 17, 2014 Taki znaczek ma moja postać... jest jednorożcem, chociaż charakter ma bardziej pegazi, a zajęcie typowe dla kucyków ziemskich (opieka nad zwierzakami), no ale cóż, życie nigdy nie jest łatwe i oczywiste^^' Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
FlutterBlue Melody Napisano Sierpień 17, 2014 Share Napisano Sierpień 17, 2014 A ja chciałabym być jednorożcem ze znaczkiem książki, bo czytam i czytam :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ApulJack Napisano Październik 9, 2014 Share Napisano Październik 9, 2014 No ja to bym chciał być jednorożcem, a znaczek to grzyb atomowy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rapid Napisano Grudzień 17, 2014 Share Napisano Grudzień 17, 2014 Ja bym chciał coś z koleją,nie wiem ...szyna kolejowa? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Luty 25, 2015 Share Napisano Luty 25, 2015 Zawsze chciałam zostać jednorożcem Mój znaczek to byłaby srebrna gwiazda na tle fajerwerków ^^ Po kocham kolorowe fajerwerki,wszystko co srebrne i uwielbiam czasami patrzeć w gwiazdy =^.^= Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MrHappy Napisano Luty 25, 2015 Share Napisano Luty 25, 2015 Pegaz a CM to może księżyc za lekko przykryty chmurką? - Cóż, uwielbiam wieczory/noce, a jeszcze bardziej jak jest czyste niebo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Syrth Napisano Marzec 16, 2015 Share Napisano Marzec 16, 2015 Ziemski, a dupoznaczek - pizza. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serox Vonxatian Napisano Marzec 16, 2015 Share Napisano Marzec 16, 2015 A byłbym pegazem, bo jakiś mi przypadły do gustu. A znaczek, to skoro już został mi przydzielony, to: Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts