MaxyBlack Napisano Maj 29, 2013 Share Napisano Maj 29, 2013 (edytowany) Dobra, hurtownia poinformowała mnie, że przypinki wysyłaja mi juz dzis. Tutaj mozecie zobaczyć jak bedą wyglądały https://www.dropbox.com/s/7gs7f3k97xlkkhs/przypinki%2050%20szt.pdf Inna sprawa. Zamówiłem kilka przypinek które nie sa jeszcze zaklepane przez nikogo. Konkretnie. 4 przypinek witrażowych. 2 Dr W. chrysalis i jedna Derpy. Edytowano Maj 29, 2013 przez MaxyBlack Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ichi90 Napisano Maj 29, 2013 Share Napisano Maj 29, 2013 Odnośnie turnieju walki na broń otulinową odsyłam Was do tego działu : http://mlppolska.pl/watek/5600-wielki-turniej-walki-broni%C4%85-otulinow%C4%85-na-xxiii-%C5%9Bl%C4%85skim-pnymeecie/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dragonia Napisano Maj 30, 2013 Share Napisano Maj 30, 2013 To będzie mój pierwszy ponymeet. Liczę, że uda mi się przyjść. 1 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Maj 30, 2013 Share Napisano Maj 30, 2013 ktoś z Bielska będzie ? ;-; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mkr Napisano Maj 31, 2013 Share Napisano Maj 31, 2013 makeromobil wyrusza z Wrocławia punkt 5 nad ranem w składzie maker oraz Cygnus. W Opolu zabieramy Neona i Rahmira, będzie fun fun fun. :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eeyore Napisano Czerwiec 1, 2013 Share Napisano Czerwiec 1, 2013 co aż 2 zabawy? to ja nie będę wciskał trzeciej na chama. bo po co. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
GumPony Napisano Czerwiec 1, 2013 Share Napisano Czerwiec 1, 2013 Ja ... Koci Lord Gum , zjawie się. (Teraz następuje wielka radość) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zappter Napisano Czerwiec 2, 2013 Share Napisano Czerwiec 2, 2013 Może zaszczycę was moją obecnością. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobule Napisano Czerwiec 2, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 2, 2013 mkr na meecie, yay! eeyore, ja z wami osiwieję, najpierw piszesz, że zrobisz, potem, że nie. na szczęście ten meet chyba będzie owocny w (pozytywne) wydarzenia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaxyBlack Napisano Czerwiec 2, 2013 Share Napisano Czerwiec 2, 2013 przyniose karty yugioh, jak ktoś chętny na partykę Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sachi Napisano Czerwiec 2, 2013 Share Napisano Czerwiec 2, 2013 Ja mogę conajwyżej przyneść, te które mam i się pochwalić xD Decku z nich nie złożę :C Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matyas Corra Napisano Czerwiec 3, 2013 Share Napisano Czerwiec 3, 2013 hmmm, mam chyba z 80-parę kart, ale czy je znajdę..... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
OttonandPooky Napisano Czerwiec 3, 2013 Share Napisano Czerwiec 3, 2013 Ja przyniose ze sobą katar Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zappter Napisano Czerwiec 3, 2013 Share Napisano Czerwiec 3, 2013 Jak mowa już o kartach to z chęcią mogę przynieść "Cytadele" lub "Anioł Śmierci". Tu macie linki jakby ktoś nie wiedział co to za gierki http://galakta.pl/gry/gry-planszowe/aniol-smierci/http://galakta.pl/gry/gry-planszowe/cytadela/ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zucharski Napisano Czerwiec 4, 2013 Share Napisano Czerwiec 4, 2013 Na 99% będę w tą sobotę miał wolny dzień... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dragonia Napisano Czerwiec 4, 2013 Share Napisano Czerwiec 4, 2013 Oby była pogoda w tę sobote! Czy cała impreza będzie na dworze? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aaaa Napisano Czerwiec 4, 2013 Share Napisano Czerwiec 4, 2013 Oby była pogoda w tę sobote! Czy cała impreza będzie na dworze? Wszyscy zapewne spotykamy się z SCC na placu letnim i gdzieś około 13 może 14 zapewne wyruszymy wesoła ekipą, by nieść chaos i zniszczenie do Parku Chorzowskiego. Tam będziemy się okładać po ryjach do 17/18 by znów wrócić do SCC i pożegnać się wesołymi uściskami pełnymi łez i macania po... yyy... sercach... metaforycznie oczywiście Większość będzie na dworze, ale będzie epicko! :3 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DAVV3 Napisano Czerwiec 4, 2013 Share Napisano Czerwiec 4, 2013 (edytowany) Oby była pogoda w tę sobote! Pogody najprawdopodobniej nie będzie dobrej. Co prawda będzie dosyć ciepło ale mają być burze czyli podobna pogoda to tych z kilku ostatnich dni. Aż chcę się mylić. Edytowano Czerwiec 5, 2013 przez FlutterDash Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobule Napisano Czerwiec 5, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 5, 2013 Tam będziemy się okładać po ryjach do 17/18 Stachul, ja Cię proszę xD cóż, pogoda nas ostatnio nie rozpieszcza, ale i tak jak zwykle jestem za wyjściem, bo w silesii się średnio mieścimy (poza tym nie ma tam warunków absolutnie do niczego, poza jedzeniem) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trigen Napisano Czerwiec 5, 2013 Share Napisano Czerwiec 5, 2013 hmm może wpadne, na śląskim pm jeszcze nie byłem ;-) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dragonia Napisano Czerwiec 5, 2013 Share Napisano Czerwiec 5, 2013 Właśnie poczułam się dziwnie... Wszyscy macie powyżej 15 lat... A ja mam 13... Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobule Napisano Czerwiec 5, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 5, 2013 ostatnio na meecie była grupka osób w wieku poniżej? w okolicy 13 roku życia. też się dziwnie czułem (żeby nie napisać, że staro) xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trigen Napisano Czerwiec 5, 2013 Share Napisano Czerwiec 5, 2013 Wiek bez bez znaczenia, może i mam 25 lat, ale wszystkich nas łączy tu jedno. Jesteśmy bronies! Więc czy wiek naprawde taki ważny? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaxyBlack Napisano Czerwiec 5, 2013 Share Napisano Czerwiec 5, 2013 Spoko, mój ośmioletni brat chce abym go zabrał. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobule Napisano Czerwiec 5, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 5, 2013 Maxy, a czy charakter ma podobny do Twojego? jeśli tak, to będzie ciekawie (nie no żartuję) xD EnemyAbound - wiek jest ważny. z otwartymi ramionami przyjmę każdą ilość pegasis w wieku powyżej 18-lat (a teraz to już trochę na serio było) xD Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się