Niklas Napisano Czerwiec 5, 2013 Share Napisano Czerwiec 5, 2013 Oh you, bobul Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zappter Napisano Czerwiec 5, 2013 Share Napisano Czerwiec 5, 2013 Chce to widzieć bobul! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aaaa Napisano Czerwiec 5, 2013 Share Napisano Czerwiec 5, 2013 z otwartymi ramionami przyjmę każdą ilość pegasis w wieku powyżej 18-lat (a teraz to już trochę na serio było) xD Bobule pls... ale z czym do ludzi? xD Bo argument nie jest dobr... oj nie jest, wybacz ;_; Wiek? Wiek to tam pal licho, ważne by się dobrze bawić i coś rozwalić, a nie... o wiek się martwią. Co do pogody to liczmy na jakaś lepszą i śmieszniejszą, niż bywa teraz... No i do zobaczenia na meecie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobule Napisano Czerwiec 5, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 5, 2013 Stachul, przecież nie od dziś wiadomo, że z moim urokiem osobistym, to żadna mi się nie oprze xD dobra pośmialiśmy się, a teraz idźcie odtańczyć jakieś szamańskie tańce, żeby nie padało Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zucharski Napisano Czerwiec 5, 2013 Share Napisano Czerwiec 5, 2013 Właśnie poczułam się dziwnie... Wszyscy macie powyżej 15 lat... A ja mam 13... Być młodszym nie jest tak źle, zwłaszcza z taką małą różnicą. Najdziwniej jak się jest starszym, sporo. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trigen Napisano Czerwiec 5, 2013 Share Napisano Czerwiec 5, 2013 a będą jakieś plakaty do kupienia ? jak tak to da się zamówić jakiś? mam parę artów które muszą zawisnąć na mojej scanie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dragonia Napisano Czerwiec 5, 2013 Share Napisano Czerwiec 5, 2013 To dozobaczenia na meecie! Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Resset Napisano Czerwiec 5, 2013 Share Napisano Czerwiec 5, 2013 a będą jakieś plakaty do kupienia ? jak tak to da się zamówić jakiś? mam parę artów które muszą zawisnąć na mojej scanie. Plakaty i naklejki będą. Jeżeli chodzi o zamówienie plakatów to jest taka możliwość. Prośby kierować na: [email protected] Na następny meet powinny spokojnie być Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zucharski Napisano Czerwiec 6, 2013 Share Napisano Czerwiec 6, 2013 Jeśli się wszystko ułoży, jak chcę, to będę. A przynajmniej wstępnie. Jakby ktoś się jeszcze wybierał z Częstochowy to chętnie się dowiem. Ja jadę o 9:25 z Częstochowy Osobowej jak cuś. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaxyBlack Napisano Czerwiec 6, 2013 Share Napisano Czerwiec 6, 2013 Dobra wiadomość, mam juz przypinki, zła wiadomość nie chce mi się robić im zdjęcia i tu wrzucać. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Eltu Napisano Czerwiec 7, 2013 Share Napisano Czerwiec 7, 2013 (edytowany) Ja wpadnę jutro. Jestem pewny, że wspomnienia z mojego pierwszego meetu będą tylko dobre EDIT: Swoją drogą, ktokolwiek 820 będzie jechał? Edytowano Czerwiec 7, 2013 przez SzymekPony Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobule Napisano Czerwiec 7, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 7, 2013 Na meecie odbędzie się turniej walki bronią otulinową (bez tarcz ) a po nim specjalny event przygotowany przez Suchego i Matyasa w klimatach wietnamskich (iron pony?) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zappter Napisano Czerwiec 7, 2013 Share Napisano Czerwiec 7, 2013 Wezmę udział w tym i tym. Tak dla fun Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Trigen Napisano Czerwiec 7, 2013 Share Napisano Czerwiec 7, 2013 A ja będę dopingować, trzymając się z boku do zobaczenia na placu letnim w silesi btw: będą jakieś identyfikatory, jak na KPM 6.2, 6.3, 6.4 ?? lubię tego typu pamiątki z meetu, a to jest mój pierwszy na Śląsku. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zappter Napisano Czerwiec 7, 2013 Share Napisano Czerwiec 7, 2013 (edytowany) Jak co będę z moim towarzyszem na placu OMP przy dworcu kolejowym. Z tego miejsca czeka mnie 26 minutowa przechadzka do silesi. Jeśli ktoś będzie na dworcu ok. godziny 10:40 mogę chętnie po niego przyjść Edytowano Czerwiec 7, 2013 przez Zappter Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobule Napisano Czerwiec 7, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 7, 2013 A ja będę dopingować, trzymając się z boku do zobaczenia na placu letnim w silesi btw: będą jakieś identyfikatory, jak na KPM 6.2, 6.3, 6.4 ?? lubię tego typu pamiątki z meetu, a to jest mój pierwszy na Śląsku. meet jest za darmo (i na świeżym polskim powietrzu), więc identyfikatorów się nie przewiduje może kiedyś. ewentualnie zapraszam na kolejny śląski zorganizowany meet Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matyas Corra Napisano Czerwiec 7, 2013 Share Napisano Czerwiec 7, 2013 bob, zje....zepsułeś sprawę, to majas organizuje wietnam, nie ja, ja jak zwykle zajmę się piciem, pilnowaniem ludzi, bawieniem się nożami i sziszą jak będzie. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobule Napisano Czerwiec 7, 2013 Autor Share Napisano Czerwiec 7, 2013 czyli na jedno wychodzi Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matyas Corra Napisano Czerwiec 7, 2013 Share Napisano Czerwiec 7, 2013 nooooo, nie, matjas jest 3 lata młodszy Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Aaaa Napisano Czerwiec 7, 2013 Share Napisano Czerwiec 7, 2013 Proszę o koniec offtopu. Nie jest to temat o Matjasie ;_; Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MaxyBlack Napisano Czerwiec 7, 2013 Share Napisano Czerwiec 7, 2013 Biorę kamere więc będzie wszystko nagrane Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matyas Corra Napisano Czerwiec 7, 2013 Share Napisano Czerwiec 7, 2013 ja może mój aparat wezmę, więc będzie pełna dokumentacja Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Linds Napisano Czerwiec 8, 2013 Share Napisano Czerwiec 8, 2013 Może Chemik do was wbije na meeta. Próbował mnie namówić, bym jechał z nim : P Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kocia Wiedźma Napisano Czerwiec 8, 2013 Share Napisano Czerwiec 8, 2013 Niestety się nie pojawię. Naprawdę kocham swoich rodziców ♥ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Croolik Napisano Czerwiec 8, 2013 Share Napisano Czerwiec 8, 2013 Meet moim zdaniem się udał w 200% Po tańcach w deszczu musiałem wrócić do domu, żeby się przebrać, ale oj tam Wszystko do końca deszczu było jak najbardziej zabawne i przyjemne, nie wiem jak później było, ale jeśli ktoś posiada jakieś zdjęcia to byłbym wdzięczny za podrzucenie ich tutaj ^^ Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się