Omega Napisano Maj 16, 2013 Autor Share Napisano Maj 16, 2013 - Ma pan jakieś doświadczenie w tego typu wyprawach? - zapytał Theo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fire-Dash Napisano Maj 16, 2013 Share Napisano Maj 16, 2013 - Niestety nie... - odparłem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 16, 2013 Autor Share Napisano Maj 16, 2013 - Naprawdę? - zdziwił się - to co pan tu robi? Chce pan przygód? Dostanie je pan, ale niech pan nie przedobrzy. Tu chodzi przed wszystkim o wyniki. Niech pan słucha się naszych poleceń a na pewno będzie się nam dobrze pracowało. Pokłonił się i ruszył do innego przedziału. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fire-Dash Napisano Maj 17, 2013 Share Napisano Maj 17, 2013 To było lekko dziwne moim zdaniem. Powinienem się w najbliższym czasie dowiedzieć po co dokładnie wyruszamy do Cervidas. Teraz może pójdę coś zjeść. Wszedłem do przedziału w którym znajdowała się stołówka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 17, 2013 Autor Share Napisano Maj 17, 2013 Pociąg nie był szczególnie zatłoczony, toteż nie miałeś kłopotów z wejściem do stołówki. Zauważyłeś Hightlighta siedzącego koncie jedzącego frytki ze słomy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fire-Dash Napisano Maj 18, 2013 Share Napisano Maj 18, 2013 Zamówiłem sobie kanapkę z sałatą, oraz pomidorem i przysiadłem się do Highta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 20, 2013 Autor Share Napisano Maj 20, 2013 - I jak tam? - zapytał się z pełnymi ustami - zawiązałeś jakieś przyjaźnie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fire-Dash Napisano Maj 20, 2013 Share Napisano Maj 20, 2013 - No pogadałem trochę z Serafiną i przed chwilą troszkę z jednym z bliźniaków... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 20, 2013 Autor Share Napisano Maj 20, 2013 - I jakie wrażenia? - zapytał z półuśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fire-Dash Napisano Maj 21, 2013 Share Napisano Maj 21, 2013 - No nie wiem. Serafina jest nawet miła, no a bliźniak faktycznie wydawał się nawet fajny gościem... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 21, 2013 Autor Share Napisano Maj 21, 2013 - Taa fajnym gościem - powiedział Hightlight kręcąc wymownie głową - Pamiętam jak kiedyś chcieli byśmy zagrali na jakiejś imprezie, którą organizowali. Tedy byli naprawdę mili, co innego kiedy przyszła kwestia zapłaty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fire-Dash Napisano Maj 21, 2013 Share Napisano Maj 21, 2013 - Aha... - zacząłem jeść, a Hight mówił dalej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 21, 2013 Autor Share Napisano Maj 21, 2013 - Daliśmy koncert, a kiedy przyszło do płacenia powiedzieli że byliśmy beznadziejni i nie zapłacą za takie rzępolenie - skończył Hightlight marszcząc gniewnie brwi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fire-Dash Napisano Maj 22, 2013 Share Napisano Maj 22, 2013 - Aha... - odpowiedziałem z pełną buzią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 22, 2013 Autor Share Napisano Maj 22, 2013 - Ech prawdę mówiąc czuję, że pożałuję tego wyjazdu - stwierdził po chwili milczenia - ale cóż, nie ma odwrotu. Uśmiechnął się sam do siebie i wyszedł ze stołówki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fire-Dash Napisano Maj 22, 2013 Share Napisano Maj 22, 2013 Zostałem sam. Po chwili skończyłem jeść. Nie miałem co robić. Włuczyłem się po pociągu bez celu do puki... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 22, 2013 Autor Share Napisano Maj 22, 2013 <póki> Nie usłyszałeś cichej wymiany zdań w przedziale obok. Podszedłeś bliżej by lepiej słyszeć. - Co myślisz o tym nowym? - usłyszałeś głos Theo. - Nie wiem skąd oni go wytrzasnęli - to musiał być głos Sparky - w ogóle się nam nie przyda, to żółtodziób. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fire-Dash Napisano Maj 23, 2013 Share Napisano Maj 23, 2013 Odszedłem szybko od przedziału. W sumie to mieli trochę racji. Nigdy nie uczestniczyłem w żadnych wyprawach, nie znałem się na archeologi, ani na niczym takim... może chodziło im o Highta? Nie wiem. Lepiej już pójdę spać. Wszedłem do swojego przedziału i się położyłem. *** Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 27, 2013 Autor Share Napisano Maj 27, 2013 Gdy się obudziłeś na łóżku naprzeciw ciebie siedział Hightlight popijając kawę. - Obudziłeś się? - zapytał - no to wstawaj, za godzinę będziemy na miejscu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fire-Dash Napisano Maj 28, 2013 Share Napisano Maj 28, 2013 - Oki doki loki - wstałem z łóżka i zacząłem zbierać moje rzeczy. Godzinę później wysiadaliśmy już z pociągu... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 28, 2013 Autor Share Napisano Maj 28, 2013 Wysiedliście w jakimś portowym mieście, nie poznałeś nazwy. Niedługo po wyjściu z pociągu ruszyliście do portu i wsiedliście na statek, rozpoczęła się druga część podróży. - No to teraz już nie ma odwrotu - powiedział Hightlight patrząc na oddalający się brzeg. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fire-Dash Napisano Maj 29, 2013 Share Napisano Maj 29, 2013 - A co boisz się? - zapytałem żartobliwie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 29, 2013 Autor Share Napisano Maj 29, 2013 - Nie - powiedział odwracając się - mówię tylko, że nie możemy się już cofnąć. Koniec z wątpliwościami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fire-Dash Napisano Maj 31, 2013 Share Napisano Maj 31, 2013 - Wiem... <Nie będzie mnie niestety do 5 czerwca ok? ;( > Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 31, 2013 Autor Share Napisano Maj 31, 2013 (nie ma sprawy) - Dlatego cieszmy się podróżą - powiedział z uśmiechem - jeśli chcesz posłuchać jak gram to wieczorem daje solo koncert na pokładzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts