Ulquiorraschiffer0420 Napisano Styczeń 2, 2013 Share Napisano Styczeń 2, 2013 Fałsz. Nie miała żadnego przezwiska lecz dręczyli ją słowami ,,Fluttershy,Fluttershy śmieje się z niej cały kraj''. Link do komentarza
Aaaa Napisano Styczeń 2, 2013 Share Napisano Styczeń 2, 2013 Tam dam dim dom dom... to zdanie to Tam dim dam dam dam, zaraz odpowiedź Wam swą dam! A teraz tak... to zdanie to fałsz! Ale nie dlatego, że tylko dlatego, że przekręciłem lekko pisownie tego przezwiska xD Brzmi ono bowiem: "Klutzershy" A oto następna sytuacja! Fluttershy wystąpiła w 54 odcinkach! Z czego 3 razy była jedynie "widoczna" Liczymy od pierwszego odcinak 1-go sezonu do jedenastego odcinka 3-go sezonu... Prawda to czy fałsz? Nie polecam korzystać z wiki Bo gdzie tu zabawa? xD Link do komentarza
Poppi Napisano Styczeń 3, 2013 Share Napisano Styczeń 3, 2013 Po Licznej analizie, wypisaniu wszystkich odcinków na kartkach, obejrzeniu odcinków których nie pamiętam i wypisaniu ulubionego długopisu, stwierdzam, że powyższe zdanie jest prawdą Link do komentarza
Multiszymen Napisano Styczeń 5, 2013 Share Napisano Styczeń 5, 2013 Nie jestem pewien, ale daję prawda Link do komentarza
Aaaa Napisano Styczeń 11, 2013 Share Napisano Styczeń 11, 2013 Ano to jest... jak to zauważono... to jest PRAWDA! xD Och coś za łatwe te pytania się robią, ale tak mało rzeczy jest ;_; Hmmm... to może teraz zrobimy tak... Kura, która uciekła do Everfree Forest zwała się Elizabeat... Fluttersy pobiegła za CMC, które postanowiły odnaleźć zaginioną kurę. Podczas poszukiwań odnalazła zamienioną w kamień Twilight... Zadanie łatwe o proste, bo do trudniejszych przejdziemy później... teraz to tylko rozgrzewka No więc... Prawda to, czy Fałsz? Link do komentarza
Wilcza Napisano Styczeń 11, 2013 Share Napisano Styczeń 11, 2013 To jest prawda ^.^ Link do komentarza
Psoteł Napisano Styczeń 12, 2013 Share Napisano Styczeń 12, 2013 To ja strzelę, że fałsz, tak na wszelki wypadek Link do komentarza
Ravin Napisano Styczeń 12, 2013 Share Napisano Styczeń 12, 2013 Myślę, że to prawda Link do komentarza
Aaaa Napisano Styczeń 18, 2013 Share Napisano Styczeń 18, 2013 To zdanie to... KŁAMSTWO! Ta kura zwała się ElizabeK a nie ElizabeaT ^^ Tak bardzo jedna literka a całe zdanie fałszywe się robi... To pora na następną prawdę lub fałsz... W jednym z odcinków i Gali, Fluttershy zastawiła pułapkę na zwierzątka w postaci... kartonu podpartego patykiem z przywiązanym sznurkiem... ostatecznie jednak złapał się do niego ogrodnik... Prawda, czy nie? Link do komentarza
Psoteł Napisano Styczeń 18, 2013 Share Napisano Styczeń 18, 2013 Nie wiem... Niby prawda, ale ogrodnik nie całkiem się złapał... Tylko po prostu zabrał marchewkę... a właśnie, w zdaniu nie ma mowy o marchewce, więc niech będzie fałsz! Link do komentarza
Wilcza Napisano Styczeń 18, 2013 Share Napisano Styczeń 18, 2013 Nie ma nic o marchewce więc fałsz Link do komentarza
Chay Napisano Styczeń 19, 2013 Share Napisano Styczeń 19, 2013 Falso, na sto procent fałsz. Link do komentarza
Poppi Napisano Styczeń 24, 2013 Share Napisano Styczeń 24, 2013 Z tego co wiem nie było żadnego sznurka ;] Link do komentarza
Aaaa Napisano Styczeń 25, 2013 Share Napisano Styczeń 25, 2013 Tam i... znów KŁAMSTWO! Zapomniałem bowiem o marchewce, więc... No cóż Widzę że twardo staracie się trzymać tego co nie zostało zapisane i wyłapujecie nawet najmniejsze błędy... pora więc pisać bardziej ogólnie! To teraz dalej! Odcinek 22 sezon 1... W tymże odcinku w jednej ze scen ujrzeć można suknie galowe innych postaci... były one w szafie. To co? Prawda to czy znów nie? Link do komentarza
Gość Piter Wan Kenobi Napisano Styczeń 27, 2013 Share Napisano Styczeń 27, 2013 Prawda :3 Link do komentarza
BLaCKTiGER Napisano Styczeń 29, 2013 Share Napisano Styczeń 29, 2013 raczej nigdy jej nie widziałem na fotelu:fluttershy5: Link do komentarza
Recommended Posts