Moonlight Napisano Czerwiec 2, 2013 Share Napisano Czerwiec 2, 2013 Bloody była zszokowana, gdy Clouds złapał ją i zaciągnął do pnia. Z szeroko otwartymi, zszokowanymi oczami wpatrywała się w ogiera dłuższą chwilę. - C-co? O co tu chodzi? - Spoglądała na przemian na towarzysza i pień - Co mam robić? - Wymamrotała wstrząśnięta. Zaczęła drapać się lewym kopytkiem po świeżo założonym opatrunku. Wzrok ostatecznie zatrzymała na pniu. Spero również był zakłopotany i wtulony w klacz, obserwował uważnie każdy ruch ogiera. W każdej chwili był gotowy do interwencji. Link do komentarza
Clouds Slasher Napisano Czerwiec 2, 2013 Share Napisano Czerwiec 2, 2013 Clouds podszedł do klaczy i położył swoje kopyto na jej kopycie. -Po pierwsze nie drap. Sama wiesz że tylko podrażnisz ranę. A po drugie, jeśli chcesz, możesz nic nie robić, jedynie leczyć mi jutro odciski na kopytach. Następnie uśmiechnął się ciepło i zabrawszy piłę ręczną i położywszy pień na dwóch drewnianych kozłach, zaczął ciąć go wzdłuż. Praca była ciężka a ogier mógł poprosić o pomoc, ale nie chciał zaganiać klaczy do pracy. "Zresztą, w moim dawnym ciele, nawet bym się do niej nie odezwał" pomyślał. Link do komentarza
KreeoLe Napisano Czerwiec 2, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 2, 2013 Przez chwilę dawałam się przytulać. Potem wyślizgnęłam się z jego objęć i uśmiechnęłam. Kopytkiem zmierzchwiłam mu grzywę i wstałam. - Czyli zabieram się z wami - odparłam. - Czas więc przestać się lenić i wyjść im pomóc - uśmiechnęłam się. W sumie musiałam mieć chyba jakiś bagaż, torbę, czy coś innego. Ale tym zajmę się później. Kopytkiem doprowadzając do ładu grzywę, wyszłam z namiotu, delikatnie mrużąc oczy i rozglądając się. Link do komentarza
Moonlight Napisano Czerwiec 2, 2013 Share Napisano Czerwiec 2, 2013 (edytowany) UWAGA! Z powodu wszechogarniającego chaosu i krwi... Postanowiliśmy restartować sesję i stworzyć nowe zasady. Na czas "remontu", temat z sesją zostaje zamknięty. Więcej szczegółów znajdziecie niedługo w zapisach. Pozdrawiam ~Moonlight, avatar(ka) Applejack Edytowano Czerwiec 2, 2013 przez Moonlight Link do komentarza
Recommended Posts