zorua12 Napisano Maj 19, 2012 Share Napisano Maj 19, 2012 Przyjaciel: Gummy Wróg: El Martinez. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Maj 19, 2012 Share Napisano Maj 19, 2012 Przyjaciel: Hmm... Zecora, bo krokodyle lubią jeść zebry Wróg: Braeburn, bo wróg mojego wroga to mój wróg, a nie ma to jak brat Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vandal Napisano Maj 19, 2012 Share Napisano Maj 19, 2012 To się ustosunkuję się do mojej osoby. Przyjaciel: Gummy, albo Porter lub Panda (tyle, że nie jest aktywnym użytkownikiem), zawsze można na tych gości liczyć. Wróg: Matri! Bo mi pączki kradnie... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobule Napisano Maj 19, 2012 Share Napisano Maj 19, 2012 Vandal, jesteś chyba pierwszą osobą w tej zabawie która sama napisała jakiego chce przyjaciela / wroga Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vandal Napisano Maj 19, 2012 Share Napisano Maj 19, 2012 Nigdzie nie było napisane, że tak nie wolno. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Porter Napisano Maj 19, 2012 Share Napisano Maj 19, 2012 Przyjaciel: JA! Wróg: Oj Marti jest taki zUy. Wpiernicza ciastka w minutę. (Całe opakowanie!) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zniszczyciel Napisano Maj 20, 2012 Share Napisano Maj 20, 2012 teraz możemy już spokojnie współczuć Vandalowi posiadania tak okropnego wroga jak... El Martinez! Ale, Vandalu, zawsze w trudnych sprawach chwilach możesz przytulić swojego najlepszego przyjaciela- Gummy'ego! A teraz, nie myśląc długo, za następnego petenta wynajduję wam... Sipera! Jedziecie! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
War Napisano Maj 20, 2012 Share Napisano Maj 20, 2012 Przyjaciel: Nigga Wróg: Wszelkie plantacje :I Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ThatIsSoSad Napisano Maj 20, 2012 Share Napisano Maj 20, 2012 Przyjacielem Sipera są udogodnienia na plantacjach, a wrogiem mało kompetentni ludzie każący mu robić fora. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zniszczyciel Napisano Maj 20, 2012 Share Napisano Maj 20, 2012 Ja za przyjaciela dam mu Drabinę, żeby mu było łatwiej na te drzewa wchodzić A za wroga- Banany, bo to po nie musi na te drzewa wchodzić... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobule Napisano Maj 20, 2012 Share Napisano Maj 20, 2012 przyjaciel: Xyź (czytamy prawie jak Krzyś ) wróg: jakiś troll co zszedł właśnie z gór i trzeba mu połamać ręce i nogi na kwejku Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Porter Napisano Maj 20, 2012 Share Napisano Maj 20, 2012 Dokładnie jak pisze bobule. bob, nie można było łatwiej, szybciej i przyjemniej? Aczkolwiek, dzięki za zainteresowanie! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zniszczyciel Napisano Maj 21, 2012 Share Napisano Maj 21, 2012 Tak więc oto kolejny przyjaciel oraz wróg zostali wybrani! Siperze, jestem uradowany mogąc wręczyć Ci te oto Wszelkie udogodnienia do pracy na plantacji (tak jest Xyziu! ) jako przyjaciela! Nie ciesz się jednak zbytnio, bo oto czekają na Ciebie wrogowie, w postaci Kwejkowych trolli i kolejne plantacje! Gratuluję!! No to może mały odlot? Co byście powiedzieli na znalezienie przyjaciela i wroga... Doktorowi Whooves'owi? Wierzę w waszą inwencję! Jedziecie! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Maj 21, 2012 Share Napisano Maj 21, 2012 Przyjaciel to chusteczka higieniczna, jakże praktyczny przedmiot! Wróg: Avanidius, za jego ostatni brak poczucia konieczności odwiedzenia łazienki (If you know what i mean) On wie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakadetsu Napisano Maj 22, 2012 Share Napisano Maj 22, 2012 Przyjaciel; jakaś fajna pielęgniarka (każdy doktorek powinien mieć taką Xd:) wróg; jakiś zbuntowany pacjent który nie chce sie słuchać(wiadomo czym to się kończy ) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ThatIsSoSad Napisano Maj 22, 2012 Share Napisano Maj 22, 2012 @up - to nie taki doktor:P Przyjacielem powinna zostać Derpy (wiem, mało oryginalne), a wrogiem anomalie czasoprzestrzenne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vandal Napisano Maj 22, 2012 Share Napisano Maj 22, 2012 Przyjcaiel: Doctor Who! Wróg: Kto oglądał kilka odcinków pewnego serialu, od razu zrozumie w czym rzecz. Albo przeczyta co jest napisane na samym dole xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zniszczyciel Napisano Maj 23, 2012 Share Napisano Maj 23, 2012 Pfiuuu... No to mamy problem, nie spodziewałem się, że nie powtórzy się ani jedna sugestia... No cóż, coś z tym fantem trzeba zrobić! Dlatego, przyjacielem Doktora zostaje... DerPy w stroju pielęgniarki, zawsze trzymająca pod ręką chusteczkę i figurkę Doktora Who! Natomiast życiowym Nemezis naszego wybrańca zostaje... Zbuntowany pacjent Avan, wywołujący anomalie czasoprzestrzenne i noszący zawsze w kieszenie Pocket Daleeka! (tak jest Vandal, są fani Doctora Who wśród nas!) Ufff... No to na rozluźnienie... solaris! Ruszajcie z pompą! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Porter Napisano Maj 23, 2012 Share Napisano Maj 23, 2012 Przyjaciel: Nikt inny jak Lyra Wróg: Wróg Lyry :D Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobule Napisano Maj 25, 2012 Share Napisano Maj 25, 2012 Przyjaciel: im dłużej go znam, tym wydaje mi się, że może być z tym większy problem Wróg: Syskol Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arjen Napisano Maj 25, 2012 Share Napisano Maj 25, 2012 Przyjaciel: "Lajra" Wróg: Zazdrosna Bon Bon Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ThatIsSoSad Napisano Maj 25, 2012 Share Napisano Maj 25, 2012 Przyjacielem Lyra, a wrogiem scenarzyści MLP, którzy nie chcą rozbudować Lyry:P Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sakadetsu Napisano Maj 25, 2012 Share Napisano Maj 25, 2012 hmm przyjaciel lyra wróg reszta świata Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zniszczyciel Napisano Maj 25, 2012 Share Napisano Maj 25, 2012 No, z lekksza się ożywiło, ale to wciąż nie to! Mimo wszystko, przyjacielem Solarisa zostaje, nie kto inny (cóż za zdziwienie!), a Lyra Heartstrings! Kto jednak zostaje wrogiem wyżej wymienionego? Ano, wszyscy, którzy są przeciwko Lyrze! Gratulujemy Solarisie! Kto by Was tutaj ożywił... Może Tisosek? Jedziemy! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Chrysal Napisano Maj 25, 2012 Share Napisano Maj 25, 2012 Przyjaciel: Ja Wróg: Antyfani Rainbow Dash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts