Omega Napisano Lipiec 1, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 1, 2013 Madge, którą raziłaś prądem rozwiała się, nagle poczułaś bolesne uderzenie od tyłu. Poleciałaś kilka metrów przed siebie i wylądowałaś w gruzowisku. - Proszę bardzo - usłyszałaś za sobą głos Madge, jednym okiem zauważyłaś, że stała opierając się o ścianę uśmiechając się drwiąco. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Lipiec 1, 2013 Share Napisano Lipiec 1, 2013 (edytowany) - Co do... - W stałam szybko.Widziałam już czego próbuje na mnie użyć. Zamknęłam oczy i zaczęłam słuchać. Zaczęłam kierować się nie oczami,a instynktem. Dzięki temu mogłabym przewidzieć każdy cios i położenie przeciwnika. Użyłam magi i rozniosłam prąd po ziemi, tak by tego kto na niej był został porażony. Edytowano Lipiec 1, 2013 przez Imka2000 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Lipiec 1, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 1, 2013 - Nie wiesz, że ziemia nie za bardzo przewodzi prąd? - zapytała. Jej głos dochodził dokładnie zza twojego ogona. Czułaś, że powietrze nagle zaczęło się poruszać dokładnie w jej kierunku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Lipiec 1, 2013 Share Napisano Lipiec 1, 2013 Zrobiłam szybko unik, a potem z pół obrotu kopnęłam kopytem w nią. Ciągle miałam zamknięte oczy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Lipiec 3, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 3, 2013 - nieźle - pochwaliła cię dysząc - ładne kopnięcie. Ale koniec żartów, Może pogadamy? Nie chcę by to miejsce na nas runęło. Koniec końców spędzam tu większość wolnego czasu. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Lipiec 3, 2013 Share Napisano Lipiec 3, 2013 Otworzyłam oczy i odwróciłam się do niej. Byłam zdziwiona, ale czujna. - Pogadamy? A o czym chcesz niby gadać? - Zapytałam się jej nie ufnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Lipiec 4, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 4, 2013 - Jak to o czym? - zapytała się Madge - nie pamiętasz o co pytałam się wcześniej? Jak się nazywasz i czemu się tu zakradłaś? Bądźmy cywilizowani - mówiła dalej z proszącą miną. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Lipiec 4, 2013 Share Napisano Lipiec 4, 2013 -Niech ci będzie. Nazywam się Moon Light i przyszłam tu, bo podobno w tą stronę udał się jeden ze strażników który był świadkiem zaginięcia Elementów. Miałam zamiar go przesłuchać- Wzruszyłam kopytami. - A wy, kim jesteście ? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Lipiec 4, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 4, 2013 (edytowany) - Chodzi ci o Anders? - zapytała Madge marszcząc brwi - po co ci Elementy? Edytowano Lipiec 10, 2013 przez Mani Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Lipiec 4, 2013 Share Napisano Lipiec 4, 2013 -Mam za zadanie odnieść je na miejsce. - Powiedziałam z powagą, mimo to nie zdradzałam jej prawdziwego celu. -Wracając do mojego pytania, czy mogłabyś teraz ty odpowiedzieć na moje pytanie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Lipiec 4, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 4, 2013 - Jasne - pokiwała głową na zgodę - Jesteśmy na czarnym rynku. Tutaj można zdobyć wszystko czego dusza zapragnie, a przynajmniej można było - skrzywiła się - Miesiące miną zanim doprowadzimy to miejsce do porządku. - A jeśli chodzi o elementy - kontynuowała - to muszę cię rozczarować, tutaj już ich nie ma. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Lipiec 4, 2013 Share Napisano Lipiec 4, 2013 -Już? - Zdziwiłam się - Czyli znaczy się że były? Wiesz może gdzie teraz są? - Zapytałam się. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Lipiec 4, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 4, 2013 - Nadzorowałam transakcje - mówiła stawiając do pionu o dziwo wciąż całe krzesło i usiadła na nim - Więc tak wiem gdzie są. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Lipiec 5, 2013 Share Napisano Lipiec 5, 2013 - Więc, czy mogłabyś mi to powiedzieć? Dla mnie to bardzo ważne.... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Lipiec 6, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 6, 2013 - Chwileczkę małą - odpowiedziała ci z uśmiechem - prawie zniszczyłaś to miejsce, chciałaś porazić mnie prądem a teraz oczekujesz, że od tak po prostu powiem ci gdzie są Elementy? - zapytała drwiąco - nie ma głupich. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Lipiec 6, 2013 Share Napisano Lipiec 6, 2013 Przewróciłam oczami - Dobra... czego chcesz? - Zapytałam unosząc jedną brew. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Lipiec 7, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 7, 2013 - Moja oferta jest bardzo prosta - powiedziała poważniej - sama cię tam zabiorę. To bydle oszukało mnie podczas ostatniego podziału łupów. I. Zapłaci. Za. To - cedziła słowa przez zaciśnięte zęby. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Lipiec 7, 2013 Share Napisano Lipiec 7, 2013 Zaczęłam się zastanawiać - Niech ci będzie...Ale...Jeśli nie mówisz prawdy i czekać mnie będzie tam jakaś niespodzianka...Nie ręczę za siebie. - Powiedziałam z groźną i zarazem poważną miną . Po czym uśmiechnęłam się i wyciągnęłam do niej kopytko w ramach potwierdzenia umowy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Lipiec 7, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 7, 2013 - Zgoda - powiedziała, lecz jej głos dobiegał zza twoich pleców. Poczułaś klepnięcie w plecy i szybko się odwróciłaś. Za tobą stała Madge uśmiechając się od ucha do ucha. Najwidoczniej wciąż byłaś pod wpływem jej czaru hipnozy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Lipiec 7, 2013 Share Napisano Lipiec 7, 2013 (edytowany) Zrobiłam zirytowaną minę, po czym się uśmiechnęłam - Sztuczki lepiej zostaw na potem, pewnie będą potrzebne.Teraz ruszajmy! - Powiedziałam po czym tyknęłam ją szybko w plecy pstrykając ją lekko prądem z uśmiechem w ramach rewanżu.(W sensie takim że jak się np człowiek naelektryzuje chodząc skarpetkami po dywanie ) Edytowano Lipiec 7, 2013 przez Imka2000 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Lipiec 7, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 7, 2013 - Zgoda - odparła ruszając za tobą z lekko kwaśną miną - ale gdzie właściwie idziemy? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Lipiec 7, 2013 Share Napisano Lipiec 7, 2013 - Tam gdzie są ci goście którzy ukradli elementy... Bo wiesz gdzie oni są, prawda? - Zapytałam z niepewnością patrząc na nią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Lipiec 7, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 7, 2013 - Tak, wiem - odparła Madge -pytałam się gdzie TY mnie ciągniesz. Rozumiem, że nie pracujesz sama. Po co byłyby ci elementy skoro samemu nie można ich użyć? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Lipiec 7, 2013 Share Napisano Lipiec 7, 2013 Oparłam kopyto o czoło przewracając przy tym oczami. - Dobra prowadź... - Nie chciałam toczyć z nią większych rozmów. Jedyny powód który sprawił że nie poszłam sama to, to że ona zna lokacje elementów. Na razie muszę udawać miłą... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Lipiec 8, 2013 Autor Share Napisano Lipiec 8, 2013 (edytowany) - Może najpierw zdejmę ci tę obrożę - powiedziała odpinając ją - a jeśli chodzi o ruszenie w drogę lepiej dobrze się przygotuj. Anders miał je zawieść do Manehattanu. Edytowano Lipiec 10, 2013 przez Mani Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts