L'estaca Napisano Czerwiec 2, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 2, 2013 Zauważyłam, ze zmora wleciała na drzewo, więc wrzasnęłam na całą polanę i spadałam z drzewa. Spojrzałam z ukosa na zmorę, a potem na Jacoba i Violettę. Smutno mi się zrobiło jak tak na nich patrzyłam. Podeszłam do Loci -Hej, byłaś wcześniej smutna, co się stało? Link do komentarza
Adm1RED Napisano Czerwiec 2, 2013 Share Napisano Czerwiec 2, 2013 (edytowany) Adam pod swoja prawdziwa postacia przyszedl na polane i usiadl pod jednym z drzew. Siedzial i patrzyl na wszystkich. (Jestem na tablecie jak cos) @down Raczej nikt nie poznal adama bo on jest pod postacia kucyka, wiecie takiego z MLP. Edytowano Czerwiec 2, 2013 przez Adm1(RED) Link do komentarza
delet this Napisano Czerwiec 2, 2013 Share Napisano Czerwiec 2, 2013 (A ją na telefonie) Podeszła śmiało do Adama i zapytała cichym głosem. - Co porabiasz ? Link do komentarza
L'estaca Napisano Czerwiec 2, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 2, 2013 -Hej, Loca, tu ziemia! Link do komentarza
delet this Napisano Czerwiec 2, 2013 Share Napisano Czerwiec 2, 2013 (Sorki nieogar. ) Link do komentarza
emili878 Napisano Czerwiec 3, 2013 Share Napisano Czerwiec 3, 2013 Kona spokojnie weszła pod ziemie < Ciekawe co się stało?> Wyłoniła część głowy ( do nosa) i powiedziała - Co porabiasz wilkołaku, przepraszam ale nie znam twojego imienia- Delois wyszła z ziemi i spokojnie poprawiając wygląd- Me imię brzmi Delois Alfa kona. Delois przedstawiła się dość nienaturalnie miłym głosem i nie odzywała się nieznośnie wobec wilkołaka. < Chyba mocno oberwałam w głowę...> Link do komentarza
Jake Napisano Czerwiec 3, 2013 Share Napisano Czerwiec 3, 2013 Jacob spojrzał się na Violette i powiedział - Jesteś ode mnie starsza...ale duchowo młodsza Po czym Jacob złapał piasek, a on zmienił się od razu w złoty medalion. Jacob spojrzał się na niego i wypowiedział kilka słów. Błysnęło światło i ukazał się złoty łańcuszek. Jacob spojrzał się na Violette i zakładając na jej szyję medalion powiedział - Oto taki prezent z okazji zaległych urodzin. Wygląd Medalionu: 1 Link do komentarza
delet this Napisano Czerwiec 3, 2013 Share Napisano Czerwiec 3, 2013 _-A skoro mowa o urodzinach..... Pochwyciła torbę w której leżała pięknie opakowana paczuszka. - Czas to otworzyć. Miałam to zrobić w dzień urodzin.... Rozpakowała paczkę. Otarła łzę z oka i spojrzała do środka. Uśmiech jej się znacznie rozpromienił! W środku było MP4, słuchawki i leki uspokajające. -To ci niespodzianka..... Link do komentarza
Violet Star Napisano Czerwiec 3, 2013 Share Napisano Czerwiec 3, 2013 Violetta oniemiała. Jeszcze nikt nigdy nie dał jej prezentu. Mocno przytuliła Jacoba. -Dziękuje! Dziękuję ci bardzo ale... ja nic dla ciebie nie mam -rzekła smutno i zaczęła oglądać sprezentowany medalion. -Jest piękny... -szepnęła. Link do komentarza
Jake Napisano Czerwiec 3, 2013 Share Napisano Czerwiec 3, 2013 Jacob uśmiechnął się i powiedział - Nie musisz mi nic dawać. To jest prezent urodzinowy Po czym spojrzał się na medalion i powiedział - Pięknie w nim wyglądasz Link do komentarza
Adm1RED Napisano Czerwiec 3, 2013 Share Napisano Czerwiec 3, 2013 (edytowany) Dark Soul (wcześniej Adam) patrzył na całe zajście, trochę posmutniał, poszedł sobie znów nad morze. Strasznie się wyróżniał ponieważ był kucykiem. Edytowano Czerwiec 3, 2013 przez Dj Wave Link do komentarza
emili878 Napisano Czerwiec 3, 2013 Share Napisano Czerwiec 3, 2013 Lekko rozdrażniona niezauważeniem zniknęła w ziemi < Czemu nic nie odpowiedziała ? Chyba staje się coraz bardziej przezroczysta.> Zaczęła przyglądać się swojej dłoni. < Raczej wygląda normalnie> Link do komentarza
delet this Napisano Czerwiec 3, 2013 Share Napisano Czerwiec 3, 2013 Loca założyła słuchawki, odpaliła ulubioną plajliste i skakała jak " KUCYK Z KRAINY TĘCZY" XD -Ale po co mi te leki? Link do komentarza
Ternos23 Napisano Czerwiec 3, 2013 Share Napisano Czerwiec 3, 2013 (MP4?! Cholera,w jakich czasach my żyjemy?!Nowoczesność czy średniowiecze?!) Link do komentarza
delet this Napisano Czerwiec 3, 2013 Share Napisano Czerwiec 3, 2013 (Nowoczesność. Kto ci powiedział, że średniowiecze ) Link do komentarza
Ternos23 Napisano Czerwiec 3, 2013 Share Napisano Czerwiec 3, 2013 (edytowany) (Wiesz,istoty paranormalne to bardziej średniowiecze-nowożytność,tak więc...) (@DOWN:A,to ja myślałem że z mieczem wojować będę,a tu z M16 mogę sobie latać XD ) Edytowano Czerwiec 3, 2013 przez Ternos23 Link do komentarza
L'estaca Napisano Czerwiec 3, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 3, 2013 (edytowany) (W teraźniejszości z tego co wiem Nie zabronione jest używanie sprzętów elektronicznych, ale nie przesadzajcie, że słuchacie i śpiewacie sb najnowsze hity ) Podeszłam do pobliskiej skałki i ją walnęłam ze złością. Zniknęłam i za ok. 10 sekund pojawiłam się na nowo z trumną. Położyłam się na niej ze złożonymi rękami na klatce piersiowej i zaczęłam lewitować. Edytowano Czerwiec 3, 2013 przez Bećka Link do komentarza
delet this Napisano Czerwiec 3, 2013 Share Napisano Czerwiec 3, 2013 ( a kto powiedział, że najnowsze? Oj przestańcie to tylko MP4) Link do komentarza
emili878 Napisano Czerwiec 3, 2013 Share Napisano Czerwiec 3, 2013 Delois wstała nie chcący przeniknęła przez Loce i weszła na drzewo - Drzewa są piękne, spokojne, solidne- Powiedziała spokojnie- aż ktoś je zabije albo zagłodzi się- Dokończyła nerwowo i dotknęła tasak.< Jak na razie ty jesteś moim przyjacielem, nie zostawisz mnie. > Dotknęła zaschniętej krwi obejrzała swój palec < dawniej cię nienawidziłam dopóki nie zostałeś jedynym moim przyjacielem, chociaż sprawiłeś Mi tyle bólu...> Stała się smutna, zaczęła powolnie oglądać swoje paznokcie. Link do komentarza
Violet Star Napisano Czerwiec 3, 2013 Share Napisano Czerwiec 3, 2013 Violetta uśmiechnęła się lekko onieśmielona. -Dziękuję... -powiedziała. -Jeszcze nigdy nie usłyszałam, żeby ktoś powiedział mi taki komplement. -zarumieniła się. -Robi się późno -zauważyła. Słońce całkowicie schowało się za horyzont. Zaległa cisza. -I tak cicho i spokojnie -rzekła sennym tonem ziewając. Link do komentarza
L'estaca Napisano Czerwiec 3, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 3, 2013 (Ale ja się ciebie nie czepiam, to uwaga na przyszłość) Link do komentarza
delet this Napisano Czerwiec 3, 2013 Share Napisano Czerwiec 3, 2013 Jak tyś to? Ledwo wydusiła te słowa. - Czas się kimnąć. Teraz mam chociaż nadzieję, że ten najważniejszy dla mnie żyje. Link do komentarza
emili878 Napisano Czerwiec 3, 2013 Share Napisano Czerwiec 3, 2013 < Zaraz usnę ..... jestem tak zmęczona... tak senna> Delois przymykała oczy patrząc w niebo < czemu zaczynam znikać?> Powiedziała patrząc na swoją pół widzialną rękę. Stała się prawie nie widzialna widać było tylko jej "kontury" Zamknęła oczy a jej ciało zostało ledwie widzialne. Delikatna biała cera praktycznie znikła. Usnęła Link do komentarza
delet this Napisano Czerwiec 3, 2013 Share Napisano Czerwiec 3, 2013 Również zasnęła. Spała spokojnie, aż do czasu gdy coś ją zaczęło szarpać za łapę.... Link do komentarza
Jake Napisano Czerwiec 3, 2013 Share Napisano Czerwiec 3, 2013 Jacob powiedział do Violetty - Pośpij sobie...ja i tak nie śnię Po czym położył się i patrzył w gwiazdy. Powiedział szeptem - Ja nie istnieje... Link do komentarza
Recommended Posts