Fire-Dash Napisano Maj 12, 2013 Share Napisano Maj 12, 2013 - Szkoda że jeszcze tam nie byłaś. Ja pierwszy raz wyruszam gdziekolwiek poza Equestrie i dopiero daw dni temu usłyszałem o Cervedes. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 12, 2013 Autor Share Napisano Maj 12, 2013 - A czym się zajmujesz? - zapytała - faktycznie nie wyglądasz na podróżnika, więc kim jesteś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fire-Dash Napisano Maj 12, 2013 Share Napisano Maj 12, 2013 - Jestem nauczycielem. Nudna robota. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 12, 2013 Autor Share Napisano Maj 12, 2013 - Nauczycielem? - zapytała wzdrygając się - nie mogłabym tak. Całe dnie siedzieć i sprawdzać prace tych źrebaków. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fire-Dash Napisano Maj 12, 2013 Share Napisano Maj 12, 2013 - Sprawdzać prace to jeszcze nic. Prace domowe, pilnowanie żeby się nie pobili. Trzeba mieć pozytywne nastawienie. Szkoda że mi go brak. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 12, 2013 Autor Share Napisano Maj 12, 2013 - TO po co uczysz? - zapytała - Jeśli coś ci się nie podoba nie powinieneś się za to brać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fire-Dash Napisano Maj 12, 2013 Share Napisano Maj 12, 2013 - A co innego mógłbym robić? Jedyne w czym jestem dobry to wkuwanie i praktycznie całe dzieciństwo spędziłem w książkach. No, a posada bibliotekarza była już zajęta - było jeszcze łucznictwo, ale ja nawet nie mam łuku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 12, 2013 Autor Share Napisano Maj 12, 2013 - A teraz masz okazję przeżyć przygodę - powiedziała puszczając do ciebie oko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fire-Dash Napisano Maj 13, 2013 Share Napisano Maj 13, 2013 - No wiem. Właściwie to nawet nie za często wyjeżdżałem po za miasto, no a teraz wyruszam gdzieś poza Equestrie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 13, 2013 Autor Share Napisano Maj 13, 2013 - To musi być dla ciebie duże przeżycie - zauważyła. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fire-Dash Napisano Maj 13, 2013 Share Napisano Maj 13, 2013 - No nie wiem - powiedziałem, ale tak naprawdę bardzo wiedziałem że ta wyprawa to coś czego nigdy nie zapomnę - Na jakiś jeszcze byłaś wyprawach? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 13, 2013 Autor Share Napisano Maj 13, 2013 - Och ile tego było, zwiedziłam z ojcem całą Equestrię i kilka innych krajów, np. Kraj Gryfów - odpowiedziała - Ale nigdy jeszcze nie wypływałam za ocean. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fire-Dash Napisano Maj 13, 2013 Share Napisano Maj 13, 2013 - Aha... Jesteście archeologami, odkryliście coś ciekawego do tej pory w waszych wyprawach? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 13, 2013 Autor Share Napisano Maj 13, 2013 - Tak naprawdę archeologami są bliźniaki - powiedziała - Ja i taka jesteśmy raczej poszukiwaczami przygód, ale znamy się trochę na tym. Niestety my jeszcze nie odkryliśmy niczego wyjątkowego. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fire-Dash Napisano Maj 13, 2013 Share Napisano Maj 13, 2013 <a kto to "taka"? > - Aha... a właściwie co zamierzamy odkryć w Cervidas? Będziemy czegoś poszukiwać, czy po prostu liczyć na to że coś odkryjemy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 13, 2013 Autor Share Napisano Maj 13, 2013 <jeszcze hejci, pomyliłem się > - Chłopaki znaleźli jakieś stare ruiny - powiedziała kręcąc głową - myślą, że znajdą tam coś wartościowego, zresztą jak zawsze. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fire-Dash Napisano Maj 13, 2013 Share Napisano Maj 13, 2013 - Mówili ci coś o nich? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 13, 2013 Autor Share Napisano Maj 13, 2013 - Tylko tyle, że to bardzo ważne i że mają napięte terminy - powiedziała marszcząc brwi - tylko o co im chodzi? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fire-Dash Napisano Maj 15, 2013 Share Napisano Maj 15, 2013 - Ty mi to powiedz... - wziąłem książkę magią - ja wracam do czytania. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 15, 2013 Autor Share Napisano Maj 15, 2013 - Niech będzie - powiedziała smutno - nie przeszkadzam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fire-Dash Napisano Maj 15, 2013 Share Napisano Maj 15, 2013 *** Kiedy skończyłem czytać było popołudnie. Tak dużo przeczytałem że skończyłem ją w zaledwie parę dni. Schowałem ją do swojej torby... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 15, 2013 Autor Share Napisano Maj 15, 2013 Nie wiedziałeś co teraz robić. Zagadać do kogoś? Iść coś zjeść? A może podziwiać widoki za oknem? Było wiele możliwości a ty nie wiedziałeś, którą wybrać... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fire-Dash Napisano Maj 15, 2013 Share Napisano Maj 15, 2013 Postanowiłem pogapić się przez okno. Były przepiękne widoki. Nagle ktoś podszedł do mnie od tyłu... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 16, 2013 Autor Share Napisano Maj 16, 2013 Jeden z bliźniaków najwyraźniej postanowił zaznajomić się z nowym członkiem ich ekspedycji. - Witam pana - powiedział z uśmiechem - Jestem Theo, nie mieliśmy jeszcze okazji się poznać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fire-Dash Napisano Maj 16, 2013 Share Napisano Maj 16, 2013 - Cześć jestem Darklight - puki co lepiej być miły dla wszystkich. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts