Omega Napisano Czerwiec 7, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 7, 2013 - Tylko nie pij tego swojego wina - powiedziała na odchodne - może ci się jeszcze przydać - póściła ci oko i poszła w swoją stronę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Czerwiec 7, 2013 Share Napisano Czerwiec 7, 2013 -To akurat wiem matko.- powiedziałem z uśmiechem odchodząc. Kiedy wróciłem do swojego wozu, zacząłem szukać jakiegoś soku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Czerwiec 7, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 7, 2013 Miałeśtu niezły bałagan. Musisz pamiętać by niedługo tu posprzątać. Tymczasem znalazłeś tylko sok pożeczkowy, będzie musiał wystarczyć. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Czerwiec 7, 2013 Share Napisano Czerwiec 7, 2013 Napiłem się go po czym go schowałem. Ponieważ miałem trochę czasu postanowiłem trochę ogarnąć bałagan w swoim wozie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Czerwiec 8, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 8, 2013 Sprzątanie jest naprawdę trudne. Nic dziwnego, że dawno tego nie robiłeś. Po kilkunastu minutach wóz byłjednak wysprzątany. Pokiwałeś z zadowoleniem głową i wyszedłeś by poszukac Rainbow Dash. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Czerwiec 8, 2013 Share Napisano Czerwiec 8, 2013 Sądziłem że znajdę ją przy stołach do gry bo dzież by indziej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Czerwiec 8, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 8, 2013 Faktycznie była tam, a raczej leżała tam. Chyba postanowiła uciąć sobie drzemkę, naprawdę tak długo sprzątałeś? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Czerwiec 8, 2013 Share Napisano Czerwiec 8, 2013 Trochę to dziwnie wyglądało ale musiałem ją obudzić -Eee... Rainbow? Wstawaj... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Czerwiec 9, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 9, 2013 - Co.. co jest - zapytała zaspana Rainbow ziewając - wróciłęś już? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Czerwiec 9, 2013 Share Napisano Czerwiec 9, 2013 -Takie pytanie... kiedy poszłaś spać? A tak właściwie czas na naszą grę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Czerwiec 9, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 9, 2013 - Tylko się zdrzemnęłam - powiedziała wstając - możemy zaraz zaczynać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Czerwiec 9, 2013 Share Napisano Czerwiec 9, 2013 -No to może zaczniemy?- powiedziałem z uśmiechem udając się do jednego ze stołów. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Czerwiec 10, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 10, 2013 - Czy podczas finału obowiązują jakieś inne reguły? - zapytała Rainbow również podchodząc do stołu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Czerwiec 10, 2013 Share Napisano Czerwiec 10, 2013 -Tylko jedna...-wyciągnąłem Kości Losu- Gramy tymi kośćmi, przez co nie ma tutaj strita a najwyższą figurą jest tu kareta. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Czerwiec 10, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 10, 2013 - Zagramy tymi kośćmi? - zapytała Rainbow pochylając się nad stołęm. Była bardzo zaskoczona, pewnie myślała że nikomu nie pozwalasz ich dotykać. Ale zaraz sie opanowała i znów przywołała na twarzy swój znajomy uśmiech - no to zaczynajmy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Czerwiec 10, 2013 Share Napisano Czerwiec 10, 2013 -Rzadko gram tymi kośćmi z powodu że są dla mnie cenne. Lecz Łupieżca ma swoje zasady. Zaczynajmy. -rzuciłem kości na stół, wiedziałem że podczas gry zachowują się jak normalne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Czerwiec 15, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 15, 2013 Kosci potoczyły się po blacie okazując dwie czwórki i dwie dwójki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Czerwiec 15, 2013 Share Napisano Czerwiec 15, 2013 Dwie pary... nawet dobrze. -Teraz twoja kolej- powiedziałem z uśmiechem, wręczając jej kości. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Czerwiec 18, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 18, 2013 Rainbow wzięła kości i rzuciła niepewnie. Cztery bryły potoczyły się po blacie pokazując trzy czwórki i jedną jedynkę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Czerwiec 18, 2013 Share Napisano Czerwiec 18, 2013 -Oh... trójka... tą runę wygrałaś.- powiedziałem biorąc kości po czym nimi rzuciłem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Czerwiec 22, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 22, 2013 Tym razem wyrzuciłeś cztery piatki, Rainbow spojrzała na to z lekką rezygnacja... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Czerwiec 22, 2013 Share Napisano Czerwiec 22, 2013 -Nie martw się... może kolejna runda będzie lepsza... ale teraz, twój rzut. -Powiedziałem z uśmiechem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Czerwiec 22, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 22, 2013 Rainbow rzuciła kośćmi. Ale tylko trzy z nich wylądowały na stole, dwie czwórki i jedna piątka. Niestety ostatnia kość poleciała na ziemię. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wiej007 Napisano Czerwiec 22, 2013 Share Napisano Czerwiec 22, 2013 -Kurcze...-powiedziałem szybko się schylając w celu znalezienia kości, nigdy nie lubiłem kiedy chociaż jedna jest gdzieś indziej. Nie martwiłem się co na niej wypadło ze względu na to że ja miałem karetę... nawet gdyby wypadła czwórka to i tak byłaby to jedynie trójka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Czerwiec 22, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 22, 2013 Szybko znalazłeś brakującą kość. Gdyby wylądowała na stole Rainbow wylosowałaby szóśtkę. Zadowolony, że kość się nei zgubiła podniosłeś się z ziemi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts