Fire-Dash Napisano Czerwiec 6, 2013 Share Napisano Czerwiec 6, 2013 - Okey przyjdę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Czerwiec 6, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 6, 2013 Postanowiłeś rozejrzeć się po statku. Przecież będziesz na nim dobry miesiąc. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fire-Dash Napisano Czerwiec 8, 2013 Share Napisano Czerwiec 8, 2013 Nawet nie wiedziałem kto jest kapitanem... może pójdę się z nim spotkać? Skierowałem się na mostek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Czerwiec 8, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 8, 2013 Statek trochę się chwiał, morska bryza rozwiewała twoją grzywę i wypełniała twoje nozdrza morskim powietrzem. Mostek znajdował sie po drugiej stronie pokładu, ruszyłeś w jego stronę. Sam kapitan okazał się jednorożcem o białej grzywie i lazurowym umaszczeniu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fire-Dash Napisano Czerwiec 8, 2013 Share Napisano Czerwiec 8, 2013 - Witaj kapitanie - powiedziałem przyjaźnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Czerwiec 9, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 9, 2013 - co tam szczurze londowy - zapytał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fire-Dash Napisano Czerwiec 11, 2013 Share Napisano Czerwiec 11, 2013 - A nic tam, tylko chciałem się dowiedzieć kto tym statkiem w ogóle kieruje. Jestem Darklight. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Czerwiec 12, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 12, 2013 - Witam pana - powiedział uprzejmie - jestem Trevor od lat pływam po tych morzach. Może się pan czuć spokojny, dopłyniemy do brzegu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fire-Dash Napisano Czerwiec 13, 2013 Share Napisano Czerwiec 13, 2013 - Często wypływasz do Cervidas? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Czerwiec 14, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 14, 2013 - Często - powiedział - dziwne miejsce, no i mieszkańcy dość nietypowi. Ale hojni, a ich panienki... nie sposób tego opisać - rozmarzył się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fire-Dash Napisano Czerwiec 15, 2013 Share Napisano Czerwiec 15, 2013 - Możesz mi coś o nich opowiedzieć? Niewiele o nich wiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Czerwiec 18, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 18, 2013 - Oczywiście - powiedział nie odrywając wzroku od horyzontu - to jelenie. Wyglądają jak my ale mają dwoje rogów i mały ogonek. Mieszka też u nich sporo zebr, podobno z powodu unikalnych roślin, które tam rosną. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fire-Dash Napisano Czerwiec 18, 2013 Share Napisano Czerwiec 18, 2013 Zebry... zawsze ciekawiły, mnie zebry, ale nigdy nie spotkałem żadnej. Może w Cervidas poznam jakąś. Jeśli chodzi o jelenie to nie mam o nich wogóle pojęcia, ale z tego co usłyszałem teraz od kapitana to chyba znają, one się bardzo na magii skoro posiadają, aż dwa rogi. - Jakie "unikalne rośliny"? - postanowiłem dopytać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Czerwiec 22, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 22, 2013 - Nie wiem do końca - powiedział - tylko raz przewoziłem jakąś zebrę do Equestrii. Pokazała mi wtedy roślinę, która łapała owady. Nazwała ją chyba rosiczką. Ale nie jestem pewien. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fire-Dash Napisano Czerwiec 22, 2013 Share Napisano Czerwiec 22, 2013 - Rozumiem. Do widzenia kapitanie - powiedziałem i wyszedłem na pokład. Postanowiłem iść do mojego pokoju. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Czerwiec 22, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 22, 2013 Na pokładzie była tylko Serafina, opalała się korzystając z bezchmurnego nieba. Gdy przechodziłeś obok otworzyła oczy i uśmiechnęła się. - I jak tam "Mroczek"? - zapytała uśmiechając się jeszcze szerzej - jak ci się podoba morze? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fire-Dash Napisano Czerwiec 23, 2013 Share Napisano Czerwiec 23, 2013 - Szczerzę to nie mam co robić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Czerwiec 24, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 24, 2013 - To może usiądziesz obok? - zapytała - nudno tak się opalać samemu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fire-Dash Napisano Czerwiec 26, 2013 Share Napisano Czerwiec 26, 2013 - em... ok. - usiadłem na leżaku obok. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Czerwiec 27, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 27, 2013 - Widziałeś kiedykolwiek jelenia? - zapytałą nagle. Spojrzałeś się na nią. Miałą zamknięte oczy i nieobecny wyraz twarzy. Dlaczego tak się stara zacząć znajomość? Czy to czasem nie kuce starają się o względy klaczy? A może chce po prostu cię poznać? Tyle pytań a tak mało odpowiedzi... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fire-Dash Napisano Czerwiec 28, 2013 Share Napisano Czerwiec 28, 2013 - Nie, ale słyszałem od kapitana że mieszkają w Cervidas... a ty, widziałaś kiedyś jakąś zebrę? - zapytałem zaciekawiony. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Czerwiec 30, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 30, 2013 - Tak, raz kiedy zatrzymaliśmy się w Ponyville - powiedziała wciąż nie otwierając oczu - nazywała się Zecora. Ciągle mówiła wierszami i miała koszmarnie ozdobiony dom ale była bardzo mądra i pomocna. Zastanawiam się, czy wszystkie zebry są takie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fire-Dash Napisano Czerwiec 30, 2013 Share Napisano Czerwiec 30, 2013 - Z tego co czytałem to tak. Ciekawi mnie to dlaczego ja mieszkam w Ponyville i jakoś nigdy nie spotkałem tej Zecory... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Lipiec 1, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 1, 2013 - Nigdy jej nie spotkałeś? - zapytała otwierając jedno oko żeby sprawdzić czy aby nie robisz sobie żartów - przecież to wasza główna zielarka! Mieszka w lesie Everfree. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fire-Dash Napisano Lipiec 1, 2013 Share Napisano Lipiec 1, 2013 - Do lasu jakoś nigdy się nie zbliżałem, zresztą nie zawsze mieszkałem w Ponyville... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts