Omega Napisano Czerwiec 14, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 14, 2013 - Zawsze mogę skorzystać z zaklęcia kopiującego - powiedziała Twilight - jeśli chcesz mogę spróbować. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 14, 2013 Share Napisano Czerwiec 14, 2013 - Ja się nie narzucam. Chętnie bym ją przeczytał, ale nie wiem czy książka może się nie uszkodzić. Nie miała by pani problemu gdybym przychodził tutaj i ją czytał na miejscu? Bo nie widzi mi się wynoszenia antyku poza obszar biblioteki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Czerwiec 15, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 15, 2013 - Nie ma sprawy - powiedziała - choć nei wiem, czy samo jej otwarcie nie spowoduje jej zniszczenia - powiedziała po chwili. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 15, 2013 Share Napisano Czerwiec 15, 2013 - Będę uwarzać. Więć się nie bój, bo książki traktuje jak swoje własne dzieci, których nie mam - powiedziałem po czym wziąłem delikatnie książkę i usiadłem gdzieś i zacząłem ją czytać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Czerwiec 18, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 18, 2013 - lepiej użyj telekinezy - poradził ci bibliotekarz gdy kilka pierwszych kartek rozsypało się pod twoim dotykiem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 18, 2013 Share Napisano Czerwiec 18, 2013 Używam telekinezy po czym biorę książkę i siadam z nią gdzieś. Następnie biorę się za czytanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Czerwiec 22, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 22, 2013 Kilka pierwszych stron opisywało samego Starswirla. Kilka następnych stron było niestety nie do odczytania. Przewracałeś kartki dalej w poszukiwaniu czegoś urzytecznego. Nareszcie znalazłeś coś przydatnego, rozdział pt. "przemiany". Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 22, 2013 Share Napisano Czerwiec 22, 2013 Czytam. To mi na pewno pomoże w moim planie, i wreszcie obalę Celestie. Na razie to ja się nauczę wszystkiego z przemian, i poobserwuję Powierniczki. A po wykonaniu części A, przyjdzie czas na część B Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Czerwiec 22, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 22, 2013 - ciężo ci będzie nauczyć się wszystkiego z tej księgi - powiedział w twojej głowie - na to potrzeba by kilku lat. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 22, 2013 Share Napisano Czerwiec 22, 2013 "No tylko tych które nauczą mnie i mój team w strażników Celesti. Daje ci dostęp do pamięci, zobacz co mi zrobiła" pomyślałem i dalej czytam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Czerwiec 22, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 22, 2013 - Nie znasz jej motywów - zauważył - ale co ja tam wiem.Jestem tylko bliotekarzem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 22, 2013 Share Napisano Czerwiec 22, 2013 "Wiem tylko że zabiła moicj rodziców i trzy letnią siostrę z zimną krwią" pomyślałem i dalej czytałem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Czerwiec 22, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 22, 2013 - Ja już nic nie mówię - powiedział - to zaklęcie może się przydać. Właśnie przewróciłeś stronę na której było opisane zaklęcie polimorfii. To faktycznie mogłoby się przydać, mało kto opanował to zaklęcie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 22, 2013 Share Napisano Czerwiec 22, 2013 Staram się go nauczyć. Jak już je zapamiętam to później zrobię test praktyczny, tylko w co by się tu zmienić? Nad tym pomyśle później Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Czerwiec 22, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 22, 2013 - Mała rada - znowu odezwał się bibliotekarz - opis użycie tu magii jest trochę skomplikowany. Jedyne co musisz zrobić to użyć magii na sobie, poczuj jak moc jest w każdej komórce twojego ciała i pomyśl o tym w co chcesz się zmienić. To prostrze wyjaśneinie od tych skomplikowanych formuł. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 22, 2013 Share Napisano Czerwiec 22, 2013 "Dziękuje" pomyślałem i zmieniam się w... mojego ojca, czyli czarnego ogiera o zielonkawej grzywie i młotkiem jako znaczek. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Czerwiec 23, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 23, 2013 - Czy to zaklęcie polimorficzne? - zapytała ze zdziwieniem Twilight schodząc na dół po schodach - udało ci się je opanować? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 23, 2013 Share Napisano Czerwiec 23, 2013 - To zaklęcie jest łatwiejsze do opanowania niż się wydaje. Opis użycia tu magii jest trochę skomplikowany. Jedyne co trzeba zrobić to użyć magii na sobie, poczuć jak moc jest w każdej komórce twojego ciała i pomyśleć o tym w co chce się zmienić. To prostrze wyjaśneinie od tych skomplikowanych formuł. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Czerwiec 24, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 24, 2013 - No proszę, naprawde nieźle - pochwaliła cię Twilight - tak samo tłumaczła mi to Luna kilka miesięcy temu. Ale mi opanowanie tego zajęło tydzień. Niezły jestes to ci trzeba przyznać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 24, 2013 Share Napisano Czerwiec 24, 2013 - Aż tak nie jestem dobry - powiedziałem zakrywając się kopytem, zawstydziłem się to pewne. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Czerwiec 24, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 24, 2013 - Nie gadaj, jesteś naprawde dobry - nie przestawała Twilight - umiesz jeszcze jakieś czary? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 24, 2013 Share Napisano Czerwiec 24, 2013 (edytowany) - Całkiem sporo - powiedziałem po czym się sklonowałem. - Trochę się tego uczyłem. Ale nie jestem dobry w czarowaniu. Edytowano Czerwiec 24, 2013 przez peros81 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Czerwiec 24, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 24, 2013 - Ja mam talent do czarów - pochwaliła się wypinając pierś - i uwielbiam się uczyć. To dlatego zajmuje się biblioteką. Ile zaklęć znasz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KougatKnave3 Napisano Czerwiec 24, 2013 Share Napisano Czerwiec 24, 2013 - Do 200 znam. Co do nauki to też ją uwielbiam. Widzę że sporo nas łączy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Omega Napisano Czerwiec 26, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 26, 2013 - 200 zaklęć! - wytszeszczyła oczy - nie wiedziałam, że ktoś może znać tyle czarów, ja znam tylko około 100... - widać, że zbiłeś ją z pantałyku, pewnie myślała, że miałeś po prostu szczęście z tym ostatnim czarem ale teraz wszystko się zmieniło. Spojrzała na ciebie z większym szacunkiem - ale faktycznie wiele nas łączy. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts