Imka2000 Napisano Maj 11, 2013 Share Napisano Maj 11, 2013 I to była myśl...tyle że skąd miałam wiedzieć kiedy to zrobią... musiałam być gotowa... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 11, 2013 Autor Share Napisano Maj 11, 2013 Teraz trzeba się do nich zbliżyć. Potem poczekać na jakąś wiadomość od Celestii i sprawy same się potoczą. Postanowiłaś sprawdzić jak idą przygotowania do przyjęcia. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Maj 11, 2013 Share Napisano Maj 11, 2013 Udałam się więc w stronę cukrowego kącika. Szłam w miarę szybko. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 11, 2013 Autor Share Napisano Maj 11, 2013 Zobaczyłaś tak już całkiem sporo kucyków wchodzących z jakimiś pakunkami, postanowiłaś dowiedzieć się o co chodzi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Maj 11, 2013 Share Napisano Maj 11, 2013 Podeszłam pod ścianę domu i wyjrzałam przez okno by zobaczyć co się dzieje w środku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 11, 2013 Autor Share Napisano Maj 11, 2013 Kilka kucyków krzątało się przy nakrywaniu stołów i ustawianiu smakołyków. Pinkie Pai była wszędzie dyrygując wszystkim i nie omieszkała spróbować kilku wypieków. Widać, że była w swoim żywiole. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Maj 11, 2013 Share Napisano Maj 11, 2013 Coś mi mówiło żeby już iść... mimo to poprzyglądałam się jeszcze chwilę. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 11, 2013 Autor Share Napisano Maj 11, 2013 Nagle zobaczyłaś, że w sklepie jest jeszcze jedna powierniczka elementów harmonii. To ta żółta, Applejack. Przyniosła kilka ciast. Patrzysz na to i zastanawiasz się, czy warto teraz wykonać jakiś ruch... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Maj 11, 2013 Share Napisano Maj 11, 2013 Wahałam się przez chwile, ale postanowiłam po prostu poczekać, aż wszystkie powierniczki elementów przyjdą. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 11, 2013 Autor Share Napisano Maj 11, 2013 - Czemu tak stoisz pod tym oknem? - rozległ się głos za twoimi plecami. Szybko się odwróciłaś i zobaczyłaś ją - Twilight Sparkle. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Maj 11, 2013 Share Napisano Maj 11, 2013 Miałam chęć skręcić jej kark gdy tylko ją zobaczyłam, ale nie okazałam tego, tylko powiedziałam głupio ze świadomością że ktoś mnie jednak zobaczył- Patrzyłam czy ta szyba jest czysta... ale to już nie ważne bo właśnie idę - Odwróciłam się i zrobiłam już krok do przodu, mając nadzieje że jeszcze mnie nie zaczepi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 11, 2013 Autor Share Napisano Maj 11, 2013 - Właściwie kim jesteś? - zapytała zrównując z tobą krok - Jeszcze cię tu nie widziałam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Maj 11, 2013 Share Napisano Maj 11, 2013 - Nazywam się Moon Light - Powiedziałam robiąc kolejny krok. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 11, 2013 Autor Share Napisano Maj 11, 2013 - To o tobie mówiła Pinkie Pai? - zapytała zdziwiona - po co patrzyłaś się w szybę zamiast przyjść na własne przyjęcie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Maj 11, 2013 Share Napisano Maj 11, 2013 Wzruszyłam kopytami - Ponieważ nie było one właściwie jeszcze zorganizowane chyba do końca, wolałam nie przeszkadzać - Ciągle byłam do niej odwrócona, nie chciałam ryzykować kolejnych pytań, na przykład na temat moich oczu, które słyszałam często, a z tego co słyszałam, ona lubiła je zadawać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 11, 2013 Autor Share Napisano Maj 11, 2013 - Chodź wejdziemy do środka - zachęcała - wszyscy chcą cię poznać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Maj 11, 2013 Share Napisano Maj 11, 2013 Westchnęłam - Skoro tak mówisz... -Musiałam się zachowywać miło... mimo że czułam tylko nienawiść. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 11, 2013 Autor Share Napisano Maj 11, 2013 - Uwierz mi, na pewno znajdziesz tu przyjaciół - mówiła - ja też byłam tu nowa a teraz mam przyjaciół. Z tobą będzie to samo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Maj 11, 2013 Share Napisano Maj 11, 2013 - To fajnie... - Odwróciłam się - Więc chodźmy... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 11, 2013 Autor Share Napisano Maj 11, 2013 Weszłyście do sklepu i nagle wszyscy zaczęli krzyczeć - WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO!!! Zaczęły się śpiewy i zabawy, każdy chciał cię poznać i tylko co niektórzy dziwnie się na ciebie patrzyli (pewnie z powodu oczu). Twoim celem było jednak zjednanie sobie powierniczek i to je właśnie musisz znaleźć w tym tłumie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Maj 11, 2013 Share Napisano Maj 11, 2013 Nie wiem dla czego skierowałam się do kuchni, by zobaczyć czy ktoś tam z tych klaczy choć jest. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 11, 2013 Autor Share Napisano Maj 11, 2013 W kuchni niestety było tylko jakieś małżeństwo. Mówili, że nazywają się Cake. Czyli nie ma ich w kuchni. Więc muszą być w głównej sali. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Maj 11, 2013 Share Napisano Maj 11, 2013 Wyszłam z kuchni więc i weszłam na schody by mieć lepszy widok. Zaczęłam się rozglądać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Maj 12, 2013 Autor Share Napisano Maj 12, 2013 Tłum był strasznie zbity ale udało ci się wypatrzeć Pinkie. To się nazywa mieć szczęście - była tam cała szóstka, rozmawiały o czymś przy stole z ciastami. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Imka2000 Napisano Maj 12, 2013 Share Napisano Maj 12, 2013 Przedarłam się więc przez tłum, było dla mnie za głośno. Najchętniej to poszłabym na górę położyła się i zagłuszyła dźwięk trzymając poduszkę na głowię. Co za banda rozwrzeszczanych i nadpobudliwych kucyków... Tak czy inaczej, zobaczyłam już Pinkie więc podeszłam do nie - Pinkie tak ci dziękuje za te cudowną imprezę! jest świetna, serio masz do nich talent! - Powiedziałam z udawanym entuzjazmem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts