Dadudałe Napisano Marzec 30, 2012 Share Napisano Marzec 30, 2012 (edytowany) Otwieram ten temacik z prostej przyczyny. Zmieniłem troszkę formę odpowiedzi i nie wiem jak ludzie się na to zapatrują. Obrazkowa forma wiąże się z kilkoma istotnymi sprawami: 1) Wielkość obrazków - nie wiem czy takie, jakie są teraz, dobrze się ludziom przegląda. Posty są niemiłosiernie wydłużane, ale przynajmniej dokładnie widać co tam naskrobałem. Warto to zmienić? Zostawić jak jest? Może zarzucać samymi linkami? 2) Typy obrazków - Jeśli rysuję coś zupełnie samodzielnie, to efekt nie jest powalający i długo mi to zajmuje, niemniej wtedy i ja mam przednią zabawę, bo rysować całkiem lubię . Jeśli używam memów, wektorów, posklejanych zdjęć, to wtedy nie jest to w 100% oryginalne, ale przynajmniej szybciej zarzucam. Pozostaje jeszcze trzecia forma, od której chwilowo odszedłem: sam tekst + ewentualnie jeden obrazek ukazujący minę Dashie. Może jednak ktoś ją bardziej lubił. Co do samego tempa odpowiadania: staram się z dnia na dzień, ale okazało się to w praktyce cięższe do zrobienia niż myślałem :dodgy:. Jeśli wyskakuje mi cokolwiek dodatkowego do zrobienia, to już brakuje czasu na machnięcie wszystkiego w jednym dniu. Stąd proszę o wyrozumiałość . I zachęcam do ewentualnych propozycji/dyskusji/zażaleń/besztów. Edytowano Kwiecień 27, 2013 przez Cuddly doggy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dadudałe Napisano Kwiecień 25, 2012 Autor Share Napisano Kwiecień 25, 2012 Przepraszam wielce za zwłokę w odpowiedziach. Dopnę jeszcze ten tydzień na studiach do końca i z długim weekendem zacznę na wszystko odpisywać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Niklas Napisano Sierpień 13, 2012 Share Napisano Sierpień 13, 2012 I nikt nie korzysta z tego tematu? No wai! Nie ma! Poczytałem te odpowiedzi i jestem wielce zawiedziony, że nikt nawet nie postarał się, by zostawić swój komentarz tutaj. Albowiem są one świetne. Co prawda za mało karmienia Dashie marchewką, ale to się da znieść. Oby więcej takich odpowiedzi. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tisosek Napisano Sierpień 14, 2012 Share Napisano Sierpień 14, 2012 Dostałem huga do Dashie, więc mi te odpowiedzi pasują. xD Świetnie zrobione, postarałeś się Avan jak za każdym razem. :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jake Napisano Styczeń 16, 2013 Share Napisano Styczeń 16, 2013 Za wolno odpowiada. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L'estaca Napisano Luty 3, 2013 Share Napisano Luty 3, 2013 Lepiej wstawiać jeden obrazek + tekst. Długie historyjko-obrazki powodują przycinanie się. I mniej tekstów od avatara tak ja odpowiadała ,,krewetka'' było najlepiej. Oczywiście to moja opinia... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cuddly Doggy Napisano Luty 3, 2013 Share Napisano Luty 3, 2013 Za wolno odpowiada. I jakieś stare, dziwne stwierdzenie. RD odpowiada jak zbierze się większa ilość pytań i gdy mi się zachce. Odpowiedzi będą mogły się pojawiać szybciej jeśli j*bniesz trzema logicznymi i sensownymi argumentami, których nie uda mi się obalić. Lepiej wstawiać jeden obrazek + tekst. Długie historyjko-obrazki powodują przycinanie się. Nie będzie obrazków, nie umiem rysować, a nawet jakbym umiała to by mi się nie chciało, a szukanie też jest czasochłonne i do tego nie fajne. I mniej tekstów od avatara tak ja odpowiadała ' date=',krewetka'' było najlepiej. Oczywiście to moja opinia...[/quote'] Ale tam nie ma tekstów od Avatara :< są ode mnie, a ja nie jestem Avatarem. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jake Napisano Luty 3, 2013 Share Napisano Luty 3, 2013 Ostatni raz kiedy RD odpowiedziała minęło koło miesiąca! A 14 pytań to przypadkiem nie wystarczająco? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cuddly Doggy Napisano Luty 3, 2013 Share Napisano Luty 3, 2013 Ostatni raz kiedy RD odpowiedziała minęło koło miesiąca! A 14 pytań to przypadkiem nie wystarczająco? Tak wiem, kiedy na nie odpowiadałam. Nie. Większość pytań to są takie pytania na które mogłabym odpowiedzieć jednym słowem. A nie tylko o to chodzi. Po za tym, wiesz, chyba lepiej zrobić coś później, na spokojnie i lepiej, niż szybko i nie dokładnie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L'estaca Napisano Luty 4, 2013 Share Napisano Luty 4, 2013 Cuddly Doggy- tw. odpowiedzi są świetne mówiłam raczej o nieprzyjemnych odpowiedziach avanidiusa bez urazy, ale niezbyt mi sie podobały... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cuddly Doggy Napisano Luty 4, 2013 Share Napisano Luty 4, 2013 Spoko, postaram się by były dłuższe. Co do obrazków, skoro Spro prawi by z internetu wygrzebać, to w takim razie w następnych odpowiedziach będzie ich więcej. A do niecierpliwych- odpowiedzi prawdopodobnie ukażą się jakoś w najbliższy weekend. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L'estaca Napisano Luty 5, 2013 Share Napisano Luty 5, 2013 Acz nie uważam że Avanidius się nie postarał . Co do poganiania; po co? Czy gdybyście to wy musieli odpowiadać mielibyście czas i ochotę wymyślać i pisać do 2 dzień nowe odpowiedzi? Owszem? Zobaczymy ile byście wytrzymali Pamiętajcie że regent i avatar to bardzo odpowiedzialna funkcja, a co za tym idzie masa roboty. Gdybym była regentem, sama bym odpowiadała kiedy uważałabym to za słuszne. Jeśli Cuddly Doggy jest regentem oznacza to że jest opowiedziany i wie kiedy należy odpisać. Dziękuję, dobranoc Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
L'estaca Napisano Luty 6, 2013 Share Napisano Luty 6, 2013 W tym dziale powinny być odpowiedzi Gildy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jake Napisano Luty 14, 2013 Share Napisano Luty 14, 2013 Za dużo pytań dałem i mi się pomieszały, ale nie o tym rozmowa. Jeśli chodzi o odpowiedzi to było ich dużo i były dobrze przemyślane. Daje im 10/10. Obrazki 10/10 z powodu humoru u większości z nich. Wszystko doskonale zrobione. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PyroxPL Napisano Czerwiec 9, 2013 Share Napisano Czerwiec 9, 2013 Kiedy mozna sie spodziewac nowych odpowiedzi? Czy moze RD ma wakacje? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Czerwiec 15, 2013 Share Napisano Czerwiec 15, 2013 Powiem tylko, że odpowiedzi Yarvina są zbyt chaotyczne i momentami zostawia on tyle wolnych linijek pod tekstem, że to po prostu nie zachowuje żadnej estetyki. Tak się nie robi, musisz się poprawić. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PyroxPL Napisano Czerwiec 15, 2013 Share Napisano Czerwiec 15, 2013 Tak Yarvin, nie bądz Cretinem i bądz mniej chaotyczny-to nie dzial Discorda, God Damn It! A kiedy "this will be done"? dun dun dun! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PyroxPL Napisano Czerwiec 16, 2013 Share Napisano Czerwiec 16, 2013 To skoro tą kwestie mamy za sobą to powtarzam pytanie: Jak idzie odpowiadanie na pytania, czy moze nie idzie, a moze RD ma wakacje? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PyroxPL Napisano Lipiec 1, 2013 Share Napisano Lipiec 1, 2013 Yay! Dzięki za info i proszę cię... Mają być punktualnie o godzinie 0:00 czyli kiedy 5. lipca się zacznie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PyroxPL Napisano Lipiec 5, 2013 Share Napisano Lipiec 5, 2013 Jest 5. lipca a odpowiedzi jak nie było tak nie ma... Yarvin jest niczym polska kolej-notorycznie się spóźnia I sorki za napisanie posta pod postem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PlagueOverlord Napisano Lipiec 9, 2013 Share Napisano Lipiec 9, 2013 Kiedy można spodziewać odpowiedzi? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PyroxPL Napisano Lipiec 10, 2013 Share Napisano Lipiec 10, 2013 (edytowany) Podobno 5. lipca ale chyba 2014 roku Edytowano Lipiec 10, 2013 przez PyroxPL Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PyroxPL Napisano Lipiec 10, 2013 Share Napisano Lipiec 10, 2013 (edytowany) Ale zarąbistość nie powinna się spóźniać... Powiedział że będą 5. lipca, a jest już dawno po terminie :/ EDIT: Kiedy dodasz odpowiedzi Yarvin, bo miały być 5. lipca? Edytowano Lipiec 13, 2013 przez PyroxPL Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aretra Napisano Lipiec 16, 2013 Share Napisano Lipiec 16, 2013 Czemu pominąłeś moje pytania i kilku innych osób? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Phinbella Flynn Napisano Lipiec 27, 2013 Share Napisano Lipiec 27, 2013 (edytowany) Myślę, że Rainbow Dash opuszcza niektóre pytania. Niektórzy mogą poczuć się olani. Odpowiedzi są spoko. Ciekawie się to wszystko czyta, szczególnie po ostatnim poście odpowiedzi. Edytowano Lipiec 27, 2013 przez Phinbella Flynn Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts