Omega Napisano Lipiec 1, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 1, 2013 - A gdzie mieszkałeś wcześniej? - zainteresowała się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fire-Dash Napisano Lipiec 2, 2013 Share Napisano Lipiec 2, 2013 - Na Manhattanie, razem z rodzicami....- nie chciałem zbytnio o tym mówić, ale no cóż. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Lipiec 3, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 3, 2013 - Jesteś aż z Mainhattanu? - zdziwiła się - to co taki światowiec robił w Ponyville? - zapytała się nie mogąc powstrzymać uśmiechu - potrzebowałeś odmiany czy co? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fire-Dash Napisano Lipiec 3, 2013 Share Napisano Lipiec 3, 2013 - Nie, po prostu już mieć do czynienia z tamtym miejscem... - powiedziałem. Nie chciałem zbytnio mówić o śmierci rodziców. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Lipiec 4, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 4, 2013 Serafina musiała zauważyć twoją reakcję i nie naciskała. - Ja natomiast pochodzę z Appleloosy - powiedziała zmieniając temat - spędziłam tam tylko kilka lat, ale to jednak jest mój dom, nie Canterlot. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fire-Dash Napisano Lipiec 4, 2013 Share Napisano Lipiec 4, 2013 Dobrze że nie dopytywała dalej na ten temat. - Skoro to twój do to dlaczego go opuściłaś. Ja w Canterlot nigdy bym nie zamieszkał , jest tam po prostu... nudno. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Lipiec 4, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 4, 2013 - Nudno? - spojrzała na ciebie jak na wariata - tam codziennie odbywa się jakieś przyjęcie, bankiet albo koncert. Trzeba tylko dobrze poszukać. - Ale ja też go zbytnio nie lubię - podjęła po chwili - lubie ciszę i spokój a w Canterlocie to nie możliwe. Ale lubię też podróżować a tata podróżuje nieustannie. Wybór był prosty. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fire-Dash Napisano Lipiec 5, 2013 Share Napisano Lipiec 5, 2013 - Bankiety, koncerty? To nie dla mnie... Może, ale pewnie tak, spotkałaś w Ponyville klaczkę o imieniu Pinkie Pie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Lipiec 6, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 6, 2013 - Nie dało się jej nie zauważyć - stwierdziła z westchnieniem - ta maniaczka uparła się by zrobić nam dwie imprezy, powitalną i pożegnalną... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fire-Dash Napisano Lipiec 7, 2013 Share Napisano Lipiec 7, 2013 - Heh nie dziwiłbym się gdyby zrobiła jeszcze imprezę osobno dla ciebie i twojego ojca. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Lipiec 7, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 7, 2013 - Na szczęście udało nam się przekonać ją do nie robienia osobnych imprez. Było miło, ale lubię ciszę. A imprezy Pinkie są strasznie głośne - skrzywiła się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fire-Dash Napisano Lipiec 7, 2013 Share Napisano Lipiec 7, 2013 - No a byłaś kiedyś na cichej imprezie? - zapytałem żartobliwie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Lipiec 7, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 7, 2013 - Nie - odparła - i nie wyobrażam sobie takiej. Ale imprezy Pinkie biją wszelkie rekordy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fire-Dash Napisano Lipiec 8, 2013 Share Napisano Lipiec 8, 2013 - Tak... - popatrzyłem na zegarek - za godzine będzie solo koncert Hightlighta na pokładzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Lipiec 8, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 8, 2013 - Słyszałam - odparła - byłam na jednym jego koncercie, ale nigdy nie grał solo. To powinno być ciekawe, nie sądzisz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fire-Dash Napisano Lipiec 8, 2013 Share Napisano Lipiec 8, 2013 - Zanim wyruszył ze swoją kapela w trasę, miałem szanse wiele razy usłyszeć jak gra solo. Zobaczysz spodoba ci się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Lipiec 9, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 9, 2013 - Trzymam cię za słowo - powiedziała wstając i przeciągając się - no chyba już dość tego opalania, pora się ubrać - zeszła z głównego pokładu i tyle ją widziałeś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fire-Dash Napisano Lipiec 9, 2013 Share Napisano Lipiec 9, 2013 Wstałem i pomyślałem co, by teraz zrobić. Może zobaczę co tam u Highta. Pewnie teraz jest w swojej kabinie i przygotowuje się do koncertu... muszę znaleźć jego kabinę! Zszedłem pod pokład gdzie znajdowały się pokoje. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Lipiec 9, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 9, 2013 Łódź była bardzo ekskluzywna. Podłoga była lakierowana a ściany świeżo pomalowane. O ile pamiętałeś kabina Highta znajdowała się tuż koło twojej. Ruszyłeś korytarzem i trafiłeś do swojej kabiny. Zza drzwi obok dobiegały dźwięki nastrajanej gitary. Otworzyłeś drzwi. - Cześć Darkie - powiedział Hight odkładając gitarę - jak tam? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fire-Dash Napisano Lipiec 9, 2013 Share Napisano Lipiec 9, 2013 - Cześć przyszedłem zobaczyć co u cie... chwila, czy ty powiedziałeś do mnie "Darkie"? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Lipiec 10, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 10, 2013 - A co? - zapytał się wciąż nastrajając gitarę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fire-Dash Napisano Lipiec 10, 2013 Share Napisano Lipiec 10, 2013 - A nic... co zamierzasz zagrać? - zapytałem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Lipiec 10, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 10, 2013 - Kilka starych kawałków - powiedział - nie chcę grać czegoś co słyszeli już wszyscy na naszych koncertach... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fire-Dash Napisano Lipiec 10, 2013 Share Napisano Lipiec 10, 2013 - Aha... hej,a ty cokolwiek wiesz o tym całym Cervidas? - nagle zmieniłem temat. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Lipiec 11, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 11, 2013 - Niewiele - odparł Hightlight - tylko tyle, że są tam bardzo gościnni, ale nie mają tam elektryczności. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts