Jump to content

XXIII Śląski Ponymeet

bobule
 Share

Recommended Posts

z otwartymi ramionami przyjmę każdą ilość pegasis w wieku powyżej 18-lat (a teraz to już trochę na serio było) xD

Bobule pls... ale z czym do ludzi? xD Bo argument nie jest dobr... oj nie jest, wybacz ;_;

Wiek? Wiek to tam pal licho, ważne by się dobrze bawić i coś rozwalić, a nie... o wiek się martwią. 

Co do pogody to liczmy na jakaś lepszą i śmieszniejszą, niż bywa teraz...

No i do zobaczenia na meecie :lunaderp:

a będą jakieś plakaty do kupienia ? jak tak to da się zamówić jakiś? mam parę artów które muszą zawisnąć na mojej scanie.

Plakaty i naklejki będą. Jeżeli chodzi o zamówienie plakatów to jest taka możliwość. Prośby kierować na: [email protected] Na następny meet powinny spokojnie być ;)

A ja będę dopingować, trzymając się z boku :TWcU3: do zobaczenia na placu letnim w silesi

btw: będą jakieś identyfikatory, jak na KPM 6.2, 6.3, 6.4 ?? lubię tego typu pamiątki z meetu, a to jest mój pierwszy na Śląsku.

Jak co będę z moim towarzyszem na placu OMP przy dworcu kolejowym. Z tego miejsca czeka mnie 26 minutowa przechadzka do silesi. Jeśli ktoś będzie na dworcu ok. godziny 10:40 mogę chętnie po niego przyjść   :aj5:

Edited by Zappter

A ja będę dopingować, trzymając się z boku :TWcU3: do zobaczenia na placu letnim w silesi

btw: będą jakieś identyfikatory, jak na KPM 6.2, 6.3, 6.4 ?? lubię tego typu pamiątki z meetu, a to jest mój pierwszy na Śląsku.

meet jest za darmo (i na świeżym polskim powietrzu), więc identyfikatorów się nie przewiduje :P

może kiedyś. ewentualnie zapraszam na kolejny śląski zorganizowany meet :)

Meet moim zdaniem się udał w 200% :) Po tańcach w deszczu musiałem wrócić do domu, żeby się przebrać, ale oj tam :P Wszystko do końca deszczu było jak najbardziej zabawne i przyjemne, nie wiem jak później było, ale jeśli ktoś posiada jakieś zdjęcia to byłbym wdzięczny za podrzucenie ich tutaj ^^