Dr. Whooves Napisano Maj 14, 2013 Share Napisano Maj 14, 2013 (edytowany) Witam wszystkich. Jestem na tym forum nową osobą, dlatego liczę na wyrozumiałoś jeżeli coś pokręciłem wstawiając tego posta. Od jakiegoś czasu tłumaczę komiksy na nasz rodzimy język, dlatego chciałbym podzielić się też nimi z większą widownią. To jest pierwszy komiks który przetłumaczyłem. Jak coś wstawię kolejne, ale na razie zacznę od tego. Pozdrawiam i życzę miłej lektury. Edytowano Listopad 23, 2014 przez Dr. Whooves 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Metis Napisano Maj 14, 2013 Share Napisano Maj 14, 2013 Będziesz tłumaczyć jeszcze jakieś komiksy z Doctorem? Jeśli tak to chętnie je przeczytam. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr. Whooves Napisano Maj 14, 2013 Autor Share Napisano Maj 14, 2013 Taki mam zamiar. Poza tym już mam przetłumaczone inne krótsze komiksy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Metis Napisano Maj 14, 2013 Share Napisano Maj 14, 2013 A można wiedzieć kiedy je opublikujesz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr. Whooves Napisano Maj 14, 2013 Autor Share Napisano Maj 14, 2013 A można wiedzieć kiedy je opublikujesz? Dobrze jak już tak męczysz to masz tu, krótki komiks, w którym sama wystąpisz, znajdziesz tam też odpowiedź na swoje pytanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Maj 14, 2013 Share Napisano Maj 14, 2013 Hej! A może by tak wstawić na Docs Google do pobrania? Mózgownica...prze...grzana. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kotekipiesek Napisano Maj 14, 2013 Share Napisano Maj 14, 2013 super i cool i fajne i itp. :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr. Whooves Napisano Maj 15, 2013 Autor Share Napisano Maj 15, 2013 Kolejny komiks tym razem główną bohaterką jest Celestia.I jako bonus dorzucam. Podwójne Rainboom w wykonaniu Derpy. 3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kotekipiesek Napisano Maj 15, 2013 Share Napisano Maj 15, 2013 lol :3 obydwa fajne :3 Keep Calm and Make Komics Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Metis Napisano Maj 15, 2013 Share Napisano Maj 15, 2013 Babeczki ... mniam Posłużę się tekstem mojego kolegi: Jaki face. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr. Whooves Napisano Maj 16, 2013 Autor Share Napisano Maj 16, 2013 Połączenie Dragon Ball-a i MLPI jeszcze jeden tym razem Derpy i Dr. Whooves rozmawiają o jedzeniu... 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kotekipiesek Napisano Maj 16, 2013 Share Napisano Maj 16, 2013 lol nice :3 to z ogórkiem epickie :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nessie Napisano Maj 16, 2013 Share Napisano Maj 16, 2013 ile ty tego masz? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr. Whooves Napisano Maj 16, 2013 Autor Share Napisano Maj 16, 2013 Trochę tych komiksów mam, poza tym tłumaczę też kolejne. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Metis Napisano Maj 16, 2013 Share Napisano Maj 16, 2013 Epickie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr. Whooves Napisano Maj 17, 2013 Autor Share Napisano Maj 17, 2013 Seria komiksów w których występują Shining Amor i Księżniczka Cadance. 4 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fagglenorusie Napisano Maj 17, 2013 Share Napisano Maj 17, 2013 Zaiste. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Metis Napisano Maj 17, 2013 Share Napisano Maj 17, 2013 Super Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kotekipiesek Napisano Maj 17, 2013 Share Napisano Maj 17, 2013 część widziałem :3 ogólnie fajne Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr. Whooves Napisano Maj 17, 2013 Autor Share Napisano Maj 17, 2013 To dzisiaj jako bonus, świeże tłumaczenie komiksu o Berry Punch Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kotekipiesek Napisano Maj 17, 2013 Share Napisano Maj 17, 2013 lol niezłe Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr. Whooves Napisano Maj 18, 2013 Autor Share Napisano Maj 18, 2013 (edytowany) Kolejny komiks z serii tłumaczeń tym razem o Twilight Sparkle. Pierwszy dzień w szkole. CDN... Edytowano Czerwiec 9, 2013 przez Dr. Whooves 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kotekipiesek Napisano Maj 18, 2013 Share Napisano Maj 18, 2013 lol Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Metis Napisano Maj 18, 2013 Share Napisano Maj 18, 2013 Super tego poprzedniego nie zdążyłam skomentować ale oba są super. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dr. Whooves Napisano Maj 19, 2013 Autor Share Napisano Maj 19, 2013 (edytowany) Następny komiks tym razem o Discordzie CDN...Kolejna część Edytowano Czerwiec 14, 2013 przez Dr. Whooves 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się