Torrez Napisano Sierpień 1, 2013 Share Napisano Sierpień 1, 2013 Przez moją nieśmiałość i wrażliwość najbardziej pasuje do Fluttershy, lecz trochę do Twilight z powodu zamiłowania do książek. Link do komentarza
Kruczek Napisano Sierpień 1, 2013 Share Napisano Sierpień 1, 2013 Fluttershy w codziennym życiu, cichy, Pan Samotnik.Twilight na forum, bo nie cierpię błędów, kocham książki.Pinkie Pie, bo mam przebłyski imprezowicza, jestem niepoprawnym optymistą. Link do komentarza
Raricia12 Napisano Sierpień 1, 2013 Share Napisano Sierpień 1, 2013 Ja jestem podobna miendzyinnymi do Rainbow Dash bo często jestem zarozumiała oraz przemądrzała i niekiedy odważna ale to bardzo żadko :( Następnie do Fluttershy bo nieumiem się bić z innymi i jeszcze do Pinkie Pie bo uwielbiam imprezować! Link do komentarza
D'yer'ailt Napisano Sierpień 1, 2013 Share Napisano Sierpień 1, 2013 Ja to jestem wypisz wymaluj Trixie. Link do komentarza
pepeh Napisano Sierpień 3, 2013 Autor Share Napisano Sierpień 3, 2013 Fluttershy bo nieumiem się bić z innymi Co ma Fluttershy do bicia się z kimś Link do komentarza
Aretra Napisano Sierpień 3, 2013 Share Napisano Sierpień 3, 2013 Ogólnie pasuję do RD. W realnym świecie, jestem nieco zapatrzona w siebie. Uwielbiam sport, zawsze mam pełno energii i formy. Jakbym miała się napatoczyć do kucyków, na pewno byłabym pegazem, skupiającym się na sprinterskim lotnictwie. Z AJ mam szczerość i czułość. Link do komentarza
Airlick Napisano Sierpień 3, 2013 Share Napisano Sierpień 3, 2013 Najwięcej mam chyba niestety wspólnego z FS. Potrzebuję czasu, żeby się z kimś oswoić. A z drugiej strony, kocham zwierzęta. W dodatku parę osób powiedziało mi, że czasem mam wzrok jak gestapowiec, cokolwiek by to nie znaczyło, co chyba też podpada pod podobieństwo z FS. Na drugim miejscu zapewne byłaby AJ. Ja mówię prawdę, bez względu na konsekwencje. Zwykle staram się ją ubrać w ładne słowa, ale bywa, że po prostu rzucę kilkoma przykrymi słowami, których potem żałuję. Na trzecim, paradoksalnie, RD, moja nemesis. Ale na całe szczęście z niej mam tylko i wyłącznie lojalność, bo inaczej musiałbym się pociąć z powodu swojej mainstreamowości.To ciekawe, ale z Rarci mam niewiele. Ale nie przeszkadza to mojemu uwielbieniu wobec niej. Link do komentarza
Recommended Posts