Talar Napisano Listopad 11, 2014 Share Napisano Listopad 11, 2014 Byłbym wysoce wdzięczny za Insurgency. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymonL Napisano Listopad 11, 2014 Share Napisano Listopad 11, 2014 (edytowany) Poprosiłbym GRID 2 Nie ma sprawy, a jak zrobisz California Big Sur poniżej 3 minut, to oddam ci pokłon (nie myśl że do ziemi, po prostu lekko kiwnę głową z uznaniem). A żeby było całkiem śmiesznie to gdy go przechodziłem pierwszy raz, w Audi R8 LMS Ultra wykręciłem 2:59 i coś, a teraz po prawie rocznej przerwie na dzień dobry poprawiłem do 2:57:993 w słabszym Caterhamie SP300R Edytowano Listopad 11, 2014 przez SzymonL Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bester Napisano Listopad 11, 2014 Share Napisano Listopad 11, 2014 Można Insurgency drugie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Onyx Napisano Listopad 11, 2014 Share Napisano Listopad 11, 2014 Patrząc na kilka filmików na YouTubie, zdecydowałem się zgłosić po Insurgency. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Listopad 11, 2014 Share Napisano Listopad 11, 2014 Nie ma sprawy a jak zrobisz California Big Sur poniżej 3 minut, to oddam ci pokłon (nie myśl że do ziemi, po prostu lekko kiwnę głową z uznaniem). A żeby było całkiem śmiesznie to gdy go przechodziłem, w Audi R8 LMS Ultra wykręciłem 2:59 i coś, a teraz po prawie rocznej przerwie na dzień dobry poprawiłem do 2:57:993 w słabszym Caterhamie SP300R Nie jestem wyczynowcem... raczej będę jeździł rekreacyjnie Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymonL Napisano Listopad 11, 2014 Share Napisano Listopad 11, 2014 (edytowany) GRID 2 jest znacznie łatwiejszy od jedynki więc nie powinieneś mieć problemów, ale tego jak spieprzyli drift nigdy im nie wybaczę. Edytowano Listopad 11, 2014 przez SzymonL Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawias Napisano Listopad 11, 2014 Share Napisano Listopad 11, 2014 Poprosiłbym o Euro Truck Simulator 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Listopad 11, 2014 Share Napisano Listopad 11, 2014 (edytowany) Also... poczytałem Recki i poprosiłbym jeszcze o Euro Truck Simulator 2 bo w sumie obczaiłbym EDIT Damn:/ Edytowano Listopad 11, 2014 przez Sosna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawias Napisano Listopad 11, 2014 Share Napisano Listopad 11, 2014 Sory, ale długo na grę dybałem i jakoś nigdy nie miałem na nią kasy albo sposobu płatności (brak własnego konta w banku i żal kasy na paysafe'y, z których zawsze zostaje reszta) Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Listopad 11, 2014 Share Napisano Listopad 11, 2014 spoko spoko... to ja się minutę spóźniłem Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymonL Napisano Listopad 11, 2014 Share Napisano Listopad 11, 2014 (edytowany) I jeszcze acziki dodali po tym jak nabiłem 34h i mi się znudziło... tyle tysięcy km zmarnowane :( Edytowano Listopad 11, 2014 przez SzymonL Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cymcyrymcy Napisano Listopad 11, 2014 Share Napisano Listopad 11, 2014 (edytowany) Jakby ktoś chciał, zalega mi Magicka. Trochę już to ma, ale klucz mi z czteropaka został. Już poszło Edytowano Listopad 13, 2014 przez KK475 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ATIMKOS Napisano Listopad 11, 2014 Share Napisano Listopad 11, 2014 Jak nie ma chętnych to bym wziął Magicka. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Listopad 12, 2014 Autor Share Napisano Listopad 12, 2014 Gdy widzę jak ktoś, ścigając się w grze, w której dostępna jest kamera "z kokpitu", używa tej zza auta to szlag mnie trafia Można prosić o: PixelJunk Eden Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sosna Napisano Listopad 12, 2014 Share Napisano Listopad 12, 2014 (edytowany) Triste dla mnie taka kamera jest po prostu wygodniejsza, ale to może dlatego, iż jak gram to wolę widzieć całe auto Edytowano Listopad 12, 2014 przez Sosna Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymonL Napisano Listopad 12, 2014 Share Napisano Listopad 12, 2014 (edytowany) Gdy widzę jak ktoś, ścigając się w grze, w której dostępna jest kamera "z kokpitu", używa tej zza auta to szlag mnie trafia To zależy też od gry, w Forzie 3 u kuzyna, z kokpitu grało mi się całkiem dobrze mimo że miałem wtedy pada pierwszy raz w ręce (zatwardziały PCtowiec Mode On). W pierwszym GRIDzie też jest dobrze, ale kto ma prawko ten wie że nie da się oddać czucia prawdziwego auta. W zimie na zakręcie lekko mi tył zaczął uciekać i od razu to poczułem a w grze z kamerą z kokpitu nie da rady, trzeba zza auta żeby to zobaczyć. Poza tym kąt widzenia, w grze zazwyczaj 80-90 stopni i żeby spojrzeć w lusterka trzeba kręcić kamerą a wtedy najpewniej wylądujesz na bandzie, chyba że masz 3 monitory (i grafikę która da radę). Edytowano Listopad 12, 2014 przez SzymonL Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hoshidesu Napisano Listopad 12, 2014 Share Napisano Listopad 12, 2014 (edytowany) W Formule 1 od Codemasters jazda z kokpitu też wymaga większego skupienia niż na pozostałych bo zbyt wczesne hamowanie zwykle kończy się utratą bardzo cennych sekund. Edytowano Listopad 12, 2014 przez Hoshidesu Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cipher 618 Napisano Listopad 12, 2014 Autor Share Napisano Listopad 12, 2014 I o to moi drodzy chodzi. W grach są lusterka (te po lewej / prawej oraz z góry w zupełności wystarczą) - rzut okiem wystarczy. I właśnie o wyższy poziom trudności chodzi. Nie tyle mocniejszych przeciwników, co większe wymagania wobec "kierowcy". Szczególnie na trudnych torach. Trzeba poczuć auto (to że tył ucieka, hamowanie, jak bierze zakręty) etc. Ograniczenie widoku = większa adrenalina, gdy pędzi się 200+ km/h w aucie z klatką. Ale to tylko moje zdanie po XYZ godzinach grania w Forzę 4 (i XY Forzie Horizon). Także nie bierzcie pod uwagę mojego biadolenia Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Talar Napisano Listopad 12, 2014 Share Napisano Listopad 12, 2014 http://www.gog.com/ Dostaniecie tutaj darmowego Mount & Blade'a, a jak przez 7 dni będziemy klikać w jakieś kwadraciki (o ile dobre zrozumiałem) dostaniemy WIedźmina 2 O_o Okazja jakich mało. 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sloyth 06.0 Napisano Listopad 12, 2014 Share Napisano Listopad 12, 2014 a jak przez 7 dni będziemy klikać w jakieś kwadraciki (o ile dobre zrozumiałem) dostaniemy WIedźmina 2 Jakie kwadraciki? Gdzie? Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kobayashi Napisano Listopad 12, 2014 Share Napisano Listopad 12, 2014 Po zalogowaniu powinny być na samym dole strony głównej. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ATIMKOS Napisano Listopad 12, 2014 Share Napisano Listopad 12, 2014 Jakie kwadraciki? Gdzie?Jak się tam zalogujesz lub utworzysz profil to się pojawią. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sloyth 06.0 Napisano Listopad 12, 2014 Share Napisano Listopad 12, 2014 Ok, dzięki. Za tydzień będe miał do oddania Wiedźmina 2 Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SzymonL Napisano Listopad 12, 2014 Share Napisano Listopad 12, 2014 Ok, dzięki. Za tydzień będe miał do oddania Wiedźmina 2 Jak myślisz że na Steama to cię rozczaruję, na GOG masz tylko instalki. Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sloyth 06.0 Napisano Listopad 12, 2014 Share Napisano Listopad 12, 2014 Jak myślisz że na Steama to cię rozczaruję, na GOG masz tylko instalki. W takim razie oddam instalkę ;P Link do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Recommended Posts
Chcesz dodać odpowiedź ? Zaloguj się lub zarejestruj nowe konto.
Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony
Utwórz konto
Zarejestruj nowe konto, to bardzo łatwy proces!
Zarejestruj nowe kontoZaloguj się
Posiadasz własne konto? Użyj go!
Zaloguj się