RedSky Posted April 29, 2013 Share Posted April 29, 2013 Tym razem różowa klacz znów chce wam coś podarować. Nie będą to słodycze. Nie będzie to zabawka. Nie będzie to nawet kawał. Pinkie Pie chce wam dać to, co sprawia jej najwięcej radości - Uśmiechy! Tak, razem z Pinkie przyznajemy uśmiechy osobą, które według was na to zasługują! Na początek... Delikatny uśmieszek. Zaczynajmy! Link to comment
Guest Iluzja Pie Posted April 29, 2013 Share Posted April 29, 2013 Ja to bym rozdała uśmiechy wszystkim. Ale zaraz, jak można tylko jednej osobie to niech będzie RedSky, chyba że nie można bo ty zakładasz zabawę, no to dajmy DiscorsBassowi, zaraz, on może nie potrzebować. W sumie to jest avatarem Pinkie, to czy ona nie podarowała mu już uśmiechu przez to że już jest tym avatarem?Dajmy Mrs.Octavii, zaraz ! Ona jest zbyt wrażliwa, mogłaby się wzruszyć na myśl o wyróżnieniu a przecież tutaj chodzi o uśmiech. Dajmy Nuclear Vision, coś ostatnio słabo u niego z humorem, ale może lepiej pocieszę go inaczej niż przyznawanie delikatnego uśmieszku. Dajmy Yargolkowi, zasłużył... ale zaraz czy on się nie obrazi że to tylko lekki uśmieszek a nie szeroki ? Nie, nie wypada... Dajmy Fraginowi za wkład w życie działu CMC, ale co to ma wspólnego z delikatnym uśmieszkiem w dziale Pinkie... Chmmmm... Niech będzie Lemur Link to comment
Guest Piter Wan Kenobi Posted May 2, 2013 Share Posted May 2, 2013 Tak się zastanawiam. Delikatny uśmieszek? Niech będzie Amolek. Link to comment
Guest Iluzja Pie Posted May 5, 2013 Share Posted May 5, 2013 No dalej, dajcie komuś uśmieszek ! Link to comment
DiscorsBass Posted May 10, 2013 Share Posted May 10, 2013 Interesujące propozycje, a coby nie dodawać od siebie nowej, może zaaprobuję już zaistniałą -- Malinusia!! Link to comment
RedSky Posted May 11, 2013 Author Share Posted May 11, 2013 Czyli delikatny uśmiech pasuje najbardziej do, wybranej większością dwóch głosów, Malinusi! Gratulacje! Następny do rozdania jest: Tajemniczy uśmiech! No dalej, kto jest najbardziej tajemniczą osobą na forum? Link to comment
Estelle Posted March 10, 2014 Share Posted March 10, 2014 Arjen, bo Luna pozostaje dla nas wielką zagadką. 1 Link to comment
Po prostu Tomek Posted March 10, 2014 Share Posted March 10, 2014 Kruczek, ten esbek będzie mu pasował. Link to comment
Jaenr Linnre Posted March 11, 2014 Share Posted March 11, 2014 Ja myślę że powinniśmy ten uśmiech dać Jaenrowi Linnre! Link to comment
DiscorsBass Posted August 28, 2014 Share Posted August 28, 2014 Heh, zabawa ta została dawno temu porzucona... w stagnacji rok już nawet trwała!! Dopiero po tym czasie została na chwilę ożywiona, niemniej jeszcze pół roku musieliśmy czekać na zjawienie się w niej lidera, cóż, chyba nie pozwolimy na to, aby ta aktywność na marne poszła, prawda? ^^ Dlatego też tajemniczy uśmiech otrzymuje dobrze znany nam~ Jaenr Linnre!! A my tym samym bierzemy tę zabawę pod swoje skrzydełka!! (czy też kopyta~lub~macki... jak kto woli ^^) i rozdajemy uśmiech... Jaenr Linnre? Jak to się w ogóle odmienia? xD Hmm... ciekawe, któż to taki...sprawdźmy, "Władca Canii", srsly? xD jedyny władca Canii, kiego znałem to Mefistofeles, którego dawno temu ubiłem i przy najbliższej okazji zrobiłbym to ponownie ^^ tuszę, iż nie masz z nim nic wspólnego, prawda? ;3 Znacie się? o.O Mam nadzieję, że nie, bo nie oddałbym nawet złamanego uśmieszku swojemu nemezis x] Wiesz, Diss, czasem cię nie rozumiem, ale... przejdźmy do następnego uśmiechu!! A jest nim~ NUSZ!! Nóż? NUSZ - Niepokojący uśmiech szaleńca!! _ aka happy rapeface ^^ Umm... ok, to dla kogo taki wykrzyw paszczy? x] Link to comment
LenitaPegazica Posted August 30, 2014 Share Posted August 30, 2014 Night Fury (czy też Cassidy, jak kto woli) Link to comment
Violett Posted September 1, 2014 Share Posted September 1, 2014 (edited) Wściekła noc :> (aka Night Fury) Edited September 1, 2014 by Violett Link to comment
Recommended Posts